●1 rész●

1.4K 79 1
                                    

Én csak lefagyva ültem ott ,remélve,hogy félrehallottam.
-Mi...MICSODA?-kezdtem el ordibálni-NAGYON JÓL TUDTÁTOK,HOGY IMÁDOK ITT LAKNI! ÉS AZT IS,HOGY A LACROSS AZ ÉLETEM!-szinte már zokogtam-MIÉRT CSINÁLTATOK?-kérdeztem
-Kim..Tudjuk,hogy az életed a  Lacross,és a suli ahova járni fogsz,ott van egy nagyon jó csapat. Ráadásul az egész pálya háromszor nagyobb mint a mostani!Szeretni fogod a helyet hidd el. Az ok amiért elköltöztünk minél sem egyszerűbb: Californiába kaptam munkát!-mosolygott rám apa teljesen higgadtan. Mindig is csodálkoztam azon,hogy milyen nyugodtan tudja kezelni a helyzetet.
-És a barátaimmal mi lesz? El tudok tőlük búcsúzni? -kérdeztem már nyugodtabban.
-Holnap péntek van kicsim. Az igazgatóval már beszéltem...Kiírattunk a suliból. És örülnék ha még MA elkezdenél pakolni,mert szombaton indulunk Beacon Hills-be!-jelentette be szigorúan anya,mire elkedvtelenedtem és lehajtott fejjel bólintottam. Ismét felfelé tartok,csak már -1000 életkedvvel. A szobámba érkezéskor levettem a pólóm,és bevetettem magam az ágyba majd összegömbölyödve sírtam álomba magamat.Reggel arra ébredtem,hogy Jessica (a húgom aki mellesleg 12 éves és imádok) bömbölteti a zenét. Anyáék ilyenkor hol vannak?
-JESSICA POSEY! HA NEM HALKÍTOD LE A ZENÉT,AKKOR ÉN MEGYEK ÁT ÉS A LACROSSÜTŐMMEL VEREM AGYON AZT A SZART!-ordítottam át.
Mikor 15 perccel később végre abbamaradt a zene ,levánszorogtam a konyhába és kivettem egy dobozos kakaót a hűtőből. Utána visszamentem. Elővettem a bőröndjeim,majd a mai meg a holnapi ruhámon kívül minden ruhámat összehajtottam és beleraktam a bőröndökbe...Mikor végeztem,elővettem három dobozt,amibe könyveket,ékszereket,cipőket és minden egyebet beledobáltam. Amikor a szobámban már csak az ágyam maradt ágyneművel,az iróasztalomon meg szimplán a laptop maradt ott,eszembe jutott ,hogy a tévét is el kell dobozolni. Mikor az is meg volt,megnéztem a telefonom,ahol az óra 15:43 percet mutatott. Úgy döntöttem,ennyi elég mára,ezért a fürdőbe mentem hajat mosni,megfürödni és fogat mosni.
A nap nagyon gyorsan elment. Éppen kinnt ülök a nappaliba,és nézem ahogy a szüleim az összes cuccunkat összedobozolják..Szinte összefacsarodik a szívem. Itt cseperedtem fel. Mégis csak a szívemhez nőtt ez a lakás..
-Kicsim mindent összepakoltál?-mosolygott rám anyám.
-Igen!-mosolyogtam vissza rá
Este 11 órára már csak a fal volt csomagolás nélkül. Minden bútor (kivéve az ágyak mert azt az indulás előtt csomagoljuk be) becsomagolva várt a holnap 9 órára érkező költöztetőautóra. Fáradtan fürödtem le ismét és szomorúan hajtottam le a fejem álomra..
Reggel apám szavára keltem fel..
-Kim drága kelj fel! Lassan indulunk!-simogatta meg az arcom.
Csukott szemmel elmosolyodtam,majd kinyitottam őket.
-Szia apu!-köszöntöttem majd lét cuppanós puszit nyomtam az arcára miután felültem.-Hány óra?-ásítottam
-6 óra!-válaszolta már háttal nekem,ugyanis éppen kifelé tartott. Nem kérdezősködtem. Apa maga a pontosság..Ha szerinte hatkor kell felkelnem akkor hatkor fogok felkelni. Ha anyu mondta volna biztos hisztiztem volna egy sort..Na mindegy. Kibújtam a takaróm alól. Leszedtem róla a huzatot és a párnáról is. Összehajtottam őket és beleraktam egy kósza dobozba. A párnával és a takaróval ugyan ezt elvégeztem. Az ágyamra terítettem olyan átlátszó "sapkát". Ezek után elvégeztem a fürdőszoba beli tevékenységeimet is. Smink,Fogmosás,Hajvasalás. Felvettem egy végig szaggatott boyfriend jeans-t,mellé egy vállnál nyitott bordó felsőt és egy Vans cipőt. Megfogtam a bőröndjeim és kivittem az előtérbe. Gyorsan köszöntem anyának és Jessnek ,majd visszafutottam a fennt maradt cuccokért is. Amikor az előtérben tudhattam a ruháim, a laptopom és a személyes cuccaimat,lenyugodtam.
A szüleim cucca már lennt  volt,mint ahogy Jessica cuccai is.
Kereken 9 órakor a költöztetőkocsi.
Apu kiszaladt a sofőrhöz,hogy segítsen neki kihozni az ágyakat és a bútorokat. Mikor ezzel is megvoltak,mi felpakoltuk a cuccainkat és  beültünk négyen a sofőr mellé. A kocsikat autószállító hozza mögöttünk.
A fülembe dugtam a fülhallgatómat,majd az ablakon kifelé bámultam. Viszlát Los Angeles!
---------------------------------------------------------
Anyám izgatotthangjára keltem.
-Kimberly ébredj itt vagyunk!-szólongatott.
Amilyen gyorsan csak tudtam,felültem az ülésből,amiért a nyakam egy roppanással válaszolt.
Mondjuk jelenleg este 10 van,tehát elég  sokat kocsikázhatunk..Na mindegy! Kiszálltam a kocsiból.
Körülnéztem...Hogy is mondjam? Szart se láttam a sötét miatt.
Apa és a csávó gyorsan minden cuccot bepakoltak a házba,majd apu kifizette a pénzt. A költöztetőautó pedig szépen elhajtott. Én személy szerint alig vártam,hogy bemehessek az új házunkba. Anya kíséretével ez meg is történt. A véleményem első sorban az ,hogy rohadt szép és rohadt modern. A szobámat is sikerült megtalálnom. Az ágyam pont tökéletes helyen volt(mivel apa és a költöztetős fazon felhozták szerk.) A falak szürke színűek. Volt egy beépített  akvárium,amiben nyílván nem voltak  halak ..A szekrényem egy kicsit rossz helyen van,de most ez a legkevesebb problémám. Az íróasztalt pedig sikerült jó helyre tenniük. Gyorsan kiraktam a laptopom az asztalra. Igen a Macbookom  a szemem fénye. Ezek után megnéztem a fürdőm. Mit is mondjak? Wow! Van zuhanyzóm és fürdőkádam is. A tükör majdnem az egész falat ami plusz pont. A fésülködőasztal márvány borítású volt és volt vagy nyolc fiókom plusz kettő kinyitható szekrényem. A szobámban gyorsan felhúztam az ágyneműt és kipakoltam a ruháim. A fürdőben pedig a szépítkezési cuccaim. A végére egész jól nézett ki. Az Iphoneom még gyorsan töltőre dobtam,majd egy alapos zuhanyzás után bedobtam a szunyát.
----------------------------------------------------------
Reggel nagyon jól ébredtem. Frissen és üdén. Mondjuk vasárnap reggel ki nem kelne jól? Lementem anyáékhoz,akik szintén ilyen frissek voltak.
-Hogy aludtál Kimberly?-kérdezte anya.
-Nagyon jól!-mosolyogtam rá,majd elvettem egy pizzát a konyhapultról.-Egész jó ez a ház!-mondtam félig teli szájjal,amit anya egy undorodó pillantással jutalmazott.
-Ja és hova irattatok majd be suliba?-kérdeztem
-Igazából már egy hónapja felvettek...-mondta apa
-Hogyan? De most mivan?-értetlenkedtem
-Hát tudod...Már apádnak akkor is alakuló félben volt ez a munka dolog és előre gondolkodtunk..Szóval..A Beacon Hillsi gimibe fogsz járni!-mondta anya.
-Hú..Oké!-nem tudom igazából mért nem akadtam ki,talán tényleg nem csak magamra kéne gondolnom. -Viszont a szobámat egy kicsit még rendezgetem!-mosolyogtam rájuk,és felmentem a szobámba. Na lássuk. Rend van. Sehol egy porszem. A szekrényemet nagy nehezen áttoltam a szoba másik végére. És máris tökéletes. A ledsorom gyorsa felraktam még az ágyam fölé és voálá!
Elégedetten dőltem bele az ágyamba...
De tudjátok. Kimberly Posey-nak egyetlen NYUGODT perce sem lehet.
*kop-kop*
-Gyere!
Anya fejével találtam szembe magam.
-Hűha! Nagyon szép szoba!-zárta be maga mögött az ajtót.
-Igen nekem is tetszik!-néztem körül-Viszont pár hal nem ártana!-néztem a sivár akváriumra,mire mindketten elnevettük magunkat.
-A szomszédok ma jönnek át ebédre..-mondta anya-A helyi seriff a szomszéd. És a veled egykorú fia.-felelte kurtán,mire én egy "nekem mindegy"vállrándítással letudtam az egészet.
-Kim légyszíves délre legyél kész,és csípd ki magad!-nézett rám anya a már megszokott szigorú tekintetével..
-Ahj. Rendben.-sóhajtottam fel.
-Én is így gondoltam!-válaszolt,majd kiment. Na ennyit a felhőtlen anya-lánya viszonyról..
Felnéztem a fali órámra ami majdnem 11 órát mutatott. Elkezdtem készülődni. Nem tudom hogy néz ki a seriff fia,de keltsünk jó benyomást.
A fürdőben fogat és arcot mostam,majd sminkeltem,ami  alapozóból,szempillaspirálból,Kylie Jenner szájfényből és egy kis aranyszímű szemhéjpúderből állt.
A hajamat most egy hajfánk segítségével felkontyoltam.
Ruha gyanánt egy fekete combközépig érő testhez simuló ruhát vettem fel..Hozzá pedig az elmaradhatatlan fekete magassar.....Elhittétek mi? A fekete Vans cipőmet húztam fel.
Az órán háromnegyed 12 volt. Felkaptam a telóm és lementem a konyhába. Ott egy éppen terítő (asztalt terítő) elegáns apuval,egy gyönyörű anyuval és egy gyönyörű Jessicával találtam szembe magam.
-Bíztam benned Kim!-nevetett apu,majd a lábaimra nézett.
Erre mindenki elkezdett nevetni. Még anya is. Hű!! Mikor lett ilyen jófej?
Jókedvünket a csengő zavarta meg. Szokásosan mindig én nyitok ajtót a vendégeknek,így ez most sem volt másképp.. Az ajtó előtt egy őszülő,kissé fáradt arcú,de egyben vidám férfi állt előttem.
-Jó estét! Jöjjenek be!-invitáltam be őket
A seriff után egy NAGYON cuki srác jött be. Barna haja kusza volt,barna íriszeivel megbabonázott. Igazi baba arca volt. A szájáról meg ne is beszéljünk. Mintha egy reklámújságból könyörögték volna ki.
Mikor elment mellettem,az illatától helyben elolvadtam.
Nagyot sóhajtottam,majd bezártam az ajtót. Most fasza gyereknek érzem magam,amiért kiöltöztem.
-John Posey!-nyújtotta apa a kezét a vendégeknek.
-Mr. Stilinski!-fogadta el apa kezét a seriff
-Stiles Stilinski!-fogadta el a kezét a kisebbik Stilinski is. Olyan édes neve van.A seriff most nekem nyújtotta a kezét.
-Kimberly Posey!-mosolyogtam. Aztán a fiára néztem,aki egész végig mosolygott. Anya és a húgom is bemutatkozott. Azután leültünk az asztalhoz. Apa anya és a seriff rögtön találtak témát. Én Stiles és a húgom pedig csak csendben ettük a levest.
Jess hamar megunta,és felment a szobájába. Bátorságott vettem és megszólítottam Stilest.
-Uhm..Stiles..Te is ide jársz? Mármimt ebbe a gimibe?-mosolyogtam rá.
-Igen! A legjobb barátom és a barátnőm is..Te leszel az új diák?-kezdtük el végre a beszélgetést.
-Aha! Alig várom a holnapot! Kíváncsi vagyok arra a háromszor nagyobb Lacross pályára-sandítottam anya és apa felé.
-Várj! Te leszel az új Lacross csapattag is?- kérdezte
-Valószìnűleg!-rántottam meg a vállam-Nagyon örülök ,hogy legalább egy valakit ismerek a suliból!
-Hát még én?! Egy Lacrossos csaj a haverom!-nevetett fel.Közben anya kihozta a másodikat is. Nagyon jól elbeszélgettünk. Elég sok közös is van bennünk. Már az ajtónál jártunk,mert éppen haza tartottak,én pedig mint jó házigazda kikísértem őket.
-Izé..Kim! Holnap elvigyelek suliba?-vakargatta meg a tarkóját. De cuki! Zavarban van.
- Ú! Az nagyon jó lenne. Kéne az útba igazítás!-válaszoltam bólogatva.
-Akkor majd holnap találkozunk! Szia!-mondta és megölelt. Jajj ismét el fogok olvadni! ANNYIRA CUKI!
-Szia!- Simogattam meg a hátát
-Csókolom Mr. Stilinski!-köszöntem el az apukájától is,majd bezártam az ajtót. Boldogan szökdécseltem fel az emeletre. A szobámba érve előszedtem egy Nike sporttáskát amibe belepakoltam az edzős cuccom (ütő, labda  ,dezodor, víz stb).Felkaptam az edzős ruhám. A  táskába pedig bedobtam egy kis pénzt meg a telóm és úgy döntöttem elmegyek Lacrossosni.
Lebattyogtam az emeletről,elvettem a kocsim kulcsát ami tegnap màr megérkezett és anyáéknak elduruzsoltam egy "Elmentem edzeni majd jövök"-öt és már bennt se voltam. Kiparkoltam az autómmal és elindultam megkeresni a pályát.
30 perc múlva már a suli parkolójánál voltam,ahol kiszálltam és szemügyre vettem az épületet. Egész szép. Na de majd megcsodálom később. Hátra mentem ahol a pálya volt (Stiles véletlenül megemlítette innen tudom)
És ledobtam a cuccom a kapu mellé.Kivettem az ütőm és a labdákat a táskámból majd leraktam őket a vonalra. Felkaptam egy labdát az ütőmmel és Bumm! Telitalálat. A következő is bement. És ezt sorba sorba egymás után. Mikor abbahagytam már sötétedett. A szél a fülembe süvített. Esni fog. Tudni kell rólam,hogy imádok esőben játszani. Kibontottam az eddig kontyban tartott hajam és újra játszani kezdtem. Egyre több labda érkezett a hálóba.
Eleredt az eső is. A hajamról folytak a vízcseppek,de nem álltam meg. Nem tudtam megállni. A végére már alig álltam a lábamon. Mikor úgy gondoltam elég lesz,kutyaként terültem végig a sáros talajon. Ennél nincs jobb érzés.. Mikor a hajad elázva csurom vizesen fekszik a sárban,az elernyedt fáradt tested belesüpped a talajba,a szél pedig az arcodba mar.Felültem és előkotortam a telefonom. Ha! Minek aggódni? Úgyis vízálló.18:59. 8 nem fogadott hívás és 3 SMS. Hupszi! Kicsit sokáig maradtam. Összekaptam a cuccom. Még lekaptam magamról a felsőm és felkötöttem a hajam hogy ne legyen sáros a kocsi. A kocsiba beüléskor rögtön feltekertem a fűtést. Vezetés közben felhívtam anyuékat akiknek szóltam,hogy nincs baj csak túl sokáig voltam kinnt.
Ismét úgy 30 percből állt az út. Haza érkezésemkor kaptam egy nagy lecseszést,hogy bármi történhet velem. Blah blah..Tudjátok miről beszélek. Levettem a sáros cuccokat magamról,amit a mosógépbe raktam hogy reggelre tiszta legyen,majd fennt hajat mostam,megfürödtem.
Pizsibe öltöztem és immár tisztán tértem be a szobámba. A telefonom töltőre dobtam. Az iskolatáskamba bedobtam 5-6 füzetet és a tolltartómat,utánna pedig vacsora nélkül lefeküdtem aludni.

----------•○●•○●•○●•○●•○●•○●•○●----------

Sziasztok! Itt is az első rész! Majdnem 2000 szavas lett. Remélem tetszik+ a  néhol előforduló helyesírási hibákért bocsesz! 💕💕

I'd love to change the world- Stiles Stilinski ff.-Teen Wolf ff. [SZÜNETEL]Where stories live. Discover now