●2.rész●

1.1K 72 7
                                    

Reggel az ébresztőm "nagyszerű" hangjára ébredtem. Na itt volt az a pont,hogy nem tudtam fiú vagyok-e vagy esetleg lány. Nagy hisztik árán kimentem a fürdőbe ahol fogat és arcot mostam,sminkeltem és hajat vasaltam. A kivasalt hajam pedig lófarokba kötöttem. Felvettem egy térdnél szakadt fekete nadrágot,egy bő vörös pulcsit amin a mezszámom és a nevem van, a lábamra meg egy piros Vans-t. A telefonom zsebre vágtam és a földszintre mentem. Leraktam a táskám az egyik bárszékre. A hűtőt céloztam meg,amin  egy üzenet is volt.
"Jóreggelt Kim! Kaja a hűtőben,tejes kávé a mikróban! Jessicát apád elvitte suliba. Viselkedj jól. Kaját csomagoltam Stilesnak is! Az edzős cuccod pedig a nappaliba készítettem!Ja és suli után edzés!
~puszi: Anya"
Szuper! Kivettem a kajánkat és a táskámba dobtam. A tejes kávémat is beraktam a táskámba. Kivittem a tatyóm a nappaliba és levertem magam a kanapéra. Bekapcsoltam a Tv-t és megnéztem a reggeli híradót. 7:15 körül dudáltak. Felkaptam a cuccom és már mentem is ki.
Kinnt meglepően jó idő volt,ahoz képest amilyen tegnap volt.
Beszálltam a kék Jeep-be és köszöntem Stilesnak.
-Szia!-öleltem meg
-Jó reggelt!-ölelt vissza
-Stiles van kajád?-kérdeztem
-Nincs. Miért?-húzta fel az egyik szemöldökét
-Mert anya neked is csomagolt-nyomtam az orra alá az egyik kaját.
-Ó! Nagyon kedves!-kuncogta el magát
Miután Stilesnak sikerült beindítania az autót ,ami már elég rossz állapotban volt,elkezdtünk beszélgetni.
-És neked van barátod amúgy?-jött tőle elég váratlanul a kérdés.
-Öhm..Nem..Nincs.-pirultam el
-Ugyan már ez nem gáz. Inkább tiszteletre méltó!-húzta fel az orrát. Így úgy nézett ki mint egy arisztokrata. Erre a gondolatomra elnevettem magam. Viszont egy kérdés bökte a csőröm.
-A barátaid és a barátnőd ugye bírni fognak engem?-néztem rá kérdően
Ő csak elmosolyodott.
-Persze! Főleg Scott és Lydia!-kacsintott rám. Amire én persze elpirultam. Megint. Egyre többször csinálom ezt. Pedig hidjétek el,Los Angelesbe közös öltözőm volt a fiúkkal. Nem sokkal később a suliba érkeztünk. 7:30 volt. Stilesszal elindultunk egy kis kör felé.
Mikor odaértünk mindenki kedvesen nézett rám. Már kezdtem volna bemutatkozni,mikor a drága barátom megelőzött.
-Srácok ő itt Kimberly Posey az új szomszédom! Kim ő itt Scott McCall a legjobb barátom!-mutatott egy magas barna hajú,barna szemű srácra,akinek egy tetoválás volt a kezén.
Felé nyújtottam a kezem amit elfogadott. Stiles folytatta tovább.
-A vörös hajú lány Lydia Martin!-mutatott egy csinos lányra
-Eperszőke te hibbant!-háborodott fel a lány.- Üdv nálunk csajszi!-ölelgetett meg.
-A barna hajú srác a Lacross mezben Liam Dumbar!-biccentett egy cuki srác felé.
-Liam már most szeretlek!-nevettem el magam,mire ő is megölelt.
-Jó oke elég lesz!-vágott közénk Stiles majd egy torokköszörülés után folytatta.
-A koreai lány Kira Yukimura!-aki szintén megölelt és egy Lydia féle megszólítással köszöntött
- És a kis csapatunk utolsó tagja ott érkezik éppen!-mutatott egy barna,hullámos hajú lányra akinek a haja válláig ért a haja. -Szia cuki!-csókolta meg Stiles a lányt. Na igen én itt jöttem rá arra,milyen féltékeny vagyok a lányra.
-Szóval ő Malia Tate!-mosolygott rám Stiles.
-Hali!-biccentett.
-Szia!-mondtam ,majd ejtettem egy félmosolyt-Srácok szerintem én megyek az igazgatóiba és elkérem az órarendet a szekrénykulcsom meg hasonlók! Hali!-intettem. Ők még egy csoportos "Szia"-t kiabáltak én pedig mentem megkeresni az igazgatóit. Éppen a helyiséget keresem,mikor valaki a nagy rohanásban felborít.
Mivel elestem,a táskám tartalmana földre borult. Éppen szedtem fel a cuccom,mikor egy fiú leguggolt elém és segített összeszedni a cuccom.
Utánna engem is felkapart a földről. Hálásan ránéztem. Egész helyes fiú.
-Köszönöm!-mosolyogtam rá idiótán
-Ugyan ,semmiség!-erősködött.-Új vagy itt?-bólintottam.
-Teo Raeken!-nyújtotta a kezét amit megráztam.
-Kimberly Posey!
-Bocsi de nem tudnád megmutatni hol az igazgatói?-kérdeztem tőle félénken.
-De! Gyere!-ragadta meg a kezem és az igazgatói irodáig el sem engedte.
-Menj csak,megvárlak itt!-biccentett az iroda felé. Bólintottamm. Nagy levegőt vettem és beléptem.
-Jónapot!-köszöntem
-Gyere beljebb kedvesem!-invitált be az igazgatónő.-Mondd mi járatban vagy itt?-kérdezte
-Öhm..Én vagyok az új diák!-mondtam
-Jajj! Tényleg! Kimberly Posey?-esett le neki a tantusz.
Bólintottam. Előkotort egy szekrénykulcsot és az órarendem. Elmondta az iskola szabályait és mondta,hogy 3 órától Lacross edzés,ahol elválik az,hogy mit tudok és ezáltal felvesznek-e a sulicsapatba. Aláírtam pár papírt és pont becsengetésre végeztem. Az igazgató mondta ,hogy elkísér mert matek az első óra és a matek tanárt nem érdekli ha valaki új. Simán bevágja a késést a naplóba. Leraktam a cuccom a szekrénybe és egy kockás füzetet plusz  a tolltartóm a hónam alá csaptam és  a matek terem felé vettük az irányt.
Illedelmesen bekopogtam és válasz után benyitottam.
Az igazgatónőt magam elé engedtem aki közölte  a tanárral,hogy új vagyok és ne írjon be későnek. A tanár csak bólintott és egy "Felesleges ez az áhitat,félévkor úgyis buksz" pillantással jutalmazott. Körbenéztem a teremben és minden barátom ott volt. Kettő szabad hely volt. Teo mögött és Stiles mögött. Az utóbbi előtt ott ült Malia akivel összekulcsolt kezüket a pad mellé rejtették.
Stiles egy kedves szemmozgtással jelzett,hogy üljek mögé,de én lemondóan elmosolyodtam és megráztam a fejem,majd bepattantam Teo mögé. Az óra unalmasan telt. A csengő hangjára mindenki vidáman kiszökdécselt. Az első szünet tízórai szünet. Nyami. Beraktam a matek cuccom majd kivettem a kajám és a tejes kávém. Elindultam az ebédlő felé. A szememmel Teot kerestem,de sajnos nem találtam,így a csipet csapathoz ültem le..Pontosabbam Liam mellé
Rögtön beszélgetni kezdtünk. A végére már a hasamat fogtam a nevetéstől. Kidobtam a szemetem a kukába és a szekrényem felé vettem az irányt.
Már csak pár lépés kellett volna,hogy odaérjek de egy hiperszuper Stiles elém ugrott.
-Mizu Kim?-lépkedett velem azaz hátra felé.
-Semmi különös veled?-vigyorogtam,ugyanis elég esés gyanús lesz ez az egész..
A tényem beigazolódott,hiszen baszott nagyot taknyolt. Na ez így szép és jó,de magával rántott engem is,ami annyira nem volt jó. De legalább puhàra estem...Mindketten fetrengtünk a röhögéstől.
-Hogy lehetsz ennyire balfasz?-nyögtem ki ezt a mondatot,de szegény fiú már piros fejjel csapkodott mint egy fóka..Ha ez nem vesz levegőt meg fog fulladni.. Pofon vágtam,amitől elkezdett zihálni. Csak úgy falta a levegőt..
-Köszi!-lihegte
-Nem akarom ,hogy előttem fulladj meg!-kuncogtam
-Ja akkor máshol meghalhatok?-vágott sértődött fejet.
-Nem úgy értettem te lüke!-csaptam tarkón mire feljajdult.
-ÜT AZ ASSZONY!-sipítozott
Ahj! Ez a fejére esett eséskor. Felálltam,majd leporoltam magam és a balfáncát is felsegítettem. Ő is leporolta magát és a szekrényemhez mentünk. Kinyitottam és felvont szemöldökkel kérdeztem meg Stilestól: -Milyen óránk is lesz?
-Töri! Kira apukájával!-mosolygott rám halványan. Bólintottam,hogy megértettem és a töri terem felé mentünk. Stiles velem ült amit csodáltam is..Hol hagyta az utánfutóját?!
Az óra közepén tarthattunk,amikor is megrezdült a telefonom a zsebemben.
Üzenetem jött a régi sulimban való legjobb barátomtól (aki fiú és úgy néz ki mint Jackson a sorozatból) Jacksontól.

Jackson💕💕: KIMBERLY! MI A SZAR?KOMOLYAN ELKÖLTÖZTÉL ÚGY,HOGY EGY SZÓT SEM SZÓLTÁL? TE VAGY A LEGROSSZABB BARÁT!VÉGEZTÜNK

Ahogy olvastam a sorokat egy könnycsepp folyt végig az arcomon.
Felemeltem a kezem.
-Igen Kimberly?-kérdezte Mr. Yukimura
-Kimehetnék a mosdóba?-szipogtam.
A tanár bólintott mire én futva kimentem a teremből és a lány wc felé vettem az irányt. A telefonomon megkerestem Jackson kontakját és rányomtam a hívás gombra. A negyedik csörgésre felvette.

📞Mit akarsz Kimberly?-kérdezte
📞Sajnálom Jackson! Semmire nem volt időm! Hidd el attól még ugyan olyan jó barátom vagy és szeretlek!-sírtam el magam
📞Aha! Szerinted elhiszem? Ha nem írok rád simán annyiba hagytad volna a dolgot!-vágta a fejemhez
📞Tudom ,hogy utálsz de kérlek érts meg!-már zokogtam
📞Nem érdekel a meséd! És tudod mit?Te sem érdekelsz!Semmire nem vagy jó! Hagyj békén! Te vagy a legpocsékabb barát..
És igaza volt Jeremynek..Egy rossz ribanc vagy!-csapta rám a telefont.

Zokogva rogytam térdre..A telefonom teljes erőmből földhöz csaptam,ami szilánkosra tört. Felálltam és a tükörhöz léptem. Megfogtam és amilyen erősen csak tudtam belevertem. Tehetetlenül hullott az előtte lévő csapba. Mint az én vérem a kezemről. Semmi nem érdekelt jelenleg. Csak a szavai cikáztak a fejemben..

"Semmire nem vagy jó! Egy ribanc vagy!"

Ismét zokogásban törtem ki. Pár másodperc múlva Stiles tépte föl a zárat. Végignézett a lánymosdón és se szó se beszéd átölelt. Nem érdekelte,hogy véres lesz a pólója. Csak ölelt..Erre volt szükségem. Törődésre.
Ebben a kicseszett világban egy cseppnyi törődésre. Mert a szüleimnek nem vagyok jó. Sosem voltam az. A húgom mindig tökéletesebb lesz.
Mindenki úgy látja az embereket mint számokat egy listán. Pedig nem azok vagyunk.. Mindannyian ugyan annyiak vagyunk. Se többek se kevesebbek. És ezt Ő mutatta meg nekem.
Miután kisírtam magam és belső fájdalmam egyre kisebb lett. A külső fájdalmam nagyobb lett.
-Stiles!-törtem meg a csodás pillanatot
-Hmm?-tolt el magától egy pillanatra
-  A kezemmel mi lesz?-mutattam a tátongó sebre a kézfejemre..
-Ijjj...Várj itt,szólok Scottnak.-adott egy puszit a homlokomra majd elfutott.
Elmosolyodtam és levettem a fölsőm,majd a csaphoz léptem. Most őszintén nem érdekelt,hogy mindenki meglát melltartóban.Jelenleg az érdekelt,hogy valamennyire sterilizáljam a kezem. Benyomtam a csap alá a pulcsim,ami megtelt vízzel. Ráborítottam a kezemre és felszisszentem,mikor hozzáért az anyag a sebhez.. Ismét Stiles lépett be,és mikor látta,hogy nincs rajtam pulcsi(igen nem vettem alá pólót) elpirult majd gyorsan ideadta a sajátját,mert rajta volt póló. Gyorsan magamra kaptam és Scott is a cucommal együtt megérezett. Felkapott az ölébe majd Stiles kocsijához vittek. Bepakolt az anyósülésre majd ő hátravágódott. Stiles pedig a vezető ülésbe.  Beindította a motort.
-Kimberly vegyél nagy levegőt!-utasított Scott.
Tettem amit mondott.
-Scott egyre jobban elsápad!-esett pánikba Stiles
-Nyugi! Kim figyelj Stilesra..-utasított megint
A tekintetem a vezető fiúra tévedt,aki egyik kezemet megfogta és hüvelykujjával a kézfejem simogatta..
Megnyugodtam tőle..
Közben megérkeztünk a kórházba.
Scott ismét kipakolt és az épületbe vitt.Ott dolgozott az anyukája,ezért neki szólt. Bevittek egy kórterembe és rögtön rákötöttek minden szarra.
-Scott rengeteg vért vesztett!Nem éli túl..Át kell változtatnod!-mondta Melissa
-Mi? Scott ne csináld már!-tiltakozott Stiles
-Scoott mit csinálsz?-nyöszörögtem
-Figyelj Kim! Scott most vérfarkassá fog változtatni..Nagyon sok vért vesztettél!-simogatta a hajam Stiles
Mi? Ez nem igaz! Vérfarkasok? Ezek hülyék! Scott felvillantotta vörös szemeit. Ne!Ez nagyon para!
Becsuktam a szemem. Stiles felhúzta a pulcsiját az oldalamnál,Scott pedig megharapott..Felsikítottam..Utána sötétség.

---------•○●•○●•○●•○●•○●•○●•○●•○●---------
Hali! Szerintetek milyen lesz Kim vérfarkasként?Stilesszal hogy alakul a kapcsolatuk? Vajon a szülei hogy fogadják,hogy a lányuk első nap kórházban köt ki?A kövi részben kiderül! 💕💕

I'd love to change the world- Stiles Stilinski ff.-Teen Wolf ff. [SZÜNETEL]Where stories live. Discover now