36-Yaşlılar

1.6K 111 35
                                    

Özet: Sarah yeniden doğar doğmaz Sergei'yi bulur ve onu kurtarır. Amy, Sarah tarafından ağır yaralanır. Sergei kadını motele getirir. Sarah çok güçlüdür, en iyi adamları bile kolaylıkla yener.

*** Yeni Bölüm ***

Geçen bir hafta içerisinde, adamlarım birkaç büyücü avlayıp getirmişlerdi-. Hepsi para için bu işi yapıyordu, sadece Sarah benim için büyücü kovalıyordu. Sarah'ın gücünün sınırlarını henüz tam olarak test edememiştim. Gözlemlediğim kadarıyla, şimdiye kadar onun gibisi gelmemişti.

Bazen büyücülerin peşine beraber düşüyorduk. Onu iş başında izlemek zevkliydi. Bu gece de avlanmak için beraber çıkmıştık. Kaynaklarımdan biri, bana vücudu deforme olmuş bir erkek büyücü ile ilgili bilgi vermişti. Yerini yaklaşık olarak tarif edince, Sarah ile peşine düştük.

Çevrede araştırma yapmak için ayrıldık. Büyücülerin saklandığını öğrendiğimiz yer bir moteldi. En az elli odası vardı. Hepsine bakmak vakit alacaktı ama bir vampir için zaman çok önemli değildi. Sarah bir uçtan, ben diğer uçtan araştırmaya başladık.

Birisinin beni gözetlediğine dair bir hissi üzerimden atamıyordum. Sanki arkamı dönsem görecekmişim gibi hissediyordum ama arkama baktığımda kimseyi görmüyordum. Araştırdığım odalardan birinden çıkarken, karşıma bir adam dikildi.

Cüssesi benim yarım kadar ancak vardı ama gözleri çok yaşlı olduğunu belli eder gibiydi. Benim karşımda korkusuzca dikilerek ne yapmaya çalıştığını anlamak istedim.

"Kimsin?"

"Zamanı gelince öğrenirsin Sergei Sokolov."

Benim kim olduğumu bilmesine şaşırmamıştım. Buralarda ünüm yayılmaya başlamıştı.

"Seni götürmeye geldim."

"İşim var ufaklık" dedim ve arkamı döndüm. Adam beni yakalayıp başının üzerine kaldırdı ve bir kat aşağıya fırlattı. Bu kadar küçük bir bedende böyle bir güç görmemiştim. Kesin bir vampir olmalıydı. Düştüğüm yerden kalkamadan adam koşup yanıma gelmişti bile.

"Büyüklerine karşı saygılı olmalısın UFAKLIK" dediğinde işin ironisine güldüm. Benim yarı cüssemde olmasına rağmen bu kadar güçlü olması, onun çok yaşlı bir vampir olduğunu belli ediyordu.

"Benden ne istiyorsun? Daha adını bile bilmediğim bir vampirle bir yere gitmem."

"Çok inatçı birisin Sergei. Adım Droznov, beni duymuş olmalısın."

Droznov? Bu adam yaşayan bir efsaneydi. Daha doğrusu ölü bir efsane. Onu tüm vampirler tanırdı. İki bin yaşında olduğu söyleniyordu. Fakat yüz yıldan fazladır ortalarda gözükmediğinden, birisinin kafasını kesmeyi başardığını düşünmüştüm.

"Gerçekten sen olduğunu nasıl bileceğim? Bu adı kullanmak herkesin yapabileceği bir iş."

"Seni ikna etmek zorunda değilim" diyerek eğildi ve beni boğazımdan tutup bez bebek gibi kaldırdı. "Seni götüreceğim yerde sorularının cevabını alacak..." sözünü bitiremeden adama sanki kamyon çarptı. Ben bir tarafa savrulurken, Droznov en az yirmi metre uçmuş olmalıydı.

Sarah kalkmama yardım ederken, Droznov doğrulup bize doğru koşmaya başladı. Sarah savunma pozisyonu alıp adamı karşılamaya hazırlandı. Droznov'un ataklarını kolaylıkla karşılıyor ve adamı savunmada bırakıyordu. Bir kez boşluğunu bulup yine sert bir yumruk atan Sarah, adamı bir kez daha uzağa fırlattı.

Droznov yerden kalkıp üstünü silkelerken, "bu kadar oyun yeter" dedi ve hızla atağa geçti. Gözle takip etmek zordu. Sarah'ın etrafında dört dönüyor ve açıklarını bulup vuruyordu. Sarah karşılık vermeye çalışıyordu ama kaba kuvvet iki bin yaşındaki bir vampir karşısında yetersiz kalıyordu.

Kiralık Dişler (SY)Where stories live. Discover now