Capitolul 10 - Răpită de doi geloşi

271 44 0
                                    


Akane pov.

O lumina slaba îmi deranjează ochii și un scârțâit oribil rasuna în camera. Clipesc de câteva ori și observ în camera aceeași silueta intunecata cu șuvițe blonde. Silueta apasa pe un întrerupător probabil și un bec se aprinde luminând slab.
Alois: Cum ai dormit, draga Akane?
Akane: Alois?! Tu erai...?
Alois: Chiar eu. Cum te simți, draga mea Akane?
Akane: Cum sa mă simt? Am fost rapita de fostul meu stăpân. Spun cu ura încercând sa slăbesc legăturile de la mâini si picioare.
Alois: Nu te mai zbate în zadar. N-o sa te ajute cu nimic.
Akane: Alois, de ce faci asta? Ce ti-am facut?
Alois: L-ai ales pe Phantomhive în locul meu!
Akane: Și?
Alois: Ti-am spus ca vei regreta dacă nu mă alegi pe mine,  nu? Da, ti-am spus. Acum ce vei face?
Akane: Voi aștepta să te lovească realitatea.
Alois: Greșit!  Vei regreta. Și nu doar eu am de gând sa mă razbun. Nu-i asa...Lizzy? Același scârțâit oribil urmat de o lumina puternica și o silueta de fata pentrund în camera.
Lizzy: Așa e, conte Alois.
Akane: Lizzy? Dar de ce?
Lizzy: De ce oare?! De când ai apărut tu, Ciel nu mă mai baga în seama și pe deasupra l-ai mai și făcut sa se îndrăgostească de tine! Nu te las sa-mi furi logodnicul!
Akane: Sa se îndrăgostească de mine?
Lizzy: Ești proasta dacă nu ti-ai dat seama pana acum. Oricum era evident după cum se comporta cu tine și cum vorbea cu tine. Casca ochii și urechile! Nu te las sa mi-l iei pe Ciel al meu,  ai înțeles?!
Alois: De ajuns cu explicatul. Hannah! În camera intra Hannah, cu aceeași privire către mine plina de ura. Avea în mâini o tava pe care se aflau doua cuțite lustruite cu lama argintie și mânerul negru.  Cei doi apuca câte un cutit iar Hannah se retrage.
Alois: Sa înceapă joaca. Cei doi se apropie de mine încet și încep sa îmi facă tăieturi pe fata și pe corp. Lizzy începe sa îmi infiga încet cutitul în umarul drept ceea ce mă face sa scancesc și sa strâng din dinți. 
Alois: Ai grija sa nu o omori.
Lizzy doar da din cap și scoate brusc cutitul din umarul meu facandu-ma sa scot un tipat scurt.  Alois se apropie cu lama de ochiul meu și îl împunge ușor.

Alois: N-ai vrea sa te întorci la petic? Spune acesta după care începe sa rada și îndepărtează cutitul, la fel și Lizzy.

Alois: De ajuns pentru astăzi.  Ne întoarcem și mâine sa continuam joaca.
Lizzy: Distracție plăcută, curvo! Amândoi încep sa rada și ies trântind usa. Curva-i ma-ta!
Mirosul de sange împânzeste camera iar durerea din umar nu mai înceta. Cat timp o sa o tina așa?  Când se întoarce Ciel? Sper sa remarce ca lipsesc.
  Cineva bate la ușă și cu același scârțâit  ingrozitor apare Claude cu o tava în mâini.

Akane: N-o sa-mi dai drumul, asa-i? Spun cu o mica urma de speranță însă se stinge repede.
Claude: Ar fi împotriva ordinelor atletei sale. Spune și lasă tava pe jos. Presupun ca te descurci cu mâncatul.
Akane: În momentul ăsta nu mai am nici un chef sa mănânc.
Claude: *ofteaza* Hannah o sa-ti trateze rănile imediat.
Akane: Sa mi le trateze? Îl întreb însă el deja părăsise incaperea. Oftez și îmi îndrept atenția spre tava cu mâncare.  Pe ea se aflau câteva clătite cu ciocolata și căpșuni alături de ceai. Nemernicul...știe ca sunt preferatele mele... Iau câteva cu greu și le mănânc în liniște pana apare Hannah cu o trusa de prim ajutor.

Akane: De ce îmi tratezi rănile?
Hannah: Altera sa spune: cu cât rănile se vindeca mai repede cu atât are loc de mai multe. Plus ca dacă ar face alte răni fără ca celelalte sa se închidă ai pierde tot sângele repede și nu s-ar mai putea juca cu tine.
Akane: Normal...La ce mă așteptam..?

------------------
Kon'nichiwa Minasan!
Ok, capitolul ăsta face sa îl urăsc puțin pe Alois...Apoi îl văd intr-o poza și îmi aduc aminte ce sexy e. Sunt un dezastru :3
Oricum, dacă v-a plăcut nu uitați sa lăsați un vot și un comentariu iar noi noi ne revedem în capitolul următor.
Ja ne! ^^

*Ok, iar am avut probleme cu postatul...Ce se întâmplă cu wattpad în ultima vreme?*

Indragostita de un nobil (Kuroshituji Fanfiction)Where stories live. Discover now