lrh two

5.6K 73 4
                                    

Nem életem fő műve.
Kérlek ne haragudj,hogy ennyi késés után is ilyen kaki lett onlywithyoubabe !

-Hé te paraszt vigyázz hová lépsz!- egy
unalmas,fekete hajú lány felháborodottan nézett rám.Na ne basszon már,egy punk koncert kellős közepén vagyunk,millió ember gyalogol át percenként millió ember lábán, de őt pont az zavarja,hogy én ráléptem.Amúgy se voltam valami rózsás hangulatban ez a kötekedős kis hercegnő pedig végkép betett, így idegbetegen fordultam a lány után.
-Parancsolsz?-próbáltam higgadt hangnemet megütni,nem akartam alaptalanul bunkó lenni vele.
-Jól hallottad szőkeherceg.Ne taposd le a Converse cipőmet.Drága volt ahhoz,hogy taplók járkáljanak rajta.-azt hittem rosszul hallok.Mi a franc.Ez normális? Jesszus.
-Már elnézést! Mi is a bajod velem?
-Azt hiszed,hogy rohadt nagy arc vagy.Hogy mindenki a te nevedet sikítja miközben a csúcsra jut...Messzire lerí ez a pofádról.
-A sikításos dolgot élveznéd-montam vigyorogva mert leesett a szitu.Ez a kicsike flörtöl velem.Még csak nem is Converse a cipője.(xd)
-Álmaidban.
-Gyere valóra váltsuk őket.
-Megy a halál.-nem válaszoltam,csak elkezdtem húzni egy nyilvános mosdó felé.Nem tiltakozott,amiből az jött le,hogy nekem van igazam.Belöktem a wc ajtót és betuszkoltam rajta a csajt.Így végre alkalmam nyílt lecsekkolni hátulról is a prédát.Semmi extra.Ismerem az ilyenfajta libákat.Csak a szájuk nagy,addig amíg valaki felesleges szopnivalót nem rak bele.De most csak én fogom vele járszadozni,hagy érezze milyen a Hemmings féle kényeztetés.
Neki löktem a falnak majd kezeimet egyből beledugtam a rövidnadrágjába amitől szemei kikerekedtek és hangosan nyögni kezdett.Lerántottam róla minden ruhadarabot és felnyomtam neki 3 ujjamat.Szerencsére jó tág volt,jártas már ebben úgylátszik.A szabad kezemet a melléhez vezettem és jó erősem rámarkoktam miközben még mindig pumpáltam odalent.Majd mindent abbahagytam,felkaptam s a mosdó szélére ültetve őt,nyalni kezdtem.Körkörös mozdulatokkal izgattam a csiklóját ami kis sikolyokat váltot ki belőle.
-Ezaz édes sikíts csak! Hagy hallja mindenki milyen jó is vagyok!-mondtam perverz vigyorral majd visszatértem a nyalási tevékenységemhez.Addig váltogattam felváltva a nyelvem és az ujjam amíg egy óriási nyögés kíséretébem az ujjam köré élvezett.
-Na ez jó volt.-mondta majd otthagyott.
Döbbenten néztem utánna.Ez a csaj totálisan kihasznált és még le is lép.
Jól át lettél baszva Hammings!

Just Call Me DaddyWhere stories live. Discover now