Capitolul 5

342 20 6
                                    

-Nu stiu Abel, orice alta persoana ar spune ca da, wow. Dar eu..nu stiu. Recunosc, nu esti o mare parte din trecutul meu.

-De ce ai plecat? Iti dai seama ca ei inca te cauta, nu?

-Am crezut ca le voi face un bine. Dar apoi am realizat ce proasta sunt , dar nu am mai vrut sa revin. Nu mai vreau sa ma intorc in trecut. Da, stiu ca ma cauta. In fiecare seara ii visez cum ma cauta, iar la final ma gaseste Harry sau Zayn. Dar in toate visele in care vine Zayn la mine, apare si Perrie. Alea sunt cosmaruri. Sincer. Abel, vreau sa ma mut cu tine.

-S.serios? sare ca ars Mike.

-Michael, du.te.

-Bine, bine.

-Kim..trebuie sa iti spun ceva foarte important.. Stiu ca poate doare sau poate o sa razi in nepasare. In fine, Zayn se casatoreste cu Perrie.

-Poftim? spun incet, apoi lacrimile imi incetoseaza privirea.

-E ok, nu plange, te rog. El nu era alesul..

-Ii port copilul, omule! O voi vedea tot timpul!

-Poate seamana cu tine. Oh, scuza.ma, a venit iubita mea. se scuza, apoi iese din camera.

Ce dracu se intampla in viata mea? Sa.mi bag piciorul de nu e o telenovela.

***

-Si, am ajuns. spune Mike iesind din masina si aratand spre casa.

-E asa..giganta.spun vrajita.

-Stai sa vezi ce mai e giganta. imi face Mike cu ochiul, apoi de intoarce spre Abel zâmbind, acesta aruncându.i o privire infricosatoare, dar putin amuzata. Incerca sa se abtina sa rada.

Eu doar priveam aceasta familie, micuta, dar frumoasa. Au o relatie atat de stransa incat ma face sa ma gandesc daca eu cu Audrey o sa fim asa. As vrea eu. Sper sa nu fiu o mama atat de rea pe cat ma comport.

***

-Si, asta este camera ta si a lui Audrey. imi arata Abel o camera destul de mare.

Peretii erau albi,iar tavanul era negru,la fel ca si lemnul parchetului.In fata paturilor era un covor alb si pufos. Era un pat mare in mijlocul camerei, cu niste cuverturi albe si negre, iar la perete, un pat de o persoana îmbrăcat ca si patul meu. Pe peretele opus, era o comoda mare, cu un televizor la fel, iar in dreapta si in stanga comodei erau 2 dulapuri mari si, evident,albe.
Baia era acoperita aproape in totalitate cu negru. O chiuveta mare, din sticla, cu o oglinda destul de mare. In dreapta, era o cada mare, asemanatoare unui jacuzzi, iar toaleta, cum trebuie sa arate una.

Ies din baie si il vad pe Abel zambind nevinovat.

-De ce ai facut toate astea? Stii ca Nu stau mult.

-Cel mai bun pentru o printesa. Oricum, stiu ca o sa ma mai vizitezi si de camera asta nimeni nu se va atinge. Bine, inafara de Nina, menajera, si Audrey.

-Abel, ai fii un tata perfect. A stai, scuze. Reformulez. Ai fii un sot perfect.

-Stiu, de asta am sa...

IMI PARE RAU CA NU AM MAI POSTAT, STIU CA ESTE UN CAPITOL SCURT PENTRU ASA MARE ASTEPTARE DAR AM INCEPUT SA MA CONCENTREZ FOARTE MULT LA SCOALA.
NICI PE WATTPAD NU MAI STAU ASA MULT.
Scuzati caps.ul, din obisnuinta.
All the love :x

Let Me Love YouWhere stories live. Discover now