41-Savaş

1.1K 82 12
                                    

Özet: Fabio'nun adam topladığını öğrenen Sergei, konseye danışmaya gider. Droznov yardım edeceğini söyler. Sergei cehennem köpeği Moloch'u çağırır. Ondan Kurtadamları uzak tutmasını ister.

*** Yeni Bölüm ***

Moloch ile ayrıldıktan sonra mağaraya döndüm. Sarah merakla bana bakıyordu. Ona her şeyin yolunda olduğunu söyledim. "Oleg nerede?"

"Dışarıyı kontrol etmeye gitti."

"İnsanlara gözükmez umarım."

"Sergei, sence bu saldırıyı atlatabilecek miyiz? Sayımız az ve Fabio gibi adamlar namı lekelenince vazgeçmez."

"Droznov'un planını bilmiyorum ama bizim yok olmamız onun işine gelmez. Bir yol varsa bulacaktır. Böyle çaresizce beklemek zor geliyor."

"Beklerken yapacak bir sürü şey geliyor aklıma" dedi cilveli bir sesle. Sarah insanken bana çok cazip geliyordu ama vampir olduktan sonra ondan eskisi kadar etkilenmez olmuştum. Yine de böyle bir daveti reddetmek istemedim. İçimdeki hayvanın ara sıra tatmin olması gerekiyordu. Oleg dışardayken işimi hızlı görmeliydim.

Sarah'ı kaldırıp kalçalarından kavradım. Bacaklarını belime sardı. Bir süre öpüştükten sonra sırtını kayaya yaslayıp içine girdim. Doyumsuz bir şekilde bir süre gidip geldikten sonra boşaldım. Sarah tatmin olmamış bir halde bana baktı.

"Kusura bakma güzelim stresli zamanlar. Söz veriyorum ileride telafi edeceğim."

"Büyük Sergei, performans sorunu mu yaşıyormuş. Ne acıklı?"

Droznov'un sesini duyunca irkildim. Bu adam sessizce yanaşmayı çok iyi biliyordu. Üstümü toparlarken uygun bir cevap düşünüyordum. Bulamadım.

"Bir çözümün var mı?"

"Performans sorununa mı?"

"Benim performans sorunum yok" diye bağırdım.

"Haa diğer sorunu kastettin" dedi gülerek. "Evet bir çözümüm var. Sana verdiğim altınlar duruyor mu?"

"Evet, ne olacak?" dedim şüpheyle.

"Adamlardan birazını kendi tarafımıza çekmeliyiz. İnsanlar açgözlüdür. Altın genelde onları yoldan çıkarır."

Haklıydı ama altınlardan ayrılmak işime gelmiyordu. Gerçi adam toplarken onları dağıtmak zorunda kalacaktım ama bu kadar erken olacağını düşünmemiştim."

"Onları kendine saklamayı düşünmüyordun değil mi Sergei?"

"Tabii ki hayır. Ne kadar lazım."

"Yarısı yeterli olacaktır. Fabio'nun adamlarından bulabildiklerine, ölmek mi yoksa altın sahibi olmak mı istediklerini sor. Ellerine birkaç altın sıkıştır ve Fabio'ya ihanet ederlerse on katını vereceğini vaat et."

"Bu kadar altınım yok ki."

"Fabio'ya ihanet ederlerse zaten çoğu ölecek. Kalanlara ödemene yetecektir."

Droznov'un planı basit ama etkiliydi. İnsanların doğalarını onlara karşı kullanacaktık. Sandıktaki altınların yarısını alıp Oleg ve Sarah ile dışarı çıkacaktım. Kalan altınları gömmeye karar verdim. Mağarada bir kuytu yer bulup gömdüm.

Mağaranın girişindeki ağır kayayı yerine koyup, Sarah ile Oleg'i aramaya çıktım. Oleg bizim sesimizi duyup yanımıza geldiğinde, planı anlattım. Kafasına yatmıştı. Fabio'yu yükseltmeye çalışırken birkaç adamı ile yakın teması olduğunu söyleyen Oleg'e, biraz altın verip işini yapmasını emrettim.

Kiralık Dişler (SY)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin