Naamloos deel 13

3.1K 144 2
                                    


Heeyyy sorry dat het zoo lang duurde maar hier is weer een deeltje xx

Perfectief: Samir

ik loop met lina door de stad we hebben geen woord gewisseld met elkaar ik deed ook erg kortaf tegen haar in het hotel, maar ik was even chagerijnig. ik denk weer aan samira ik krijg dat laaste zinntje maar niet uit mijn hoofd!" en dat allemaal voor JOU" hoe ze die jou benadrukte het leek net alsof ze mijn hart uit mijn lijf had getrokken en er heel hard op ging stampen, ik had haar nog geprobeer gerust te stellen. maar het mocht niet baten. ik kijk naar lina ik heb spijt van dat ik zo tegen haar deed. ze kijkt om zich heen heel verbaast van alles dat ze zag. ze zag er verbluffend uit wow ze had zich niet beter kunnen kleden, en op dat moment denk ik aan de vorige nacht en toen ik haar net onder de douche zag, snel schud ik die gedachte weg wil niet zo over haar denken en toch weer wel word helemaal gek van mezelf. maar toch blijft samira in mijn hoofd rond dwalen.

ik ga wat dichter bij haar lopen, ze slingert een beetje met haar tasje het ziet er echt lief uit. "ehmm..heb je misschien een voorkeur waar we gaan eten?" "nee niet echt maar ik denk dat we wel een leuk restaurantje tegen komen" zegt ze en kijk meteen weer voor haar uit.

na een paar minuten lopen vinden we een leuk reataurantje met live muziek, en gaan op het terras zitten we bestellen wat te drinken en kijken weer zwijgend voor ons uit.

Perfectief: lina

ik begrijp niet waarom hij zo kortaf deed net on het hotel ik vraag het ook alleen maar uit beleefdheid alsof het mij wat boeid denk ik boos. maar ik laat het niet merken anders denk ie nog dat ie makkelijk over me heen kan lopen, en dat is niet zo ! bijna komen de tranen weer naar boven, ik het de afgelopen dagen zo veel gehuild dat ik geloof ik 2 kilo ben afgevallen en veel at ik ook niet. hij vroeg me net of ik een voorkeur had naar wat we gaan eten nou nee niet echt krijg toch geen hap door mijn keel. we zaten op het terras maar voor ons uit te kijken, er waren hier veel touristen en het was heerlijk weer net marokko.

ik zie uit mijn ooghoeken dat Samir steeds naar me kijkt maar schenk m geen aandacht. ik genoot van de warmte de mensen het het muziek dat ik hoorde. "can i take your order?" zegt de kelner ik kies wat uit het menu wist mijn god niet wat het was, alleen dat er geen vlees in zat, samir nam het zelfde na-aper dacht ik. "dus" zeg hij opeens"dus...." zeg ik met een fake-glimlach. "sorry dat ik net zo kortaf deed in het hotel" alsof hij mijn gedachte kon lezen. "maar het is zo dat...ik belde mijn moeder en dacht weer aan wat mijn vader me had geflikten....., nou het spijt me" "maak niet uit" zeg ik en nam een slok van mijn drinken. we begonnen een gesprek over koetjes en kalfjes meeren deels ging over onze jeugd waar en hoe we die mee maakte ik heb echt galche de avond. het eten was heerlijk, na het eten namen we nog een drankje. "dus ik had heel wat problemen veroorzaakt" zeg samir toen hij net bij kwam van een lachbui waar ik nog in zat" ik zou echt niet bij jou op school willen zitten!" en weer beginnen we te llachen. samir rekende af, en liepen weer terug naar het hotel, en onderweg ging het zo door ik heb in geen tijden zo gelachen was was helemaal kapot van binnen. ik heb nog een zonnebril gekocht bij een van die kraampjes en samir dezelfde maar dan voor heren.

"woow wat doen mijn voeten pijn" zeg ik als ik op het bed plof " dat jullie op die hakken kunnen lopen is al een kunst opzich!" "haha moet je ook is proberen het went!" "i'll pass" "ik spring even onder de douche" zegt samir die nog helemaal in zijn lachbui zit "is goed" ik liep naar mijn koffer en haalde er een nacht hemd uit trok m aan. ik kamde mijn haren door en zat voor de spiegel naar mezelf te kijken was al aardig bruin geworden al zeg ik het zelf, en nam mezelf aan om poepie bruin terug te gaan. ik liep naar het bed ik keek er naar en mijn gedachte gaan naar de vorige nacht toen hier de "liefde" werd bedereven ye right! rot toch op weer komt die boosheid omhoog. en sla op die kussen die ik daar zie. waarom? denk ik weer ik denk dat ik daar nooit antwoord op zal krijgen. ik ga in het bed liggen ik pieker nog een beetje over ismail hoe ikdat ga doen en val met die gedachte in slaap

Perfectief: Samir

als ik onder de douch sta denk ik aan deze avond, het was zo gezellig. nooit gedacht dat zij die streken uit kon halen, maar ja ik ken haar ook helemaal niet. even was ik samira vergeten, ik vergeleek haar met haar maar het zijn 2 totaal verschillende meiden, samira was meer de prater en was nooit verlegen, lina daar in tegen was heel bescheiden wel grapppig en soms bijdehand maar heel verschillend ook qua uiterlijk. nee, ik moet samira uit mijn hoofd zetten! ik kan dit niet doen tegen over lina. ik loop de douch uit, wikkel een handdoek om mijn heup en loop de badkamer uit. als ik de kamer in loop zie ik dat ze al slaapt, ik kleed me om en ga bij haar liggen. ze ligt met haar gezicht naar me toe. ze heeft een heel lief klein gezichtje, zelf zonder make-up is ze mooi voor zover ze make-up gebruikt. ik hoor aan haar adem haling dat ze in diepe slaap is, en val ook in slaap.

BAAAM!!! dat was de grond auww!! en schrik wakker, "tfoeee" ben gewoon van het bed gevallen!!! auuww damnn mijn elleboog! "gaat het hoor" ik opeens "ja alleen mijn elleboog doet een beetje pijn!" ik sta op en ga op het bed zitten, lina komt naast me zitten. "zal ik er naar kijken?" "hmm zolang je het niet erger maakt maakt het me niet uit" ik voel haar zachte kleine handen over mijn elleboog gaan "hmm ik denk dat het gekneusd is" ze kijkt me aan en begint kei hard te lachen "sorry maar moest er ff uit" ik begin mee te lachen "ja lach maar, mijn elleboog moet straks geamputeerd worden!" "haha aansteller" "wacht even" zegt ze loop naar de telefoon hoor haar wat babbelen en legt m neer "wat heb je gedaan" " ff ijs laten bezorgen" na 2 minuten hoorde we geklop op de deur lina springt op doet haar badjas aan en doet de deur open ze neemt de bak met ijs aan en doet de deur weer dicht. ze loopt naar de badkamer en komt eruit met een kleine handdoek, doet het ijs er in en legt het op mijn elleboog die al aardig dik begint te worden. "nou laat dit er op en dan neem ik even een douch, en.....probeer op het bed te blijven wil je?" "zegt ze met een grijns op haar gezicht "yek!!" en zie haar lachend de douch in lopen. ze heeft me gewoon verzorgt. maar hoe kan ik van het bed zijn gevallen? denk ik en opeens herriner ik mijn droom weer. ik droomde over samira ze zag er prachtig uit ik wou naar haar toe maar toen zag ik lina die der naast stond samira rende weg lina ook probeerde ze achter na te rennen alleen kwamen mijn benen niet in bewegingik hoorde haar roepen "en dat allemaal voor JOU!!" achter mekaar en hoorde lina huilen "ik wil dit niet ik wil dit niet" ik rene ze achterna maar kwam maar niet in de buurt, en toen voelde ik de grond.

Alohaaa echt waar het spijt me dat ik zo lang niks van me heb laten horen maar i am back ladiessss and boy's??? Hahaha kan toch?! Okeeyyy ik verveel mij uuurrgggghh laat ook maar vergeet niet te stemmen en te reageren xx schrijfster_M ❤️❤️💋

Wat uit dwang begon werd liefdeWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu