4 - Csók egy vérfarkastól

172 11 4
                                    

- Na ez nem semmi. De azért még gyakorolhatnál cica. - Ismerös volt ez a gúnyos hang.

Nem tudom hogy került a kertünkben úgy hogy észre sem vettem de valami nem oké ezzel az idegesítő barommal.

- Ki vagy te ? - Hát igen más már fejét vesztve futna de én a kivétel közé tartozom sajnos.

- A nevem Tyler te meg biztos Lina vagy. Kiváncsi lennék hogy miért vagy te ilyen jó kis célpont. - Mosolyodott el mindent tudoan.

- Honnan tudod a nevem ? - Nem rémlik hogy meg mondtam volna.

- Egy kisebb összegért a testöröd vagyok. - Jelentette ki aztán mint aki jól végezte dolgát elterült a füvön.

- Mégis ki bérelt volna fel pont TÉGED hogy megvédj a nagy semmitől ? - Mutatam rajta végig gúnyosan majd mellé telepedtem a fűbe.

- A megbizom megígérte hogy kinyir ha elárulom. És olyan 3 démont nem neveznék semminek. - Nevette el magát.

- Démonok nincsenek. - Jelentettem ki magabiztosan.

- Persze ahogy vérfarkasok , vámpírok meg boszik sincsenek. Jah és te az előbb csak kertészkedtél. - Nevette el magát újra.

- Te sem vagy ember igaz ? - Sohajtottam unottan. - Kiváncsi lennék egyáltalán vannak e itt normális emberek.

- Hát nem sok. Amugy én vérfarkas vagyok.

- Át változol ? - Csillant fel a szemem.

- Te akartad. - Pattant fel melölem majd hátrálni kezdett.

Hirtelen ugrott egyet és szétmarva a börét egy hatalmas vicsorító kutyává változott amitől én frászt kaptam.

- Lehet el felejtettem mondani de félek a kutyáktól...... - Kezdtem el hátrálni.

Nem volt nagyon félelmetes csak ahogy vicsorított attól rendesen meg ilyedtem. Biztos meg érezte a félelmem mert le hasalt és abba hagyta a vicsorítást és a morgást.

Fel bátorodva feláltam a füből és felé sétáltam majd mellé ültem. Ő az ölembe rakta a fejét én pedig el kezdtem símogatni aztán meg vakartam a fülét erre ő csak ki nyújtotta a nyelvét.

- Így egész aranyos vagy. - Mosolyogtam . -  De ha vissza változol ugye lesz rajtad ruha? - Nevettem el magam.

Viszont erre csak egy nyüszitést kaptam. Szóval nem lesz rajta ruha. Hát azért azt meg nézném de na jó nem leszek perverz most.

- Mingyárt jövők maragy addig nyugton. - Erre persze csak fel ált és be akart jönni velem a házba. - Na jó figyelj anyámnak kutya allleriája van szóval várj itt amíg kihozok neked egy pokrocot vagy valamit. Marad! - Parancsoltam rá mint egy kutyára de ő csak rám ugatott egyet.

Na jó ez kész röhely. Ő egy fiú én meg komoly rá parancsoltam hogy marad. Na ezen még egy ideig nevettem meg mosolyogtam mire eszembe jutott valami igy csak megfogtam egy polot meg egy nadrágot az én cuccaim közül és persze egy törölközőt. Majd vissza mentem a " testörömhöz".

Kint farokcsoválva felcsillant szemekkel várt a kutyus. Le tettem elé a törölközöt majd hátat fordítottam neki és kicsit messzebb sétáltam.

- Most már vissza változhatsz kutyuli. -  Nevettem el magam de ez idő alatt le teritettem a fűbe a nardágot és a polot. - Na jólvan Lina koncentrálj. - Vettem egy nagy levegőt.

Majd egy koptatott fekete farmerra gondoltam és egy sötét kék trikora. A kezem a ruhák fölé emeltem és éreztem hogy szédülni kezdek. Ezek után csak azt vettem észre hogy Tyler mögöttem van és fogott hogy ne essek hátra mint egy zsák krumpli.

- Ennyi gyakorlás elég lesz mára. - Nevettem el magam majd a müveimre tekintettem amik elég jók lettek.

- Ülj le és maradj itt én hozok vizet. - Ültetett le a fübe és már szaladt is a vizért.

Vicces volt így látni egy szál törölközöben. És persze el kell ismerni valami isteni kocka hasa van és még gondolkozok rajta hogy oda e adjam neki a ruhát. Olyan jól áll neki ez a törölköző.

- Tessék. - Jött vissza kezében a vizzel másik kezével pedig a törölközöt tartotta amin mosolyogtam egy sort.

- Köszi. - Elfogadtam a vizet és valóban nagyon jól esett a friss hideg folyadék ahogy folyott le a torkomon felfrissítve az egész testem.

Még csak most vettem észre hogy nagyon ki izzadtam. Ezek az ájulási hajlamaim mindig ezt hozzák ki. Mert az ájulás elején nem érzek levegőt utána viszon jól esik hogy ki izzadok mert kicsit legalább jólesöen fázok. Tudom ez kicsit beteg volt de tényleg így van.
Gondolataimból Tyler ébresztett fel ahogy arra lettem figyelmes hogy felcsillant szemekkel a ruhákat nézegette.

- A tied. - Mutatam rájuk majd el feküdtem a fűben.

- Köszi. - Nem kellett oda nézzek hogy tudjam kisfiúsan mosolyog. - Azért vald be örültél volna neki ha meztelenül látsz. - Azt is tudtam hogy ezt a beszolást nem birta ki már csak ezért is hogy csipkelödjön.

- Álmodik a nyomor kutyus. Egyébként meg van akit nézegesek. - Vágtam elégedett vigyort és tettem kezeim a fejem alá.

- Oh valóban ? - Erre a mondatra már felőltőzve állt a lábamnál.

- Mondtam én hogy nincs pasim? - Ez az Lina maragy menő semmi érzelem. Csak nyugi ugy sem érdekli igazán és nem is jövök be neki.

- Hát azt sem mondtad hogy van. - Na erre a mondatra már fölém is kerekedett a kis sunyi és kezeivel a fejem két oldalánál tartotta meg magát.

- És ha van ? - Nem birtam ki tovább szédítettem de sajnos már fülig zavarban voltam ugyanis csak centik választották el az ajkaink.

Mi tagadás nagyon meg kivántam. Ez az össze vissza haj dinka stilus nem is tudom. Valami meg fogott benne. Ahogy itt van és majd nem smàrolunk olyan mintha megállt volna az idő. Ő sem szól semmit és én sem csak egymás szemében vagyunk el mélyedve. Sajnos tudom magamról ha most meg csokolna nem tudnék gondolkodni.

- Lina ! Meg jöttem. - Zavart meg anyám hangja aki azt hiszem hazajött.

Tyler hirtelen le smárólt olyan gyorsan és olyan jól hogy bele szédültem és nem tudtam vissza csokolni csak épp hogy becsukni a szemem.

- Ezt még folytatjuk cica. De ne hidd hogy megfogod uszni ennyivel. - Súgta a fülembe amítől kicsit be indultam. Aztán a nyakamba csokolt és eltünt.

Anya olyan 1-2 percre rá jött ki az udvarra.

- Na ? Gyakoroltál ? És mit keres kint egy törölköző ? Ragd a szenyesbe !

- Oké. - Gyorsan fel pattantam és anya elött próbáltam természetesnek tünni.

Remélem tetszett, kommentben szívesen fogadom a kritikákat ha úgy gondoljátok valamin változtatnom kéne.

Salemi BoszorkányokDonde viven las historias. Descúbrelo ahora