deel 19

2.8K 154 11
                                    

Okeeyyy weet je wat laat die twintig stemmen maar hier is weer een deeltje 😂😅😏

Perfectief: lina 

ik wring me los van zijn lippen, ik kan het niet hoe graag ik het ook wil.

hij kijkt me diep aan in mijn ogen, ik keek terug zijn ogen hadden me vast ik wou weg kijken mar op een een of andere manier lukte dat nie.

ik voel zijn lippen weer dichter bij komen maar keek weg en wou weer terug lopen naar ons plekje hij pakt me vast" is er iets dat ik moet weten?" "nee" en liep weer door, als ik naar ons plekje zoek kan ik m niet vinden. "weet jij nog waar we zaten?" "ja, achter die meiden daar" aha en hoe weet hij dat zo goed, "oow" en kijk m een beetje schijn aan van soe dat weet jij goed " ehmm ik bedoel naast die gasten daar!, zie je hun daar" ik begon te lachen "rustig maar hoor" maar als we naast hun zaten waar zijn onze spullen dan??" "shit!, nee dat meen je niet!!!" we lopen snel naar onze plek waar we onze spullen hadden achter gelaten,"tfoeee ze hebben het gewoon mee genomen!!" hoor ik hem schreeuwen. ik begon te lachen en kwam niet meer bij ik moest huilen van het lachen. "wat lag je nou!" en begon nog harder te lachen tot ik geen adem meer kreeg " hahahaha, ze hebben ons gewoon bestolen" zei ik lachend. "ze hebben zelf onze handdoeken tering lijers!!" ik begon na te denken wat ze allemaal van mij hadden, mijn bril, mijn zonnebrandcreme, mijn discman shit, "ze hebben mijn discman!, hebben gewoon mijn discman die ik van laila heb gehad meegenomen" en toen begon hij "haaaaahahahahhahahhahaha" "wat lach je nou!! ik vond het zoooo erg ik had m van laila gehad voor als ik zijn gezeur zat was. ik zitten op het zand. al ze die maar hadden laten liggen dan vond ik het niet zo erg, Samir  kwam naast me zitten. "was die zo belangrijk?" " ik had m van laila gehad 2 maanden terug, voor als....voor als ik me verveelde" ik kon het hem moeilijk vertellen.

"maar hoe gaan we nu terug naar het hotel ik kan moeilijk op blote voeten en in mijn bikini het hotel inlopen" "ehmm.. ik weet het niet" opeens stond hij op liep naar een paar gasten en kwam even later terug met slippers en een shirt "ik ga naar het hotel pak voor je wat kleding en kom dan meteen terug, saffie?" is goed maar schiet wel op!" en weg was hij.

Perfectief: Samir 

Ik liep snel naar het hotel om wat spulletjes op te halen. ik denk aan onze zoen net, damnn die was lekker. maar waarom keek ze weg toen ik door wou gaan. ik weet het niet ik moet nog veeeeeel van haar leren en te weten moet komen.

ik loop het hotelkamer in en zoek naar een tas, "damnn waarom moeten ze er zo veel hebben!" ik pak snel de grootste en loop dan door naar haar koffer. doe m open en zie de hele h&m liggen "ajoow" tassen kleding schoenen. damnn wat moet ik eruit halen? ik zoek wat door haar koffer en trek een roze truitje en een rok uit. in een hoekje zie ik daar een katoenen zak zitten uit nieuwsgierigheid maak ik m open en kijk wat er in zit. alle kleuren roze, geel, zwart, wit schone ondergoed. dan zie ik een wit setje die komt me zoo bekent voor aha dat was van de eerste keer toen had ze deze aan het stond har geweldig. snel doe ik die zak dicht ik voel me schuldig dat ik er in heb gekeken. snel pak ik nog wat slippers en loop de kamer uit.

Perfectief: lina

ik zie Samir  al in de verte deze kant oplopen met een tas in zijn handen waar waarschijnlijk mijn kleren in zitten. hij ziet er echt mooi uit

hij heeft een witte linne broek aan met een witte t-shirt.

"ik heb maar wat gepakt uit je koffer dus niet klagen over mijn smaak" en geeft me mijn tas. ik haal er een rok en mijn lievelings truitje uit "hee mijn lievelings truitje!!" "ow, nou dat zit wel goed dus, als jij je snel omkleed geef ik deze spullen even terug die ik net heb geleend.

snel kleed ik me om, en loop dan naar Samir die met die gasten in

gesprek is "he bedank he jongens!" roept hij nog als hij weg loopt. "kom we moeten nog onze spullen inpakken" zeg ik als ik al weg loop.

in het hotel aan gekomen ben ik al bezig met mijn koffer in pakken, "en wanneer ben jij van plan je spullen te pakken?" "hmmmm?" mompeld hij als hij zich omdraait "wanneer ga jij je spullen pakken?" "oow ehmm is zo gedaan doe ik morgen ochtend wel" "doe dat nou maar nu voor je wat vergeet". "hmm ja beter kan ik langer door slapen" en loopt naar zijn tas en zoekt al zijn zpullen bij elkaar. "waar zullen we vandaag eten, het is de laatste avond hier" zegt hij als hij met een stapel kleding aan komt lopen en het op het bed gooit "wat had je in gedachten?" ik heb er eigelijk helemaal geen zin in ik wou eigelijk even alleen zijn en er over na denken wat ik ga doen als ik in nederland kom. "iets eten en een rondje lopen op het boulevard?" hmm daar kan ik wle mee leven als het maar niet te lang duurt want hoe aardig hij ook is ik geniet echt van zijn gezelschap. diep in mijn hart wist ik wel beter. "ja is goed" "owke dan ga ik even douchen en dan kunnen we gaan" "doe wel snel ik moet ook nog douchen" "an....... laat maar" zei hij en verdween hij de badkamer in.

we hebben net heerlijk gegeten, allerlei soorten vis, met rijst en sauzen. we lopen over het boulevard, ik ben wat stilletjes vanavond omdat ik met mijn gedachten bij nederland zit. wat ga ik doen als ik terug ben? werken, niks, school? nee school kan ik uit mijn hoofd zetten hoe moeilijk het ook is. ik weet het niet het is zo verwarrend waarom moet mij dit overkomen? op die vraag zal ik denk ik nooit antwoord krijgen.

"wat ga je doen als je in nederland komt?" het was alof hij mijn gedachten kon lezen! ik schrok van die vraag " ehmm ik weet niet, een baan zoeken denk ik" "maar jij zat toch op school?" "ja klopt ma..." voor ik die zin kon afmaken riep hij "nou wil je stoppen?" "nee eigelijk niet maar ja nu.....nu ik getrouwd bent kan het niet meer" "hoe kom je daar nou weer bij, wat heb ik aan een leeghoofd, ik heb iemand nodig die slim is die zelfstandig is, ik wil dat je je school afmaakt. ik bedoel het is helemaal aan jou maar heb liever dat je verder gaat studeren" ik wist niet wat ik hoorde. "dus jij wilt dat ik door studeer??" "ja als je dat wilt" "ik wil niets liever!!! ik dacht dat je dat niet wou. ik hoor altijd van meisjes die net zijn getrouwd dat hun mannen niet willen dat ze gaan trouwen en nu hoor ik dat je dat juist liever wel wilt" zo zie je maar weer dat we elkaar helemaal niet kennen "je moet niet denken dat ik een of andere al qaida strijder ben, ik wil alleen het beste voor jou en mij" ik was zoooo blij, eindelijk iets positiefs.

"moet je iets drinken?" "doe maar ice-tea" en ik ging op een bankje zitten. even later komt hij terug met 2 flesjes ice-tea. net als ik het flesje wil aanpakken valt hij uit mijn handen en valt het over mijn voet en mijn rok "ow shit, sorry was niet mijn bedoeling" zeg hij en snel pakt hij wat servettjes en probeerd het van me af te vegen "maakt niet uit joh" en neem de servetjes over. mijn voet en slippers plakken helemaal. "ik ga het even bij de zee van mijn voet en slippers afwassen" "wacht ik ga mee" en samen lopen we over het zand naar het water kant. "geef maar je slipper dan doe jij je voet" ik voet het koude water over mijn voeten glijden het was best koud maar voelde heerlijk aan "sorry was echt niet mijn bedoeling...." "he doe is normaal joh kan iedereen gebeuren toch, het maakt niet uit kijk het is al weg" zeg ik als ik mijn voet omhoog schop hij lacht "hahahaha owke en je slipper is ook schoon" ik trok mijn slipper aan. "zullen we terug naar het hotel we moeten vroeg op" "ja is goed" en hij trok me aan mijn hand mee en liepen via het water kant richting ons hotel

Wat uit dwang begon werd liefdeWhere stories live. Discover now