Μήπως δεν είναι απλά ένας άγνωστος?

43 6 3
                                    

Νομίζετε πως είναι τρελό να ερωτεύεσαι έναν άγνωστο? Που όμως τον βλέπεις κάθε μέρα επί έναν μήνα πηγαίνετε μαζί από τον ίδιο δρόμο, που ανταλλάζεται χαμογελα, βλέμματα και δεν έχετε κάνει ποτέ κίνηση να γνωριστείτε γιατί ντρέπεστε και οι δύο? Εγώ λοιπόν το εχω πάθει και μου λείπει κάθε στιγμή που είναι μακριά μου μπορεί να μην έχουμε μιλήσει ποτέ ο ένας στον άλλον αλλά δεν μας πειράζει φτάνει που κοιταζόμαστε.

Να σας τον περιγράψω λίγο για να καταλάβετε για τι έρωτα μιλάω:
έχει ύψος 1,82, ξανθα μαλλιά, ένα βλέμμα που σε σκοτώνει ενα χαμόγελο αλλά το πιο ωραίο σ'αυτό το προσωπάκι είναι τα λακακια που σχηματίζονται κάθε φορά που χαμογελάει 😍😍😍. Θα ήθελα να νιώσω την αγκαλιά του, το χείλι του αχχχ αυτά τα χείλι του 👄💋. Αποφάσισα σήμερα να του μιλήσω αλλά δεν τον βρήκα δεν είχε έρθει σήμερα. Ρώτησα έναν φίλο μου που τον ήξερε και μου ειπε πως θα μαθει και θα μου πει.

Χτυπάει το τηλέφωνό μου αχ ο Jimmy είναι 😯

J: Γεια τι κάνεις?

Ανθή: Γεια καλά εσυ? Έμαθες γιατί δεν ήρθε ο Άρης.

J: Δυστυχώς έμαθα 😳

Ανθή:Τι εννοείς δυστυχώς επαθε κάτι Jimmy μιλά μου έπαθε κάτι ο Άρης ????? 😢😨

J:Είχε ένα ατύχημα με το αυτοκίνητο και είναι στο νοσοκομείο σοβαρά τραυματισμένος.

Όταν το άκουσες αυτό έμεινες δεν το πίστευες. Σου έπεσε το κινητό από τα χέρια και μόλις συνήλθες απο το σοκ άρχισες να κλαις 😭😭. Έπρεπε να είσαι δίπλα του ακόμα και αν δεν γνωριζοσασταν ενιωθες πως επρεπε να πας. Γι'αυτό σηκωθηκες πειρες το κινητό από το πάτωμα τα κλειδιά και κατευθύνθηκες προς το αυτοκίνητο τρέχοντας μετά από 15 λεπτά έφτασες στο νοσοκομείο ρώτησες που τον είχαν και μπήκες μέσα στο δωμάτιό του. Τον είχανε βάλει διάφορα μηχανήματα δίπλα του και αρκετά σωληνακια με όρους στα χέρια. Δεν άντεξες να τον βλέπεις έτσι και άρχισες να ξανακλαις. Πηγές έκατσες δίπλα του και του κράτησες το χέρι, έτσι πέρασε όλη η εβδομάδα εσυ του κρατούσες το χέρι και αυτός ήταν εκεί δεν έδειχνε σημεία ανάρρωσης. Οι γιατροί έλεγαν πως δεν θα ξυπνήσει από το κόμμα αλλά εγώ πίστευα σε αυτόν. Κάθε μερα του έλεγα ξανά και ξανά το ποσό τον αγαπούσα. Είχα μια εβδομάδα να κοιμηθώ και δεν άντεχα άλλο με είχε πάρει ο ύπνος για όταν άκουσα μια φωνή να λέει  το όνομά μου και ένα χέρι να με σφίγγει, αμέσως σήκωσα το κεφάλι μου και είδα τον Άρη είχε ξυπνήσει και μου κρατούσε το χέρι το ξέρετε πόσο καιρό το περίμενα αυτό . Μόλις τον είδα τον αγκάλιασα σφιχτά (όχι παρά πολύ να μην τον ξαναστειλω τον άνθρωπο 😂). Με αγκάλιασε και εκείνος και όταν βγήκα από την αγκαλιά του του ειπα

Αν: Σ'αγαπώ πολύ νομιζα πως θα σε χάσω δεν... δεν θα άντεχα μακριά σου ούτε λεπτό.

Α: Δεν με ξεφορτώνεται κανένας τόσο εύκολα εμένα.

Μετά από τα λογια του ξαναχωθηκα στην αγκαλιά του χωρίς να απαντήσω.

Maybe I love you or maybe I don'tΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα