●3.rész●

976 64 2
                                    

Sajgó oldallal keltem. Olyan érzésem volt,mintha kettészakított volna egy vonat. A szemem mintha ólom nehézségű lenne. Nem bírom kinyitni,pedig mindennél jobban ki akarom nyitni a látókám...
Nagy próbálkozások közepette egy ismerős hang szólt hozzám..
-Kimberly annyira sajnálom,hogy ezt kellett tennie Scott-nak veled,de nem volt más megoldásunk!-nagy sóhaj-És ha felébredsz mindent elmagyarázunk!-mesélt tovább az illető...
Nekem pedig minden beugrott...Jackson..A tükör..Vérfarkasok..Stiles...
Nagy nehezen kinyitottam a szemem,de ugyebár vissza is csuktam ,mert nagyon erős volt a fény.
Következő kísérlet..GYERÜNK KIMBERLY! És igen! Kinyitottam a szemem..
Fehér falak,infúzió, büdös vegyszerszag. Igen kórházban vagyok. Hurrá! Na igen le kéne szoknom a szarkazmusról... Na de lényegtelen.
-Úristen Kimberly!-szorított magához Stiles.
Én is erősen a karjaimba zártam.
A megható pillanatunkat anyám és apám szakította félbe.
-Kim!- szaladt oda,és hasonló módon mint Stiles a karjaiba húzott...Őt pedig követte apa. Mikor elváltunk,mindketten valószínűleg választ vártak..
-Ja..Jackson felhívott!És elég cs-csúnya dolgokat vágott a fejemhez,a-amit n-nem tudtam megemészten..Az a t-tükör pedig pont ott volt én meg..-nem tudtam végigmondani,ugyanis újra elkapott a zokogás. Csak tehetetlenül sírtam,miközben a tenyerembe temettem az arcom.
-Semmi baj édesem!-törölte le anya a könnyeimet,majd megsimogatta a fejem.- Viszont nekünk most mennünk kell! A barátaid egész este itt voltak,így rájuk merlek bízni!-adtak egy homlok puszit és "angolosan" távoztak.
-Stiles!-nyöszörögtem
-Hmm??-termett elém
-A vérfarkasos dolgot csak álmodtam,vagy igaz volt?-remegett meg a hangom.
-Kimberly..Én annyira sajnálom!-kezdett bele..
-Ah! Semmi baj. Csak nehéz ezt az egészet elhinnem. Szólnál Scottnak?-kérleltem Stilest.
-Persze! Mindjárt jövünk!-szaladt ki a folyosóra. Én csak mosolyogva néztem utána.. Ajtócsapódásra figyeltem fel.
-Hogy vagy?-nézett rám aggódóan Scott.
-Magyarázatot kérek! Mivel jár ez az egész?- erősködtem.
-Nos..Khm..Mostantól én vagyok az alfád. Hozzám tartozol!Sok előnye van ennek a dolognak...Például sokkal jobb lesz a szaglásod,a hallásod,gyorsabb leszel és gyorsan gyógyulsz,valamint erősebb is leszel.
Nem lesz megkötve a kezed attól még,hogy természetfeletti lettél. Vannak rossz természetfelettiek is,ha már itt tartunk. Az ilyenektől általába megóvjuk a várost több-kevesebb sikerrel. Mindig fel kell készülni a legrosszabbra is! Néha elkerülhetetlen a vérfürdő.-sóhajtott egyet és folytatta- Hátrányai is vannak ám!
Teliholdkor öntudatodon kìvül akarsz majd mindenkit szétmarcangolni. Ilyenkor sokkal erősebb és erőszakosabb vagy az átlagnál. Valamint kerülnöd kell a farkasölő füvet.-felyezte be a mondandóját.
Én csak ültem ott az ágyon mint egy kuka szemét ,közben pedig a hallottakat próbáltam megemészteni. Megráztam a fejem és tovább kérdezősködtem.
-Én most akkor másodfarkas vagyok vagy mi?-értetlenkedtem
Scott elmosolyodott és válaszolt.
-Te vagy a bétám. Mint Liam.
-Liam is vérfarkas??-ámultam.-A többiek mik? Vámpírok? Scott ez nekem túl sok!-akadtam ki.
-Kim! Figyelj nincs semmi baj!-nyugtatott Stiles
Nagy levegőt vettem. Mégegyet. Ezt jópárszor megcsináltam és ismét föltettem egy kérdést.
-A tö-többiek milyen lények?
-Lydia egy banshee,Kira egy kitsune,Malia vérpréri,Stiles pedig egy..egy ember!-nevetett fel Scott,mire nekem is mosolyognom kellett.
-Ez nem ér! Megszált egyszer egy Nogitsune!-durcizott be. Így mégaranyosabb!Mi? Nem! Kimberly azonnal fejezd be az ilyen és hasonló gondolatok gyártását!
-Srácok! Beszéltem Kim orvosával,mehet haza!-rontott be Lydia,majd a kezembe nyomott egy táskát és mindenkit kiterelt míg átöltözök. Kinyitottam a táskát és teljesen ismeretlen ruhákra bukkantam. Valószínűleg a vöröske barátunké. Akarom mondani eperszőke..Magamra kaptam a necc harisnyát (tudjátok az a lyukacsos kis harisnya) szoknyával és térdzoknival. A felső az meg..Inkább ne is beszéljünk róla.
-LYDIA MARTIN ÉN ÍGY NEM FOGOK EMBEREK KÖZÉ MENNI!-kiáltottam ki.
Lydia sunyi feje villant meg az ajtóban,majd egy óriási kockás inget dobott hozzám,azzal ki is ment.
Lekaptam a harisnyát,így csak térdzokni és szoknya maradt rajtam. Belebújtam a nálam kétszer nagyobb ingbe és elfogott a boldogság. Stiles inge. Erre elmosolyogtam. A cuccaimat felkapva kimentem a kórteremből és a barátaim felé vettem az irányt. Kira rögtön megölelt,ami elég jól esett..Aztán sorra jött mindenki,kivéve Maliat,aki csak szemforgatva indult meg a kijárathoz..Na ennek mi a lóhere baja van..A csipet csapatunk is megindult,amit követtem. Mikor Stiles kicsit lemaradt,alkalmam lett megköszönni az inget.
Megfogtam az alkarját,amire felfigyelt.
-Köszönöm az inget,meg úgy mindent!-mosolyogtam rá
-Ugyan nincs mit!-nevette el magát és egy újabb ölelésbe húzott.
Jókedvűen tértünk ki Stiles jó öreg Jeep-jéhez. Bepattantunk és útnak indultunk.
-Stiles hova megyünk?-kérdezte Kira
-Hozzám!-rázta meg a fejét
-Nem lehetne,hogy először hazavisztek? Mert át szeretnék öltözni. Legalább is a szoknyát átvenném ha lehet..-mentegetőztem.
Malia csak fújtatott egyet.

"Érzem,hogy nem leszünk valami jóba"

--------------------------------------------------------
Sziasztok! Itt is lenne a harmadik rész! Remélem tetszik eddig a könyv. A következő rész csak jövőhéten lesz!
💕💕😙

I'd love to change the world- Stiles Stilinski ff.-Teen Wolf ff. [SZÜNETEL]Where stories live. Discover now