deel 11

4K 168 16
                                    


Perfectief: Samir 

ik kijk haar aan, ze is in diepe slaap dat hoor ik aan haar regelmatige ademhaling. ik probeerde te slapen maar het lukt me niet ik blijf denken aan vanacht aan wat er is gebeurd toen ze weg rende ik wist niet meer wat ik moest doen. ik gaf de jonge 5 euro en zei dat hij de koffers in de kamer moest leggen. ik ging haar zoeken het was druk ik zocht om het hotel heen na een half uur vond ik haar achter het hotel. ze zat op een bankje te huilen het brak mijn hart om haar zo te zien, ze raakte me echt. ik kon haar over halen weer mee tegaan naar het hotel het was koud aan het worden en ze was er niet echt op gekleed.

mijn gedachten gaan naar vanacht met die gedachte val ik in slaap.

als ik me omdraai zie ik dat ik alleen ben in dit bed. ik hoorde de douch. ze zal wel aan het douchen zijn. ik zoek mijn boxershort op de grond en trek m aan. ik loop het balkon op en rook een sigaretje. ik kijk naar de zee het strand. ik zie gelukkige stelletjes lopen ze houden elkaar vast zoenen elkaar strelen elkaar. ik word jaloers. ik hoor  lina de douch uit komen haar natte haren los hangen het is zo een mooi meisje. "goede morgen" zeg ik als ik mijn sigaret doof. "goede morgen" zegt ze verlegen. "lekker geslapen ?" "aha" zegt ze terwijl ze bloost. ze kijkt naar de grond ze durft me denk ik niet aan te kijken. " ik ga even douchen zullen we dan naar de strand gaan?" "leuk" zegt ze. dan ga ik even snel douchen.

 Perfectief : lina

ik zoek mijn bikini in mijn koffer ik kan m niet vinden laila heeft mijn koffer ingepakt ik heb de afgelope weken alleen maar geslapen. "hehe" eindelijk. ik pak mijn roze bikini uit mijn tas en trek m aan. ik pak een witte rok en een roze truitje zoek mijn strantas stop mijn handdoeken, zonnebrandcreme, discman in mijn tas. en ga opzoek naar mijn kam.

ik zit voor de spiegel mijn haren te kammen ik denk aan nederland. "shit" zeg ik hard op. ik heb ze beloofd ze te bellen! ik loop naar de telefoon en toets het nummer in hij gaat 2 keer over en hoor dat sara opneemt "hallo?" "hee sara met lina" "heee linaa!! alles goed woow hoe is het daar leuk heb je al wat gedaan hoe is het weer?" ze overspoeld me met vragen" trut, waarom heb je niet eerder gebeld!!" "haha mag ik er nu tussen komen!, was het vergeten. maar mag ik mamma even?" "mammaaaa!!!" hoor ik aan de andere kant van de lijn" alloe?" "hallow  lina mamma" "ah lina labes!, hoe gaat het is alle sgoe dhoe is het gegaan vanacht?" "yemma!, hoe gaat het daar?" "goed goed" "owke dan dan ga ik doe redouan de groetjes zeg tegen hem ik bel je wel en laila ook" "waga bel vanavond weer! waga?" "waga yemma thalla".

en leg detelefoon neer  Samir is inmiddeels de douch al uit, hij heeft een witte shirt aan getrokken en een blauwe korte broek" naar huis gebeld?" "ja, ik had het ze beloofd, was het gister vergeten" " ik moet zo ook nog naar huis bellen" " doe het nu anders?" "nee kan wel wachten, zullen we?" ja ff mijn tas pakken".

het is heerlijk weer is het het zonnetje schijnt, geen wolkje te zien. ik zet mijn zonnebril op en laat de warme lucht door mijn haren gaan, "heerlijk" roep ik" heel wat anders dan nederland" zeker" hoor ik samir zeggen. het strand was 1 minuut lopen.

"shit" hoor ik samir opeens zeggen" wat is er?" " ik ben mijn handdoek vergeten!" " heb ik aan gedacht" en haal een handdoek te voorschijn. "oow thanks!!!" we spreiden de handdoeken uit. als hij zijn shirt uit doet sta ik met open mond te kijken woow wat heeft hij een mooi lichaam snel kijk ik de andere kant op voor hij het ziet. ik doe mijn truitje uit gevolgt door mijn rok. ik zie dat hij stiekem zit te kijken dus draai ik me om en ga liggen haal de zonnebrand creme uit mijn tas en begin mezelf in te smeren. als ik bijna alles al heb gehad behalve mijn rug hoor ik samir "zal ik je helpen?" nog voor ik antwoord kan geven pakt hij de fles en smeert hij mijn rug in. zijn handen voelen heerlijk op mijn lichaamen laat me helemaal gaan het voelt ontspannen aan en geniet van zijn handen de zon en de zee.


Perfectief: Samir 

ik doe mijn ogen dicht en laat mijn handen het werk doen, het voel goed aan mijn gedachten gaan naar samira deze zomer hoe ik haar rug insmeerde hoe ik met haar de hele zomer op het strand door bracht wow dat waren pas tijden. samira was een meisje die ik 2 jaar geleden had leren kennen het was verder niks we zagen elkaar alleen elke week we hadden gevoelens voor elkaar maar niemand durfte er voor uittekomen. iedereen dacht ook dat we een relatie hadden, ik zag haar ook als mijn vrouwtje later ik hield echt van hield hield? hou eigelijk maar moet haar zo snel mogelijk uit mijn hoofd zien te krijgen. ik kan het niet tegen over  lina maar zij zal ook wel een vriendje hebben. zo een mooie meid kan nooit vrijgezel zijn, ik ben er wel benieuw naar maar durf het niet te vragen. dat was niks voor mij als ik wat wou weten dan vroeg ik het ook gewoon, maar was verder wel rustig. vooral als het om meisjes ging ik playde ze nooit behandelde ze allemaal m et respect. veel heb ik niet echt gehad vergeleken met de algemene marokaanse jongens. "heb je een vriend?" vloepte er opeens uit shiit!! zak dat ik ook ben shit shit!!! "nee" zegt ze zachtjes "jij?, een vriendin bedoel ik dan?" "nee niet echt een vriendin. ik ging naast haar zitten ze draaide zich om zodat we naast elkaar zatten " niet echt een vriendin,maar er was wel een meisje die ik al 2 jaar op het oog had met wie ik me zelf wel in de toekomst zag" " er was ook iemand bij mij maar kende hem pas heb ook meteen het kontakt verbroken toen ik het hoorde over....ehmmm ...ons huwelijk" zegt ze zachtjes. we beginnen wat te praten over koetjes en kalfjes het is echt een goede meid van wat ik hoor ik vroeg haar naar de vriendjes die ze had ze aarzelde eerst om het te vertellen " eerlijk?" "ja" " ik heb er maar 1 gehad" zegt ze terwijl ze naar me kijkt. ik kijk verbaast op "seriues?" "ja echt, in de 3e klas van de middelbare school, het was best een leuke jongen, iedereen had een vriendje had er helemaal geen behoefte aan wou liever vrijgezel blijven, ik had het ook nooit ervaren. en iedereen pushte me want die jongen vond me al een tijdje leuk, en ja van het een kwam het ander" zeg t ze lachend "mounir was zijn naam ik heb het niet langer vol gehouden dan 2 weken en sins dien lang leve het vrijgezellen leven" "soow goed hoor dat zie je nog maar weinig tegewoordig" "zeker en jij? een hele was lijst?" "valt best mee ik was niet echt een player had 1 meisje te gelijk en ook niet zo maar ff van de straat geplukt, maar eerlijk ik heb er wel een paar gehad" er loopt op dat moment een gozer langs met ijsjes ik roep m vraag om 2 ijsjes haal wat geld uit mijn zak, geeft het aan hem en die gozer verdwijnt.

ik geef het ijsje aan lina, het was even stil we keken genietend van het ijsje voor ons uit. niemand die wat zei. als ik opzei kijk zie ik haar eten van het ijsje bij haar lip is een stukje achter gebleven." je hebt...ehmmm je lip" zoeken naar het stukje ijs kijt ze me vragend aan. zonder er over na te denken ga ik dichter bij haar zitten en haal het stukje ijs van haar lip met miijn duim. we kijken elkaar aan heel diep heel even we komen dichter bijelkaar ik voel haar lippen nog net niet, we kijken elkaar nog aan ik verdrink bijna in haar ogen het enige wat mij kan redden is een kus. ik voel haar zachte lippen tegen mij aan ze beantwoord mijn kus plotseling laat ze me los en kijkt en me geschrokken aan. "ehmm... ik ga venen een duik nemen" en liep naar de zee, denkend aan die kus die we net deelde.

Perfectief: lina

ik lig op mijn buik heerlijk te genieten van de zon. samir is het water in gegaan. na onze kus hij voelde heerlijk maar verkeerd aan ik kon het niet zijn handen voelden goed op mijn lichaam maar te gelijkertijd ook vreemd en wou ik het ook niet, hem m dan ook zelf afgebroken met moeite. ik wil zo min mogelijk voor hem voelen. bij elke aanraking van hem krijg ik het warm en het gevoel dat ik helemaal rood word en na vanacht helemaal. eigelijk wil ik het gewoon vergeten maar dat lukt niet ik voel nog steeds zijn lichaam tegen de mijne, zijn handen in de mijne, zijn mond tegen de mijne. mar dat allemaal zonder liefde dat is 1 ding dat ik zeker weet.

ik schrik van de koude druppeltjes die ik op mijn rug voel snel draai ik me en zie Samir daar staan"ow jij bent het" "sorry heb ik je laten schrikken, maar je moet echt het water in gaan het is heerlijk" ik begon het al aardig warm te krijgen ik stond op deed mijn bril af " dan ga ik even een duik nemen,ik liep op het warme zand richting de zee.

Wauwww 1663 woordjes ik hoop dat julie het leuk vinden en hopelijk snel weer een deeltje voor mijn lezertjes dikke kus schrijfster_M💋💋😘

Wat uit dwang begon werd liefdeWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu