sm 1.1

3.3K 42 1
                                    

Idegesen nyitottam meg az üzenetet amit Monica küldött.
"Aria vonszold ide a segged,nem érdekelnek az idióta kifogásaid.Ez Shawn az istenért!!! Mikor adódhat még egy ilyen lehetőség?!"
Megadóan sóhajtottam.Tudtam,hogy ez elkerülhetetlen.Monica megfolytana ha nem kisérném el élete egyetlen szerelme idióta koncertjére.Még csak nem is bírom a srácot.Nyáladék.De a legjobb barátnőm nagyon szereti, én pedig őt szeretem,szóval nagy szívás.
Felkaptam egy AC/DC pólót és a kedvenc rózsaszín bakancsomat,majd elindultam a koncert helyszínére.Nem vagyok egy tipikus édibédi kiscsaj,inkább az a "segberúglakhaidegesítesz" típus.Ezért sem érti senki,hogy lehetünk barátok Monicával.Ő egy vidám energiabomba,mindig kis rózsaszín felhő van a feje fölött.Mindenkivel kedves,mindenki imádja őt.Én pedig a seggfej bakancsos csaj vagyok.De bármit megtennék érte.Ez már csak így megy.Ő a naív kis tündérke én pedig mindenkit kinyírok aki bántani meri.
A taxi lefékezett a hatalmas sportcsarnok előtt én pedig sóhajtva szálltam ki.Túl fogom élni.Remélem.De basszus ez abszurd még azt sem tudom,hogy néz ki ez a Shawn.Előttem temérdek sikoltozó lány akik sokkal szívesebben lennének most az én helyemben.Mivelhogy Monica VIP jegyeket szerzett nekünk.Hurrá.Elkezdtem a tömeg mellett haladni,a bejáratot keresve mire egy kapucnis alak egyenesen nekem szaladt.Felháborodva pillantottam rá,hogy most jól beolvasok neki de mikor az arcába pillantottam elvörösödtem.Egy gyönyörű,barna szepmár fürkészett aggódva,hozzá a legtökéletesebb arc amit valaha láttam.Rosszul értelmezhette a döbbent arcom mert a számra tapasztotta a kezét és suttogni kezdett.
-Kérlek,csak ne sikíts!-homlokráncolva fejtettem le kezeit a számról.
-Már miért sikítanék?-kérdeztem értetlenkedve,mire a még nálam is döbbentebb arcot vágott.
-Mi az,hogy miért? Várj...te a koncertre jöttél?
-Nem csak poénból állok a visítozó lányok tömegében.-mondtam nyaknyújtogatva mert közben a lüke barátnőmet kerestem.
-Én ezt nem értem.-mondta jóhogynem szájtátva.
-Mit? Mit nem értesz?-kezdtem kijönni a béketűrésemből.Monica sehol,engem meg idiótának néz a világ leghejesebb fiúja.-Eljöttem erre az istenverte koncertre mert az istenverte barátnőm megkért rá,de őt elnyelte a köd én meg itt állok mint egy rakás szerencsétlenség és még csak nem is tudom,hogy néz ki ez a Shawn gyerek, de bizonyára egy szexisten ha ennyi idióta vinnyogó liba idegyülekezett!-kifakadásom a fiú nagyon jól szórakozhatott mert már nem vágott olyan döbbent arcot.
-Te-mutatott rám vigyorogva- eljöttél egy olyan koncertre-mutatott körbe-amin egy olyan srác lép fel akitől még egyetlen számot sem hallottál és még csak a google-n sem kerestél rá?-itt már leplezetlenül vigyorgott ami rendkívül édes volt és ahh bár ne lett volna az!Éreztem,hogy kezdek elpirulni.
-Igen.-motyogtam zavartan.
-Hát ez oltári!Örülök,hogy megismertelek kedves...
-Aria.Te pedig...
-S...Sam.-a fiú mintha kicsit zavarban lett volna de gyorsan rendezte arcvonásait és kezet rázott velem.
-Na és Aria,merre visz az utad?Szívesen elkísérlek.-igazából fogalmam sem volt,hogy merre tovább ezért örültem,hogy valaki esetleg ki tud segíteni.
-Tudod Monica..
-Az istenverte barátnőd...
-VIP jegyeket szerzett nekünk-nem tudtam megállni,hogy ne fintorodjak el-és most oda kéne mennem bár fogalmam sincs hol van az az oda.-Sam homlokráncolva hallgatta a mondandómat,majd megragata a kezemet és elkezdett húzni az egyik hátsó bejárat felé.Közben a kapucniát méllyen az arcába húzta,félő volt,hogy orrabukik.Élértünk egy "személyzeti bejárat" feliratú ajtóhoz,mire szomorúan lebiggyesztettem a számat.
-Én nem vagyok személyzet.-nyafogtam kislányos hangon mire Sam kuncogni kezdett.
-De nagy szerencsédre én igen.-mondta és mosolyogva felmutatott egy kulcsot amit a zárba helyezett pár másodpercig bíbelődött vele majd szélesre tárta előttem az ajtót.
-Csak ön után hölgyem!-beléptem a hatalmas folyosóra amiből rengeteg ajtó vezetett szerteszét az egész épületbe.
-Na és el fogod mondani Shawn barátodnak Mr.FontosVagyokMertKulcsomVan,hogy becsempésztél egy lányt a koncertjére aki még csak nem is szereti őt?
-Tudod,Aria ez vicces mert...-ekkor egy szigorú kinézetű,szemüveges nő tűnt fel a folyosó végén,fekete magassarkúja kopogása viszhangot vert a kihalt folyosón.
-MENDES!TE ISTENVERTE GYEREK,HOL A FENÉBE MÁSZKÁLSZ? 15 PERC ÉS KEZDÉS TE MEG ITT ANDALOGSZ EZZEL A LÁNNYAL!-a nő szeme szikrákat szórt amikor rám pillantott.De ez pillanatnyilag cseppet sem érdekelt mivel éppen mással voltam elfoglalva.Mednesnek szólította...Ó,én idióta marha!
-Aria...-Shawn (méghogy Sam pff) a tipikus "nem az van amire gondolsz" nézéssel vizslatott .
-Viszlát Sam!-nyomtam meg fintorogva a "nevét" majd elkezdtem futni az egyik ajtó felé.Meg se hallottam,hogy az az öntelt bájgúnár a nevemet mondogatja csak futtam előre mint egy őrült.Hamarosan kb olyan eltévedve éreztem magam mint kint mikor nem találtam a VIP bejáratot ezért muszaj volt segítséget kérnem az egyik ott dolgozótól.A férfi szívesen útba igazított,én pedig elindultam a mutatott irányba.Közben a nemrég történteken elmélkedtem.Utálom ha hazudnak nekem.Ezen felül kínos helyzetbe is hozott.Ki az az idióta aki bevalja Shawn Mendesnek,hogy nem kedveli Shawn Mendest?Bravó Aria,igazán ügyes vagy.Dohogva értem el a VIP részleget aholis egy nagyon őrült Monicát találtam aki visongva a nyakamba ugrott.

FOLYTATÁS KÖVETKEZIK!!!!!!

Just Call Me DaddyWhere stories live. Discover now