15-Ekip kurmak

2.6K 208 28
                                    

Not: Merhaba sevgili dostlarım. Uzun ara olduğunun farkındayım ve bu konuda üzgünüm. Düzenim bozulunca, domino taşları gibi her şey peş peşe bozuluyor. Kitap yazmaya ara verdiğim zaman, tekrar başlamak zor geliyor. Fakat ilk birkaç bölümden sonra eski düzene alışıyorum. İnşallah bundan sonra böyle ara vermek zorunda kalmam. Hepinizi seviyorum değerli dostlarım. Beğendiğiniz bölümleri oylamayı unutmayın. Teşekkürler.

Özet: Tatyana sarışın kadınla dövüşmek için ringe çıkar. Sarışın kendine güvenerek rahat bir şekilde Tatyana'yı yener. Ardından hayaletle dövüşüp, kolay bir rakip olmadığını gösterir. Sergei adının Amy olduğunu öğrendiği kadını ekibine alır. Oleg ile sokak dövüşlerine giden Sergei, dişine göre rakip bulamayınca Oleg ile dövüşür ve kazanır.

*** Yeni Bölüm ***

Güzel bir dövüş keyfimi yerine getirmişti. Odama girip duş almak istedim. Banyoya geçip sıcak suyu açtım. Üzerimdekileri atıp sıcak suyun altına girdim. Biraz sonra sırtımı okşayan elleri hissettim.

"Oleg eğer bu sensen, bu gece bir kez daha döverim haberin olsun" dedim.

"Oleg'le aranızda böyle bir ilişki olduğunu bilmiyordum" dedi arkamdaki ses.

Geri dönüp baktığımda Amy'i karşımda buldum. "Buraya nasıl geldin?"

Soruma gülerek cevap verdi. "Sence şu anda soru sorma zamanı mı?"

Haklıydı, sorular bekleyebilirdi. Üzerindekileri çıkarıp bana katılmasını bekledim. Onun Oleg ile ilgilendiğini sanıyordum.

"Oleg bu işe bozulacak" dedim.

"Sizi dövüşürken izledim. Bu konuda sorun çıkartabileceğini sanmıyorum. Ben her zaman en güçlü erkekleri seçerim, bazen de kadınları. Bu konuda esnek bir düşünce yapım var."

Bu kadar açıklama benim için yeterliydi. Konuyu kapatmak için sarışını kendime çekip, akan suyun altında sevişmeye başladım.

Tatyana'nın yan odada olması biraz riskli olsa da, elime geçen fırsatı harcamak istemiyordum. İşimiz bittiğinde Amy'nin beğeni dolu bakışlarını yakaladım.

"Doğru seçim yaptığımı biliyordum" dedi. "Güçlü bir lider, her konuda güçlü olmalı."

"Rakibini her konuda saf dışı bırakmayı seviyorsun. Bu konuda dikkatli olmanı öneririm. Her ne kadar güzel sevişsen de, Tatyana benim için özel bir kadın. Ona zarar vermeye kalkarsan, gözümü kırpmadan kalbini sökerim."

Bu sözleri sadece bir vampirden duyabilirdiniz. Biraz önce seviştiği kadını kalbini sökmekle tehdit ediyordum. Mesajımı aldığını gözlerinden anladım. Kararıma uyacağını belirterek giyindi ve odayı terk etti.

Biraz sonra Oleg geldi ve hiçbir şeyden haberinin olmadığını gösterir biçimde sırıtarak, "iyi dövüştü patron. Hâlâ ağrılarım geçmedi" dedi.

Dövüşten sonra saygısını kazanmış olmalıydım. Bana ilk defa patron diyordu. Bu iyiye işaretti, çünkü kuracağım ekipte en çok ona güvenecektim.

Dövüş ve ardından sevişmek beni fazlasıyla yormuştu. Uyumak ve ertesi akşama zinde başlamak için yatağıma gittim. Oleg çoktan uyuyakalmıştı. Onun bu rahatlığına imreniyordum.

Amy'i Tatyana ile karşılaştıran düşüncelere dalmışken, uyumuşum. Uyandığımda güneş henüz batmamıştı. Restorana gidip bir şeyler yemek istiyordum. Önce Tatyana'nın uyanıp uyanmadığını kontrol etmek için odasına gittim.

Kapıyı çaldığımda, giyinmiş bir halde kapıyı açtı. "Merhaba Sergei, bugün ne planlıyorsun?"

"Önce güzel bir yemek yeriz diye düşündüm. Planımı yemek yerken anlatırım."

Kiralık Dişler (SY)Where stories live. Discover now