deel 30

2.2K 127 7
                                    

Perfectief: lina

ik hoor  samir binnen komen, als ik naar de klok kijk zie ik dat het 3 uur is. ik draai me om en hij schuift dan net in bed. "hey" zegt hij dan zachtjes en geeft me een heel zacht kusje op mijn lippen. maar ik was zo slaap dronken dat ik nergens bewust van was "waarom ben je zo laat?" vraag ik m zachtjes "was bij jawad thuis en was een film aan het kijken" ik had moeite met mijn ogen open houden en bromde toen maar "hmm oke" en sloot mijn ogen toen. ik voelde een kusje op mijn voorhooft en hij sloeg zijn arm om mijn middel. en ik viel weer in diepe slaap. 

NEXT DAYYYY🔥

zoals gewoonlijk waren de lessen saai. ik zat naast assia die bijna in slaap viel, em tikte haar dus aan " he niet in slaap vallen he" fluisterde ik "hmm nee nee" zegt ze als ze gaapt. "enne nog iets gebeurd met mo gister" zegt ze met een knipoog "nee wat moet er gebeuren?" vraag ik ze3ma ongeinterreseerd " ik weet niet omdat jullie samen weg gingen en hij steeds naar jou vroeg" "he? wanneer?" vroeg ik verbaast "nou hij belde gisteravond en vanochtend nog, maare vind je het niks. lijkt me wel wat voor jou" "kom op joh doe normaal er is niks en er zal ook niks komen" hoe graag ik dat eigelijk ook wil. "owke als jij dat zegt".

"zullen we de stad in gaan? is nog best vroeg" vraagt assia als we de school uit lopen " is goed, moet toch nieuwe kleren hebben" "owke dan nemen we mijn auto" en liepen naar haar auto toe.

na het winkelen besloten we wat te gaan eten want ik was dood op.

na dat we wat hadden besteld gingen we zitten en praatte wat. we aten ons eten op en bestelde nog wat te drinken. " dag dames" hoorde ik opeens achter me "hee! jawad alles goed?" "altijd, met jullie? "goed" zeiden we allebij. "kom je erbij zitten?" "dacht dat je het nooit zou vragen!" ik moest lachen en jawad na plaats "jwad dit is assia assia dit is jawad is een vriend van.... ehmm van mij" ze gaven elkaar een hand en jawad keek me raar aan, van waarom zei je niet samir . maar hij weet niet dat ik het haar nog niet heb verteld. " al het geld uitgegeven aan kleren en schoenen?" vraagt jawad als hij naar de tassen kijkt "moet ook gebeuren toch" zegt assia met een knipoog naar jawad, die vind m leuk dat zie ik aan haar. na een leuk gesprek met z'n drieeen zei ik "ik denk dat ik maar ga" "ja voor mijn moeder panisch wordt" " zal ik je afzetten lina?" vroeg jawad als we naar buiten lopen "is goed" we namen afscheid van assia en liepen naar de auto van jawad. "mag ik je wat vragen?" zegt jawad als hij de auto start, ik wist waar hij over zou beginnen "waarom zei je dat net?" "wat zei ik?" ze3ma dom spelen " dat ik een vriend van jou was waarom zei je niet gewoon samir?" het was stil "gewoon" "aha dus ze weet het niet" ik keek naar buiten "waarom heb je het haar niet verteld?" "omdat we het niioot over hebben gehad" hij keek me aan "zeg is eerlijk waarom je het haar niet hebt verteld "ik kan mensen niet iets vertellen wat ik nog niet heb geaccepteerd" hij keek me vreemd aan " als ik er mee heb leren leven kan ik het met andere delen" ik voel de tranen omhoog komen maar dwing ze om binnen te houden "maar.. is het dan nog niet goed tussen jullie?" "neee nog lang niet!" "ow". verder was het stil tot we aan kwamen. als we boven komen staat samir al voor de deur hij keek een beetje vreemd naar jawad die achter me liep, ik trok me er verder niks van aan en liep door naar binnen leg mijn spullen weg .ik loop naar binnen en zie dat samir met jawad in gesprek is en vraag "iets drinken?" "nee nee ik moet zo weg" zegt hij dan "owke, ehmm samir kan ik jouw auto lenen ik ga naar mijn moeder?" ja sleutels liggen daar op tafel ik kom staks ook even " zegt samir. ik pak de sleutels en rij naar mijn moeder.

als ik aan mee aan het zingen ben staat er opeens een auto naast me die toeterd, als ik naar de auto naast me kijk zie ik mo zitten en hij wijst naar de benzine pomp dat ik daar naar toe moet gaan, ik moet toch tanken en besluit naar de benzine pomp te gaan.

"sallam, alles goed?" vraagt hij me als hij zijn auto uit loopt "hamdoulillah, met jou? " goed goed, leuk wagentje heb je daar" "dankje" "je was gister zo snel weg, je geeft me niet eens de kans" "dat zou dan toch wel duidelijk moeten zijn" ik probeerde hard te zijn om dan geen gevoelens voor hem te krijgen, maar diep van binnen weet ik dat die er nu al zijn laat staan als ik beter en langer met hem om ga "soooww, maar wil je me geen kans geven?" "Luister, ik wil je een kans geven maar ik kan het niet ooit zul je er achter komen" "laten we dan alleen wat gaan drinken zonder bij bedoelingen" ajoow bijna bijna had ik ja gezet alleen door die mooie ogen van hem "nee sorry echt niet" ik tank de auto vol en betaal het binnen bij de kassa's. als ik terug kom staat hij er nog "nou dan zal ik je  denk ik wel morgen zien op school" zeg ik tegen hem " ik hoop het dan is mijn dag meteen goed" woow die woorden raakte me echt "doei" "dag schoonheid" zei hij en liep toen naar zijn auto. als ik weer in de auto ga zitten moet ik even bij komen dag schoonheid blijft er door mijn hoofd zwerven. nee lina kan niet ik schud mezelf uit die gedachtes en start de auto. 

LEKKER WEER EEN DEELTJE VERGEEETTTTTT GEWOON NIET TE STEMMEN EN ALLES KOMT GOED HAHA GRAPJUUHHHH EYEMAAA JULIE MOETEN GEWOON MIJN EDE ZIEN ALS IK NAAR JULLIE REACTIES gewoon wehed glimlach van hier tot nadorr😁😁 

Wat uit dwang begon werd liefdeWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu