Κλειστός χαρακτήρας?? Δεν νομίζω...

23 6 0
                                    

Δεν θα ξεκινήσω να πω πως είναι μια συνηθισμένη μαθήτρια ή κοπέλα ή οτιδήποτε τέτοιο. Αυτό που θα σας πω εγώ είναι ότι είμαι μια μαθήτρια του 19-20 που όσα έχει καταφέρει   χρειάστηκαν μεγάλη προσπάθεια.  Η γονείς μου δεν είχαν τελειώσει το σχολείο και δεν μπορούσαν να με βοηθήσουν και έτσι δεν έχω πάρει ποτέ την βοήθειά τους.
Να σας μιλήσω για τους γονείς μου: λοιπόν είναι οι πιο αυστηροί γονείς που μπορείς να φανταστείς. Φανταστείτε πως αν και πάω Λύκειο με αφήνουν να κυκλοφορώ μέχρι της 9 η ώρα και το χειμώνα πρέπει να γυρνάω νωρίτερα.
Δεν συμπαθούν τις περισσότερες φίλες μου και επίσης ότι βαθμό και να πάρω θέλουν την επόμενη φορά να τα πάω καλύτερα και ποτέ να ποτέ δεν μου λένε μπράβο για ότι καταφέρνω και το καλύτερο για το τέλος, δεν θέλουν να κάνω σχεδόν καθόλου παρέα με αγόρια.
Υπέροχη ζωή βλέπετε πέρα απ'όλα αυτά όμως δεν έχω κανένα παράπονο εκτός από το χαρτζιλίκι τις εβδομάδας, να'ναι καλά η νονά αλλιώς θα την έβγαζα με 2 ευρώ στην τσέπη κάθε Δευτέρα 😂😂.
Όπως έλεγα δεν εχω πολλά παράπονα ακόμα και γαμπρό μου βρήκαν 😂(για πλάκα βέβαια αλλά καλός είναι). Η καλύτερη στιγμή της μέρας είναι ο Jimmy θα μου πείτε τώρα που τον ξέρουμε εμείς τον Jimmy.
Λοιπόν ο  Jimmy είναι ένας κούκλος που έρχεται καθημερινά σπιτι μου για να φέρει την μικρή του αδερφή (ξέχασα να αναφέρω πως έχω και εγώ μια μικρή αδερφή και η μητέρα μου παει τις μικρές στο σχολείο).  Τεσπα εκεί που θέλω να καταλήξω είναι πως γνωριζόμαστε 4 χρόνια και μιλάμε λίγο μόνο λίγο καθώς είναι πολύ κλειστό άτομο. Ενα καλημέρα λέμε και άντε να πούμε και κάτι για το σχολείο πότε-πότε. Κάθε φορά που μιλάμε όμως τον βλέπω μια να με κοιτάει στα μάτια , μια στα χείλι και να πείτε πως είναι μικρή η απόσταση αλλά να που εγώ είμαι στο πόρτα και αυτός 5 μέτρα πιο μακριά 😂😂😂(σοβαρά). Σήμερα οι γονείς μας αποφάσισαν να βγούμε όλοι μαζί σε ένα μαγαζί  (δεν σας είπα το καλύτερο, οι γονείς μας είναι πολύ καλοί φίλοι) έλα που εγώ ειμαι άρρωστη από την προηγούμενη Δευτέρα και ο Jimmy ειναι και αυτός άρρωστος τις τελευταίες 2 μέρες και επειδή φοβούνται να μας αφήσουν μόνους ο Jimmy θα έρθει σπίτι μου και θα μείνουμε μαζί όλο το βράδυ, ΜΌΝΟΙ μας.
Τεσπα η μέρα πέρασε βαρετά μέχρι που η ώρα πήγε 5 και αρχίσαμε όλοι να ετοιμαζόμαστε, ναι και εγώ, δεν γίνεται να με δει με ροζ πιτζάμες και φούξια κάλτσες 😂. Έβαλα ένα μαύρο κολάν και μια κόκκινη μπλουζα από πάνω, έπιασα τα μαλλιά μου έναν πολύ ωραίο κότσο και φόρεσα μια ζακέτα. Αυτό ήταν ήμουν έτοιμη. Οι γονείς μου είχαν βάλει τα καλά τους και η αδερφή μου όμορφη όπως πάντα 😊.
Μετά από λίγο χτύπησε κουδούνι ήταν ο Jimmy με την μικρή του και τους γονείς τους, χαιρετισα τους γονείς μου και τους δικούς του ενώ αυτός μπήκε μέσα χωρίς να δώσει σημασία σε κανέναν. Αφού έφυγαν μπήκα μέσα και τον βρήκα να κάθεται στο καναπέ και να κοιτάει τηλεόραση. Είναι τόσο ωραίος 😍😍 φοράει την γκρι του φόρμα και ενα μπλε φούτερ. Πήγα και έκατσα στον άλλο καναπέ χωρίς να του μιλήσω. Τον κοίταξα και....

Maybe I love you or maybe I don'tΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα