25

2.3K 73 31
                                    

"Raven, cand o sa te prind, nu o sa mai scapi! Defapt, de ce sa ii fac ceva fizic, cand o pot tortura psihic? Oh Doamne! Raven Stone a facut cea mai rea alegere daca a fugit! Urasc cand nu isi asuma responsabilitatea!
Acum intrebarea e: ce a facut de s-a speriat asa tare? Insa raspunsul cred ca il stiu...si nu vreau sa stiu ca e adevarat. Ar fi dezamagitor, iar la cate dezamagiri am avut parte din partea ei, nu stiu daca as putea sa o mai iert si de data asta..." gandeste Iris.
A inspirat adanc. Trebuia sa se gandeasca la ceva ce ar putea-o ajuta sa isi dea seama ce a facut. Sa-i verifice cosul de gunoi? Sa se uite prin camera? Sa vada ce...nu! Stai! Il va intreba pe Leo!
Si-am intors privirea spre scari si i-a aparut un zambet de-a dreptul malefic. Nu obisnuieste sa se foloseasca de sentimentele lui Leo, insa in momentul acela trebuia sa stie! Trebuia sa stie daca mai merita sa ii stea alaturi lui Raven sau...sau daca e doar de forma.
A urcat si s-a indreptat direct spre camera lui Raven.
Imediat ce a ajuns in fata usii, s-a gandit pentru o clipa la cum sa inceapa, cum sa il abordeze, doar ca starea pe care o avea nu ii permitea asta.
- Leo!!! spune intrand turbata de nervi.
Leo s-a speriat imediat, caci stia foarte bine ca nu e nimic ok daca blonda e nervoasa.
- E...eu? Dar ce-am facut? spune speriat.
- Da, tu! spune nervoasa. Ce dracu aveti de ascuns tu si Raven?
- Iris, calmeaza-te. Iar iti pocneste o vena.
A oftat si s-a calmat pentru ca stia ca nu o sa poata sa afle ceea ce vrea daca era nervoasa si, la cum il cunostea pe Leo, trebuia sa fiu putin mai...mai pupacioasa.
- Of. Pai pareti sa va intelegeti, iar acum 2 secunde Raven a plecat ca nebuna cand i-am zis sa se intoarca. Am observat o oarecare schimbare la ea...tu ai vazut ceva? spune cu o voce dulce.
- Neh. Tot la fel de urata e sora-mea.
"Da bine ca acum ma iei cu dulcegarii! Nu imi place absolut de loc ca Iris profita de sentimentele mele pentru ea. E ca si cum mi-ar infige un tarus in inima, iar in ultimele mele clipe as vedea-o pe ea cum il saruta pe Eric.
Of! I-am promis lui Raven ca o voi ajuta si o sa ma tin tare cat de mult pot, desi mai mult ca sigur voi ceda din cauza sentimentelor" gandeste Leo in timp ce ochii frumosi ai femeii pe care o adora il priveau adanc, cautand sa ii dezgroape toate gandurile.
Iris a oftat si s-a pus in bratele lui.
- Chiar nu ai observat nimic? Adica ati parut cam apropiati, spune oarecum geloasa.
- Ce e cu tine, Iris? Acum o ora nu puteai sta in preajma mea si acum?!
"E ca o vulpe blonda asta! Doamne si cat o ador!" isi spune in gand Leo, imaginatia lui deja alcatuind ipostaze extrem de tentante.
Iris deja incepea sa se simta prost insa...insa chiar trebuia sa afle cumva.
- E mai greu acum...e mai greu de cand ti-am cerut sa...spune Iris si ofteaza.
- Iris trebuie sa-mi spui ce alegi pentru ca eu nu pot suporta faptul ca el te atinge, spune satenul si o strange in brate, apoi ii ridica barbia. Te iubesc, blondo, si te vreau doar a mea, dar oricare ar fi decizia ta, eu o voi respecta. Imi va fi extrem de greu sa te las in bratele lui, dar as face totul pentru fericirea ta, spune si ii plaseaza un sarut pe frunte.
Iris zambeste si isi incolaceste mainile dupa gatul lui.
- Cred ca toti stim pe cine aleg, doar ca...doar ca imi e greu si sa il las pe Eric. M-am atasat si de el, spune lasand privirea in jos.
Leo nu spune nimic. Nu vrea decat sa o simta aproape, sa ii simat bataile inimii cum accelereaza sub atingerile sale. Vrea doar sa stie ca tptul a ramas la fel, ca dragostea pentru el inca exista si ca nu are motiv de ingrijorare.
Iris si-a plasat mainile pe pieptul lui. Ii simtea bataile accelerate si zambea. Nu are cum sa nu zambeasca atunci cand isi aminteste cat de mult tine barbatul din fata ei la ea.
Si-a ridicat privirea si a zambit.
- Se pare ca oricat ar fi de greu, nu as putea renunta la tine pentru nimic in lume, spune zambind si il saruta, facandu-l sa se intinda pe pat.
"M-a inmuiat destul femeia asta.. acum trebuie sa ma pregatesc de tornada".
- Stiu ca vrei sa-ti spun despre Raven, spune Leo si chicoteste.
Iris a chicotit.
- Deci sti ceva despre ea?
- Totul!
- Si mie imi vei spune? spune cu ochisori de catelus. Adica oricum am o banuiala, dar tot vreau sa stiu.
- Si ce banuiala ai?
- Pai avand in vedere faptul ca doar ea si Stefan au ramas azi acasa si ca a fugit mancand pamantul atunci cand am intrebat-o ce a facut, cred ca te prinzi si singur...si sper sa nu fie adevarat.
Leo a tacut. Nu putea sa ii spuna ca ceea ce crede e corect, dar nici sa isi tradeze sora. Era intr-o situatie delicata intre 2 femei care conteaza. Da, blonda conteaza mai mult, insa Raven e sora lui, face parte din familie, nu o poate trada.
- Deci?
- Deci...
- Deci e adevarat?
Leo a tacut si a ridicat din umeri.
Privirea blondei s-a schimbat complet...
- Leo, spune-mi, ca simt ca innebunesc!!!!
Leo n-a spus nimic. Nu putea. A promis ca o sa isi ajute sora...
Iris s-a linistit si s-a apropiat de Leo. I-a mangaiat obrazul si a zambit. Era de apreciat stapanirea de care dadea dovada.
- Ma bucur ca iti aperi sora. Sper doar ca ceea ce gandesc sa nu fie adevarat.
Iris s-a dat jos de pe el si s-a dus la usa, incuind-o. S-a intors si a zambit sub privirea surprinsa a lui Leo.
- Stii ca daca aflu cumva ca a facut o prostie, o sa cazi in aceeasi oala cu ea, nu? spune punandu-se peste el, dandu-i bluza jos.
Leo se uita uimit la ea, insa nu comenta. O voia pe blonda, iar daca si ea dorea asta, nu avea niciun sens sa se opuna. O doreste prea mult pentru a se opune...in fiecacre clipa o va dori.
- Ne descurcam noi cumva, spune zambind.
- Aha, spune Iris si isi da bluza jos. Chiar vrei sa mai treci inca o data prin perioada in care eu nu vorbeam cu tine? spune zambind, coborandu-si degetele pe abdomenul lui, indreptandu-sa spre pantaloni.
- Nu, insa profit acum de tot ce mi se daruieste, spune si o saruta, ca imediat dupa sa preia el controlul.
- Sper ca nu ai treaba azi, spune blonda zambind, supunandu-se. Chiar imi era prea dor de momentul asta deci nu vreau sa fim intrerupti, spune si il musca de buza.

College's SecretsUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum