9-Sihirbaz

3.3K 245 37
                                    

Özet: Sergei ve Tatyana Amerika'ya gitmek için gemiye binerler. Artık zengin olan Sergei, tek yataklı lüks bir kamara tutar. Tatyana bir süre ortadan kaybolunca, Sergei bütün gemide onu arar. Bulduğunda adamın birini vampire dönüştürme işlemini başlattığını öğrenir.

*** Yeni Bölüm ***

Tatyana yavruyu benim için istemişti ama yavru yeniden doğduğunda ona tabi olacaktı. Kadınla aramıza girmeye kalkarsa onu öldürmek zorunda kalabilirdim. O yüzden Tatyana'nın çok dikkatli emir vermesini söylemem gerekiyordu.

"Tatyana yavru yeniden doğduğunda beni rakip olarak görebilir. Onu öldürüp emeklerini boşa çıkarmak istemiyorum. O yüzden beni kabullenmesini emret. "

Tatyana ilk defa birini dönüştürdüğü için başına ne geleceğini bilmiyordu. "Peki" dedi. "Senin istediğin gibi olacak. Nasıl olsa senin emrine girmesini isteyecektim."

Yavruyu ara sıra kontrole gidiyorduk. Kimsenin tesadüfen bulamayacağı bir yere sakladığımız yavru, yeniden doğduğunda büyük bir açlık hissedecekti. Yanımdaki kan şişelerinden bir kaçını feda etmek zorunda kalacaktım.

Tatyana için getirdiğim kanlar, yavruya nasip olacaktı. Biz depodayken meraklı birinin içeri girmesi durumunda, buradan sağ çıkmaması gerekiyordu. Bu yüzden çok dikkatli davranıyorduk. Yeni doğan yavrular vampirliğe alışana kadar güçlerini dengesiz olarak kullanırlardı.

Bir insanın yakınlarına gelmesi durumunda, kan kokusu o kadar cazip gelirdi ki yakalanmayı düşünmeden, insana saldırıp kanlarının tamamını içerlerdi. Bu arkanızda pislik bırakmanız demekti.

Tatyana güneşin doğmasına çok az kalıncaya kadar yavrunun başında nöbet tuttu. Güneşin ışınlarını direk almasak da, hava aydınlanmaya başladığında enerjimiz azalır ve uyuma ihtiyacı hissederdik. Tatyana da tam vaktinde kamaraya girerek uyumak için yatağa sokuldu.

"Üzerini değiştirmeyecek misin?" dedim. Kıyafetleri ile yatması çokta umurumda değildi açıkçası.

"Çok yorgunum" diyerek kıyafetini üzerinden atıp çamaşırlarıyla yatağa girdi. Bu kadın içimdeki hayvanı uyandırmayı çok iyi biliyordu. Fakat bu saatlerde hayvanında uyuması gerektiğinden, elimi kaldıracak halim yoktu.

Arkamı yanımdaki güzelliğe dönerek uyumak için pozisyon aldım. "Sergei, sence Amerika'da iyi olacak mıyız?" diye sordu.

"Uyanınca konuşuruz" diyip susmasını umdum. Fakat sorusuna cevap almakta kararlıydı.

"Orası bizim için bambaşka bir dünya, bilmediğimiz bir ortamda bir sürü yabancı vampirle karşılaşacağız."

Onun için yeni bir dünya olabilirdi ama ben Amerika'da yaşamıştım. Oranın vampirleri Ruslar kadar sert değildi. Siyahilerin gücü beyazlardan fazlaydı ama yine de bana rakip olabileceklerini sanmıyordum.

"Endişelenme güzelim, senin kanın ve benim gücüm bir arada olduktan sonra bizi kimse durduramaz."

Söylediklerimden tatmin olmuş gibi sustu. Bir süre sonra kapının tıklanması ile uyandım. Yerimden zorlukla kalkmıştım. Saate baktım 12:32 yi gösteriyordu. Öğlen güneşi tepemizde olmalıydı. Gözümü zor açıyordum.

"Kim o?"

"Temizlikçi efendim."

"Akşam gelin, uyuyoruz" diyip yatağıma geri döndüm. Fakat kapıdaki kadının uzaklaştığına dair ayak sesleri kulağıma gelmemişti. Bir süre kapıyı dinledikten sonra, kamaranın kilidine dijital kartın sokulduğunu duydum. İçeri girmesinden anladığım kadarıyla, ya gerçek hizmetçi değildi veya birisi tarafından zorlanmıştı.

Kiralık Dişler (SY)Where stories live. Discover now