17-Kadınları anlamak mümkün mü?

2.6K 177 85
                                    

Özet: Kiralık Dişler'i yeniden organize eden Sergei, ofisi düzenlemeleri emrini verir. Adamlarla anlaşarak ödemeleri elmasla yapacağını söyler. 8 kişi için bir yer kiralamak gerektiğinden, Sergei ve Samuel ev bakarlar. Tuttukları evin eşyalarını da alıp evi düzenlerler. Kirli polislerle anlaşarak işe başlama planlarına girişirler. İlk işlerini almak için Samuel ve Sergei müşteri ile görüşürler. Sıkı güvenliği olan bir kasadan mavi zarfı çalmasını istenir. Sergei ilk işini iyi yapamazsa, piyasada kabul göremeyeceğini biliyordur.

*** Yeni Bölüm ***

Tatyana ve Oleg'in dönmesi ile birlikte planı hazırlamaya başlayabildik. Oleg'den aldığım bilgiye göre, Amy ve Tatyana iki uslu kız gibi sorun çıkarmadan gidip gelmişler. Gör de inanma.

Flash diskteki planları ve detayları incelerken, hepimiz kendi uzmanlıklarımıza göre fikir yürütüyorduk. Oleg, kaba kuvvetle içeri dalıp tüm güvenliği öldürmemizi önerdi. Hayalet ise sinsice içeri sızıp dosyayı alabileceğimizi savunuyordu.

Tatyana ve Amy dişiliklerini kullanıp güvenlikten geçebileceklerine inanıyorlardı. Samuel güvenliğe rüşvet verip içeri girebiliriz diyordu. Hepsi kendilerince mantıklı çözümlerdi. Fakat unutmamamız gereken şey, vampir olduğumuzu belli etmemek ve yüzlerimizi saklamamız gerektiğiydi.

Kameralara yakalanırsak piyasada iş yapamazdık. Kızların fikirleri bu yüzden riskliydi. Samuel'in önerisi mantıklıydı ama rüşvet işe yaramazsa niyetimizi önceden haber vermiş olurduk. Hayalet'in fikrinden yola çıkarak sinsice girmeyi deneyebilirdik. Yüzlerimizi gizlememiz şartıyla, hızımızı kullanabilirdik.

Binaya giriş ve çıkış sıkı denetlense de, her zaman güvenlik açıkları olurdu. Bazen servis girişi, bazen otopark, bazen de havalandırma. Çoğu zaman insan faktörü güvenlik açığı oluştururdu. Bu yüzden planı dikkatle inceleyip, girişlerle ilgili açığı bulmaya çalışmalıydık.

"Ben acıktım" dedi Tatyana.

Bunun anlamı canlı kan şişelerinden birini avlamamız gerektiğiydi. O beslenirse ben de beslenebilirdim. Diğerleri de acıkmış olmalıydı. Fakat topluca avlanırsak dikkat çekerdik.

"Acıkanlar avlanmaya çıkabilir" dedim. "Fakat dikkatli olun, öldürmemeye çalışın. Arkamızda cesetler bırakmaya başlarsak, polisleri dikkatini buraya çekmiş oluruz. Birbirinizden ve buradan uzakta avlanın."

Herkes avlanmak için ayrıldığında, biz de Tatyana ile dışarı çıktık. Bir süre koştuktan sonra karşımıza çıkan parka daldık. Tatyana'nın kan içebilmesi için uygun bir aday bakmaya başladım. Geceleri parkta dolaşmak herkesin harcı değildir. Genelde esrarkeş ve alkoliklerin mekânı olan parklar, bazen gizli polisler tarafından gözetlenirdi.

Hata yapmamak için biraz dikkat etmeliydik. Rusya da sokak ortasında adam öldürsen, kimse karışmaya cesaret edemezdi. Burada kapitalizm adını verdikleri çöplük yüzünden, güvenlik güçleri aldıkları vergilerin hakkını vermek zorunda kalıyorlardı.

Tatyana beni dirseğiyle dürtünce, dikkatimi işaret ettiği yere çevirdim. Eski püskü bir market arabasını iterek ilerlemeye çalışan bir kadını gösteriyordu. Yüzünden genç olduğu belli oluyordu ama hayatın darbesini yemiş gibi iki büklüm yürüyordu.

Vampirlerin koku alma duyuları insanlardan daha gelişmiş olduğu için kadından yükselen koku bizi aşırı derecede rahatsız etmişti. Tatyana yüzünü buruşturarak uzaklaşmaya çalıştı. Ben kolundan tutup gitmesini engelledim.

"Kanı da kokacak değil ya. İşimizi bitirip gidelim."

Tatyana bu fikirden hoşlanmamıştı ama parkın bu tarafında başka kimsenin olmaması yüzünden, istemeden de olsa kabul etti. Ben önden gidip kadını etkisiz hale getirecektim. Arkasından sessizce yanaşıp ağzını kapatmayı planlıyordum.

Kiralık Dişler (SY)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin