7

285 16 2
                                    




'wat moet je?' vraag ik als ik naast Nathan loop 'Niks ik wou alleen even je stem horen' ik krijg zonder dat ik het wil een glimlach op mijn gezicht. Nathan slaat een arm om me heen en zo lopen we veder.

Als we bij het strand zijn aangekomen steekt Nathan een vuur aan we ploffen in een kring om het vuur heen. Ik ga steeds dichter op Nathan zitten 'koud?' Fluistert hij in mijn oor 'ja' zeg ik. Nathan trekt zijn trui uit en geeft die aan mij hij heeft een wit T-shirt aan, staat hem goed.  'Lilly' fluistert Nathan zachtjes ik mijn oor 'wat is er' ik draai mijn gezicht naar Nathan toen 'dit had ik al veel eerder moeten doen' Nathan geeft me een kus op m'n mond. Ik voel mensen naar me kijken maar besluit Nathan terug te zoenen.

Joey rits zijn tas open en er komen allerlei drankflessen uit, hij gooit Nathan een fles passoa toe. Na 3 uur liggen er overal half leeggedronken flessen drank en is iedereen aardig dronken. Op de achtergrond hoor je sirenes, mijn hand word gepakt maar op mijn benen staan kan ik amper 'Lilly kom mee' hoor ik Nathan zeggen wacht is t wel Nathan? Ik wordt opgetild en veder herinner ik me niks meer.

'Nathan blijf van me af, je gaat te snel' met knallende koppijn open ik m'n ogen wtf is er gebeurd vraag ik me af. Ik draai me om in het zand en kijk recht is de ogen van Rayan 'Rayan wat te FACK ben je aan het doen?' Rayan zijn hand gaat om me mond en hij gaat veder met waar hij meebezig was. Ik probeer te gillen maar er komt geen geluid uit mijn mond. Rayan begint over mijn lichaam te strelen, ik probeer me los te wurmen maar helaas is Rayan is te sterk

NathanWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu