Capitolul 13 - Căutările dau roade?

245 46 2
                                    

Ciel pov.

Au trecut mai bine de 2 săptămâni de când Akane a fost rapita. Am cautat-o peste tot prin țară, i-am dat de veste și reginei însă nu avem nici o informație.
Aud o bătaie în ușă.

Ciel:Intra...
Sebastian: Tinere stăpân, v-am adus ceaiul și gustarea.
Ciel: Bine. Ai aflat ceva?
Sebastian: Îmi pare rau, insa nu am găsit nimic. Regina face și ea tot ce poate pentru a o găsi, insa nu avem nici o informație.
Ciel: În ritmul ăsta o voi pierde pentru totdeauna...Nici Undertaker nu știe nimic?
Sebastian: Din păcate nu.
Ciel: Bine...Ma..intorc la treaba. Sebastian ofteaza și iese din camera. Am început chiar eu sa o caut pe Akane peste tot. Dacă nu o găsesc repede as putea-o pierde pe veci..Nu pot permite așa ceva. Mă uit printre scrisorile reginei. Nimic..Nimic..Tot nimic.. Nici o informație nu a ajuns la urechile ei. Nimeni nu știe de ea, nimeni nu a vazut-o, nimeni nu ne poate ajuta.
Oftez adanc și ies din camera indreptandu-ma spre iesire.

Sebastian: Tinere stăpân?
Ciel: Merg sa o caut pe Akane. Ne vedem mai târziu.
Sebastian: Vreți sa va însoțesc?
Ciel: Nu, e în regula.

Când ajung în oraș încep sa mă plimb pe strada poate observ ceva. Merg pe fiecare alee încercând sa găsesc ceva, merg în fiecare magazin sa întreb de ea. Doar poate fac rost de o informație. În drumul meu observ cu coada ochiului ceva lucios pe o alee. Când mă uit era un colier din aur cu o piesa de șah 2D. Eu i-am dat colierul. Dau câte un obiect fiecărui membru nou în familie. Am decis sa îi dau ei colierul deși era al mamei. A fost pe aici... Însă doar un colier găsit pe jos nu mă prea ajuta sa o găsesc. Strâng din dinți și dau sa plec însă aud o voce cunoscuta.

???: Conte Ciel, ce surpriza.
Ciel: Grell? Ce faci tu aici?
Grell: Sti tu, munca. Dar ce faci tu aici? Te-am văzut de ceva vreme hoinărind singur.
Ciel: Încerc sa o găsesc pe Akane. A fost rapita. Ști cumva ceva legat de asta?
Grell: Hmm... Nu am vazut-o dar țin minte ca acel conte blond și nebun vorbea despre ea.
Ciel: Alois! De ce nu mi-am dat seama?! Ce a zis?
Grell: Pai...ti-as spune, dar asta ar însemna să nu primesc nimic în schimb deci...
Ciel: Nemernicule...Poți sa petreci o zi cu Sebastian. Îl voi ruga sa nu te pocnească prea des.
Grell: Insfarsit! Primesc și eu ce merit!
Ciel: Acum zi ce ai auzit!
Grell: Pai am înțeles doar o fraza: "Dacă Akane mai pierde mult sânge o sa moara în câteva zile".
Ciel: Nemernicul...trebuia sa-mi dau seama mai devreme...Merci, Grell. După ce o recuperez pe Akane poți petrece o zi cu Sebastian. Spun și fug spre o trăsură. Când ajung la conac îl chem pe Sebastian și pornim în viteza spre Trancy. Cred ca suntem așteptați...

La intrarea în conac stătea Claude cu un set de cuțite de bucătărie.

Claude: Mă gândeam eu ca ve-ti veni.
Ciel: Sebastian! Ocupate de el! Și fa-o repede!
Seastian: Yes, My Lord. Sebastian își scoate cuțitele iar cei doi incep sa se bata pana ce un cutit ajunge în piciorul lui Claude ceea ce îl face sa încetinească. Sebastian profita de ocazie si îl trântește de toți pereții conacului facandu-l sa leșine. O luam la fuga prin conac încercând sa o găsim pe Akane însă dam de Hannah care era înarmată cu o sabie.

Hannah: Nu mergeți nicăieri. Nu îi luați voi distracția stăpânului.
Ciel: Akane nu e doar o distracție! Sebastian! Ști ce ai de făcut! Spun luând o sabie ce era atârnată pe perete și i-o arunc. Eu merg mai departe pana la o ușă din fier cu un geam micuț. O deschid brusc cu un scârțâit ingrozitor iar imaginea din fața mea mă lasă fără cuvinte.

Ciel: Akane! În coltul întunecat al camerei se afla Akane. Era slăbită. Era alba la fata avea cearcăne la ochi și era plina de sânge. Avea tăieturi pe tot corpul iar cel mai rău m-a uimit sa ii văd pe Alois și Lizzy cum o torturează.

Alois: Trebuia tu sa apari și sa strici toată distracția! Se rasteste la mine si vrea sa mă injunghie însă apare Sebastian și îl oprește.

Ciel: L-Lizzy?! De ce? De ce i-ai face asta? Credeam ca va înțelegi bine.
Lizzy: Ciel...Am făcut ăsta pentru tine! Ea voia doar sa ne despartă! Curva asta m-a ținut departe de tine și te-a făcut sa te îndrăgostești de ea orbește!
Ciel: Lizzy! Cum indraznesti sa vorbești așa despre Akane?! M-am saturat! Rup logodna! Și sa fie clar: e din vina ta,nu a ei.
Lizzy: *plangand* E numai vina ta! Striga enervata și îi înfige cutitul în umăr aceasta scâncind de durere.
Ciel: Akane! O dau pe Lizzy la o parte și o iau în brațe pe Akane.
Ciel: Akane! Rezista încă puțin!

Akane pov.

Iar au venit sa mă tortureze. Nu mai am forța să mă mișc. Mă dor incheieturile de la legături și rănile mă ustura. Incurand voi muri...Pot sa îmi spun adio de la viață. Au început iar sa imi facă tăieturi peste tăieturi lăsând sângele sa curgă cu putere. Am noroc ca nu au îndrăznit sa-mi atingă venele. Ei bine, dacă făceau asta puteam muri mai repede, deci presupun ca de asta n-au facut-o. Îmi închid ochii neputand sa îi mai țin deschiși când același scârțâit oribil se aude în toată incaperea și o voce cunoscuta îmi rasuna în urechi.

Ciel: Akane! E posibil? Sa fi venit sa mă salveze? Sunt mult prea lipsita de putere sa îmi mai deschid ochii. Nu reușesc sa percep sunetele din jur. Deodată o aude pe Lizzy spunand: "E numai vina ta!" Și îmi înfige cutitul în aceeași rana din umar facandu-ma sa scancesc de durere. Cad înapoi pe podea iar după simt o atingere calda cum ma ia în brațe și mă mângâie pe obraz.

Ciel: Akane! Rezista, te rog!
Akane: Ciel... Spun deschizand ochii incet insa asta e tot ce mai reușesc sa spun deoarece totul se face negru și cad într-un somn adânc.

-------------------
Kon'nichiwa Minasan!
V-am spus ca următorul capitol va fi mai mare :))) 1000 de cuvinte. Yay
Oricum, nu o mai lungesc deoarece majoritatea oricum nu citesc partea asta.
Dacă v-a plăcut nu uitați sa lăsați un vot și părerea în comentarii iar noi noi e revedem în capitolul următor
Ja ne! ^^

Indragostita de un nobil (Kuroshituji Fanfiction)Where stories live. Discover now