Τι νιώθω και για ποιόν?!?!

21 4 6
                                    

Αλεξιάδη: Εγώ εδώ αλλά εσύ τι θέλεις εδώ?

Γ: Λατρεύω τα αγγλικά και εδώ και χρόνια σπουδάζω για να μπορέσω κάποια στιγμή αν περάσω δάσκαλος σε κάποιο σχολείο. Εσύ?

Α: Πλάκα κάνεις και εγώ 😨😱😵😰.  Μόλις τελειώσω από εδώ θα πάω εξωτερικό για τις τελευταίες σπουδές.

Γ: Και εγώ το ίδιο σκεφτόμουν αν και οι δικοί δεν συμφωνούν.

Α: Γιατί αφού είναι μια καλή δουλειά και με καλό μισθό.

Γ: Οι γονείς μου είναι και οι 2 δικηγόροι και ήθελαν να γίνω και εγώ αλλά εγώ ποτέ δεν το είχα με όλα αυτά.

Δ: Παιδιά μίλησα με τον διευθυντή και αποφάσισε πως μερικοί μαθητές θα πάνε στο άλλο τμήμα. Έχω το χαρτί και όσοι ακούσουν το όνομα τους κάθονται σε μια καρέκλα. Αλεξιάδη Αναστασία, Γιαννούλης Λαοκρατης Δημήτρης, Γιαννούλης Νικόλαος, Κακουριώτης Μύρωνας Ευάγγελος, Κακουριώτη Μυρτώ, Μπαρμπετας Μακρής Άρης, Μακρής Ντένης.  Οι υπόλοιποι θα πάτε στο δίπλα τμήμα.

J(immy): Αναστασία καθόμαστε μαζί?

Α: Εμμ...Ναι οκ.

Μιλήσαμε με την δασκάλα μας και γνωρίστηκα με ολα τα παιδιά της τάξεις.

Λοιπόν ο Βαγγέλης είναι 18 όπως και εγώ, με λίγο μακρύ μαλλί που το ρίχνει πίσω, καφέ μάτια, κόκκινα χείλη και είναι αρκετά γυμνασμένος έχει επίσης ένα πολύ γοητευτικό χαμόγελο.

Η Μυρτώ είναι αδερφή του Βαγγέλη 19 χρονών και κάνει αγγλικά μόνο και μόνο γιατί θέλει να μετακομίσει εξωτερικό, έχει καστανοξανθα μαλλιά και καφέ μάτια.

Ο Άρης είναι επίσης 18 με κάστανα μαλλια πριν λίγο καιρό τα είχε βάψει ξανθα αλλά ξαναγύρισε στο παλιο του χρώμα, όταν γελάει στα μάγουλα του σχηματίζονται λακάκια, καφέ μάτια και ένα μοναδικό στυλ.

Ο Ντένης είναι αδερφός του Άρη και τα έχει με την Μυρτώ και θα πάμε μαζί στο εξωτερικό, είναι 19 και μιλάει εξαιρετικά αγγλικά αλλά άρχισε και αυτός μαθήματα για να μπορεί να περνάει περισσότερο χρόνο μαζί της, κάστανο μακρύ μαλλί, καφέ ματια και πολύ ωραίο χαμόγελο.

Ο Νίκος είναι αδερφός του Jimmy, είναι δίδυμοι θα είναι και αυτός στο ιδιο τμήμα μαζί μου στο σχολείο τώρα το έμαθα γιατι ήταν ακόμα Αθήνα για να τακτοποιήσει μερικές δουλειές. Είναι 18 έχει καστανό κοντό μαλλί και καφέ μάτια, έναν πολύ δυναμικό χαρακτήρα, ρομαντικός, η ψυχή της παρέας και  ένα χαριτωμένο χαμόγελο.

Ο Jimmy είναι 18 ίδιο σχολείο και ίδιο φροντιστήριο, λίγο κλειστός χαρακτήρας, ευαίσθητος, γλυκούλης, ενα σαγηνευτικό βλέμμα, καφε ματάκια, καστανό και σγουρό μαλλί.

Μετά τα αγγλικά αποφασίσαμε να βγούμε με τα παιδιά και μπορώ να πω πως πέρασα φανταστικά. Ο Jimmy ήταν συνέχεια στον κόσμο του και μπορώ να πω πως με πείραξε λίγο.....εντάξει ίσως με πείραξε πολύ.
Μέχρι το τέλος της εξόδου ο Νίκος δεν είχε σταματήσει να με πειράζει και να μου μιλάει. Από την πρώτη στιγμή που τον είδα μου δημιούργησε ένα ενδιαφέρον ο δυναμικός του χαρακτήρας γιατί κάπως έτσι είμαι και εγώ στην προσωπική μου ζωή. Τεσπα όταν η βόλτα έφτασε στο τέλος της ο Νίκος μου πρότεινε να με πάει σπίτι και φυσικά και δέχτηκα.

                📅 1 μήνα μετά 📅

Με τα παιδια συνεχίζουμε να βγαίνουμε σχεδόν καθημερινά με τον Jimmy δεν μιλάμε πολύ μόνο ένα γεια λέμε και όλη αυτή η κατάσταση και το ότι τον γνώρισα καλύτερα με έκανε να βγάλω από το μυαλό μου ότι τον είχα ερωτευτεί.

👣Στο δρόμο για το φροντιστήριο👣

-Αναστασία περίμενέ με λίγο

Ακουσα κάποιον να φωνάζει πίσω μου και τότε γύρισα και είδα τον Νίκο. Τον τελευταίο καιρό έχουμε έρθει πολύ κοντά και είμαστε (σχεδόν) συνέχεια μαζί. Πραγματικά ο χαρακτήρας του με τρελαίνει και εγώ μαγευτεί με τον τρόπο με το όποιον με κάνει να λέω Ναι σε όλα όσα μου ζητάει. Ούτε η κολλητή μου δεν το έχει καταφέρει αυτό.

Α: Γεια σου Νίκο 😆

Ν: Γεια σου Αναστασία μου τι κάνεις?? 😉

Α: Καλά εσύ?

Ν: Πολύ καλά. Να σου πω....έχεις να κάνεις τπτ το σαββατοκύριακο??

Α: Όχι θα είμαι μόνη στο σπίτι γιατί οι γονεις μου θα λείπουν για 2 εβδομάδες για κάτι δουλειές.

Λοιπόν σε λίγο θα μπουν και φωτογραφίες με τους χαρακτήρες 😂😂😂 Ελπίζω να σας αρέσουν οι ιστορίες μου!!

Maybe I love you or maybe I don'tWhere stories live. Discover now