Capitolul 58

480 39 2
                                    

Inca 2 capitole

Era Perrie. Cacat.

-Oh, iubitule, ce faci?spune ea ca o pisica, frecandu.se de mine. Ce zici, inainte sa incepem cautarea magaritei alea, sa mergem in dormitor?

-Ce ar fii daca ti.ai cara fundul ala bun de nimic de aici, la dracu?spun nervos, infuriindu.se
(A/N: ma doare sufletul sa fac asta cu Perrie, doamne)

-Daca nu faci pe abordabilul, nu va mai ajut, clar, Malik?spune serioasa. Ok, am pregatit planul, si tot. Cei doi nu isi vor da seama ca sunteti voi. Va voi machia, rearanja si totul va fi perfect. Dupa cum am aflat de la agenti, Harry are niste garde de corp, in total 20. Care au grija sa nu vina cineva. Doar cei pe lista sa. Am aflat ca aceia sunt : Dylan O'Brien care va fi Liam, Toni Mahfud care va fi Louis si restul nu sunt vedete, dar stiu cum arata. Nici nu vor observa diferenta.Clar?

Nu am mai vazut.o pe Perrie asa niciodata.

-Eu va voi supraveghea, avand in vedere ca nu ati mai participat la vreo misiune, pisicutelor, veti fii in perfecta siguranta. Acum voi chema oameni sa va antreneze, avand in vedere ca Harry nu e tocmai cine credeti voi ca e. Nu e dragalasul cret si cu glume de rahat. Asta e pe dinafara. El se ocupa cu vanzari de droguri si a fetelor in alte tari. Ca face parte din trupa e doar de acoperira ca sa nu creada ceva dusmanul sau. Chiar daca e in fata camerelor 24/24 , asta il face pe dusmanul sau, Jason, sa nu il banuiasca. O fii Harry prietenul vostru, dar v.ar omorî cu mainile sale goale. Ar face tot pentru munca, dar cu Kim nu stiu ce vrea sa faca. Poate s.o vanda sau pur si simplu o place sau iubeste. Chiar nu imi pasa de Kim, aici e vorba de supravietuire. Nu doar despre salvarea lui Kim este vorba acum. E vorba de vuata voastra. Unul din oamenii lui Harry e de.al lui Jason. Va vrea raul. Vrea sa o ia pe Kim si sa va chinuie, apoi sa va aduca mamele si surorile si iubitele si sa le chinuie in fata voastra,apoi sale ucida, evident, mai tarziu chinuindu.va si pe voi. Harry nu va vrea raul, nici nu stie de acesta. Cum este prima voastra misiune, va fii cam greu. Dar aveti incredere, nu veti patii nimic. Acum, haideti baieti!tipa Perrie si vedem niste matahale. Ei sunt cei care va antreneaza, noroc!ne ureaza, apoi iese pe usa.

Kim POV

Stateam cu Harry si ne uitam la un film, cand auzim niste strigate si bubuituri.
Dintr.o data cineva ma trage de picior, apoi au vocea disperata a lui Harry.

-Kim! Kim!tipa , apoi vine la dupa..noi?

Ma uit in spatele meu si vad un barbat necunoscut, care este lovit brutal de Harry, apoi este lasat intr.o balta de sange. Ochii aceia goi care ma priveau, imi fac piele de gaina. Ce s.a intamplat cu paradisul in care am trait o luna? De ce se intampla asta?

-Harry..l.ai omorat? spun terifiata.

-Asa era mai bine, Kim, acum haide. Trebuie sa scapam de ei. Presimt ca ei au provocat asta.

-Care ei?

-...

Let Me Love YouUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum