~Seven~

468 67 4
                                    

Flashback, 2 roky zpět:

Hobi hyung: Ahoj Jiminie, moc mi chybíš... Ani nevím, jak to mám popsat, ale cítím se hrozně sám...

Hobi hyung: A ještě něco bych ti chtěl říct...

Blikla mi SMSka od Hoseoka. Kdybych zrovna neseděl ve škole a nesnažil se soustředit, jelikož už za několik dní jsem měl psát závěrečnou písemku z matiky a byl jsem naprosto dutý, tak bych okamžitě odepsal. Takto jsem ale s otevíráním zprávy od mého milovaného hyunga musel počkat ještě čtvrt hodiny do konce vyučování.

Po Hobim se mi velice stýskalo. Sice už uplynulo celkem dost času od doby, co se odstěhoval do Busanu, ale přesto to stále bolí. Cítím uvnitř sebe prázdnotu, jako kdybych ztratil část sebe. A jelikož měl na škole hodně práce sám se sebou, neměl čas si se mnou psát, úplně mi poskočilo srdíčko, že si na mě vzpomněl. Hned po zazvonění jsem tedy naťukal na mobil své heslo a otevřel svoji konverzaci s Hoseokem, abych mu odpověděl.

Jiminie: Taky mi moc chybíš, Hoppie...

Jiminie: A copak jsi mi to chtěl říct..?

Hobi hyung: Zítra mám natočit svůj první videoklip..!

Jiminie: Jejda Hobi, to je super! Jsem na tebe strašně hrdej!! Třeba se ti díky tomu splní tvůj sen a prorazíš s tvým zpěvem díru do světa!

Hobi hyung: Já vím...ale jsem strašně nervózní, Jiminie...a taky se bojím, že kdybych se začal zpěvem živit a cestovat po světě, ještě víc bychom se odcizili... :(((

Jiminie: Neboj hyung, ty to zvládneš ;)) A se mnou si hlavu nelámej, je to tvoje budoucnost ;)

Hobi hyung: Díky moc, Jimine, strašně mě podporuješ :**
Ale já nechci naše přátelství ztratit...

Tato zpráva mě velice dojala. Ani asi nedokážu popsat slovy, jak mě zahřála u srdce, ale ještě víc se tím posílila bolest z jeho ztráty a touha po něm.

Ach Hoseoku...ani nevíš, jak moc se mi po tobě tehdy stýskalo...kolik nocí jsem kvůli tvé ztrátě probrečel a s jakou nechutí jsem se každé ráno probouzel. Už jsem neměl pro koho žít...snad jen pro vzpomínky na šťastné chvíle strávené s tebou...protože právě ty chvíle mi vždy přinesly do života to nejhezčí.
Nevím sice, jak jsi to tehdy cítil ty, ale já, když jsem měl slabou chvilku, vždycky jsem si vzpomněl na tebe, na toho člověka, který mě vždy rozveseloval a pomáhal mi, když bylo potřeba, a hned mi bylo mnohem lépe...
Seokie...jestli si tenhle dopis někdy přečteš, aspoň se zamysli nad tím, jaké to vlastně bylo pro tebe...

***

Annyeong girls!! Je tady za tento den už druhá část, tentokrát trošku kratší (don't kill meh plz :'D)

Rozhodne se nakonec Hoseok pro kariéru nebo pro Jimina? Nebo snad zkloubí oboje dohromady...?

A taky bych se vás ráda na něco zeptala. Ráda bych totiž napsala knížku typu "někdo z BTS X reader". Jakého z členů byste mi doporučili? Svoje názory pište do komentů ;))

Vaše Kačii :**

my hope // hopeminOù les histoires vivent. Découvrez maintenant