Capitolul 59

523 37 5
                                    

Inca un capitol, doamne.

-Baietii. Lou si Zayn sunt cei mai implicati. La dracu!injura el si da cu pumnul in perete, apoi mergem la subsol.

Intram intr.o camera ascunsa, apoi ne asezam pe canapea. Pe cealalta usa a camerei apare un barbat care seama cu Abel Tesfaye si doua blonde dotate la bratul lui, imbracate sumar.

-Esti chiar tu?spun uimita.

-Chiar eu papusa.spune si imi face cu ochiul. Acum, ce voiai?spune plictisit.

-Au venit baietii. Nu stiu cum ne.au gasit. Sunt sigur ca e mana lui Kyle Edwards, fratele lui Perrie Edwards. Dar banuiesc ca e si mana fetei.

-N.are cum sa fie Kyle, el este in Italia cu iubita.sa. Aniverseaza 2 ani parca. E vina fetei, Styles. E mai falsa ca orice.

-Cand pun mana pe ea- nu apuca sa termine propozitia ca usa este daramata si pe ea apar doua persoane.

-Dylan si Toni! Va asteptam!spune Abel cu un zambet pe fata.

-Ce?! Sunt in aceeasi camera cu Dylan O'Brien si Abel Tesfaye? Tine.ma doamne, fac o criza de fangirl!spun chitaind.

-O, doamne.spune Harry si isi da ochii peste cap. Nu ai facut asa cand ne.ai vazut pe noi!

-Voi erati asa..ciudati.spun amuzata.

-Lasati astea, la naiba! Nenorocita de Edwards vrea sa va gaseasca si sa va corupa. Lucreza pentru Jason, pentru numele lui Dumnezeu! I.a fraierit pe amicii tai. O vor pe Kim!spune si arata spre mine.

-De ce totul se invarte in jurul meu?spun curioasa.

-Asculta,papusa.spune Abel si se lasa pe vine. O doamne, o sa lesin. Tu ai un frate de care nu stiai, pe care il cheama Andrew. El stie tot despre noi. Totul. Iar Jason vrea sa te ia ca sa il forteze pe Andy sa spuna tot si daca nu merge, sa ii faca pe baieti sa spune , chinuindu.te. Fratele tau de care nu stiai, te.a urmarit din umbra. El te iubeste, i.a fost greu sa se demaste, ii este greu sa realizeze ca tu nu stii de existenta sa nu il poti iubi. Dar cred ca acum o faci. Este mult mai mare ca tine,  parintii tai nu au vrut sa iti zica pentru ca ei credeau ca a murit si sa nu te faca sa suferi. Asa ca, trebuie sa te salvam ca sa nu sufere nici Andrew nici baietii. Dar ei au fost fraieriti de Perrie, care lucreza cu Jason. Le.a spus ca ei sunt dusmani. Chiar prosti sunt?spune si se intoarce spre care da din umeri.

Liam POV

Am ramas masca. Ce dracu? Nu pot sa cred ca Perrie a facut asta. Sau ca nu a observat ca noi inca suntem aici.

Zayn POV

Unde sunt? De ce ar face asta Kim? Dupa ce au plecat Lou si Liam, eu si Niall ne.am urcat pe acoperis si am intrat in dormitor. Un singur pat. Pufnesc enervat si il fac pe blond sa chicoteasca. Ma uit prin sertare.  Nu imi vine sa cred ce este in sertar. Sunt chiar..

Let Me Love YouUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum