Kapitel 8 - Skilsmisse

4 1 0
                                    

Ottende afsnit

SKILSMISSE

Takt og tone i en skilsmisse, er vigtig især hvis der er børn indblandet.

Børn, kræver nemlig klare forhold, fordi de må have en rolig underbund, der giver en følelse af tryghed. Begge forældre har naturligvis ret til at elske deres børn og følge deres udvikling, derfor er det vigtigt at man ikke spænder ben for hinanden, for dem det går mest ud over, er børnene. Begge forældre må være enige om aldrig at nedsætte hinanden overfor børnene, fordi det bliver svært for børnene at forholde sig til, hvilken side de skal tage, og dette ledes ofte ud i at børnene får et dårligt forhold til den ene af forældrene.

Skilsmissen er vigtigt, da ingen får noget ud af at blive sammen. Børnene kan sagtens mærke at mor og far ikke elsker hinanden og mor og far nyder næppe heller ikke situationen.

Kunsten at huske, er vigtigt. Husk hvorfor du har elsket din eks-ægtefælle. Husk at personen også har elsket dig. Det er vigtigt at I opfører jer ordentligt overfor hinanden. Om ikke for jeres egen skyld så for jeres omgivelser og børn.

Vennekredsen, bliver tit splittet efter en skilsmisse. Det er sjældent at både mand og dame er venner, med de venner de havde fælles førhen. Husk ikke at hænge dig i had til din eks-ægtefæller og derfor fravælge der visse venner.

Unge, husk at det ikke har noget med jer at gøre at jeres forældre blev skilt, husk at sætte jeres egne grænser og gør opmærksom på at I også vil have indflydelse på visse ting. Prøv at se lyst på det og hvis I begynde at får papfamilie, tag da imod dem med åbne arme. Det vil I, i længden blive glad for. Husk hvis I har brug for nogen form for hjælp er der mange steder I kan søge det blandt andet;

•Børnetelefonen.

•Hvis I kender en voksen.

•Veninderne.

•Ens læge kan altid sende en videre til en specialist. Der er mange muligheder for en terapeut.

Man behøves ikke at være syg, for at søge hjælp hos nogen.

Takt og toneWhere stories live. Discover now