79.

2.2K 162 17
                                    

Pagaliau priėjusi prie savo automobilio atrakinau jį ir įsėdusi kiek lengviau atsikvėpiau. Ką tik atklausiau dar vieno ilgo ir varginančio moralo, nes neskiriu pakankamai daug laiko sau ir mano ginekologė man liepė pagaliau sustoti, jei nenoriu prarasti savo kūdikėlio, kuris auga po mano širdimi.

Taip ir padarysiu. Paliksiu visą vestuvių planavimą savo ir Zayn mamos, o pati tik sėdėsiu, daug valgysiu, vaikščiosiu gryname ore ir po truputėlį pradėsiu ėsti visiems gyvenimus vien dėl to, jog aš nėščia ir tapau labai jautri.

Užkūrusi automobilio variklį lėtai išsukau iš ligoninės stovėjimo aikštelės ir patraukiau namų link. Man pabudus Zayn jau nebebuvo ir prisiskambinti jam niekaip negalėjau, mat jo telefonas buvo išjungtas arba už ryšio zonos ribų. Tikrai nerimavau dėl to, nes jis visada būna pasiekiamas ir tai nesvarbu, kokia to situacija.

Nuo Saros ir Mark vestuvių praėjo vos tik dvi dienos ir dar neatsigavau po jų. Nors nieko labai sunkaus nedariau ar juo labiau nieko nevartojau, bet jaučiausi prastai, tai todėl mane gydytoja aprėkė. Manau, jog kitą kartą tikrai bijosiu viena važiuoti pas ją, nors geriau jau tegul moralą skaito man vienai, nes Zayn namie mane pradės iš viso kontroliuoti, kas man labai nepatiktų. Ypač būnant nėščiai.

Vis bandau įsivaizduoti savo ir Zayn santykius po vestuvių. Ar kas nors pasikeis, kai mes vienas kitam prie altoriaus prisieksime amžiną meilę? Gal Malik po vestuvių gailėsis mane vedęs? Bet vis dėl to tam yra skyrybos, bet nuoširdžiai tikiuosi, jog mums jų neprireiks.

Pagaliau įsukus į mūsų namų kiemą užgesinau automobilio variklį ir išlipusi iš automobilio susirinkau visus savo daiktus ir užrakinusi mašiną priėjau prie namo durų į spyną įkišdama raktą, nes Malik automobilio kieme vis dar nebuvo.

Vos tik man spėjus pradaryti duris, mano dėmesį patraukė balionai. Daug auksinės ir juodos spalvos balionų. Vedama smalsumo uždariau duris ir padėjusi savo rankinę ant suolelio prie durų patraukiau į svetainę, kur staiga iš visų pakampių iššoko žmonės ir pradėjo šaukti „su gimimo diena!".

Mano veidą iš karto papuošė plati šypsena ir bėgte bėgau į Zayn glėbį, kuris manęs jau laukė išskėtęs rankas. Rankomis stipriai apsivijau jo kaklą, o kojomis liemenį ir net nepajutau, kaip pravirkau. Man visai iš galvos buvo išgaravę, jog šiandien mano gimtadienis ir tokios staigmenos tikrai nesitikėjau. Čia buvo susirinkę mano artimiausi ir mylimiausi žmonės, tik trūko Saros ir Mark, nes jie savo medaus mėnesyje.

Atsitraukusi nuo Malik nusprendžiau pasisveikinti ir su kitais: mano mama, seserimis, Zayn mama, Doniya, Waliyha, Safaa, Liam su Cheryl, Louis, Niall ir Harry. Visi buvo čia. Jie visi susirinko pasveikinti manęs, ko niekada per savo gyvenimą nesitikėjau.

- Zayn, tai nuostabu, - vos tvardydama ašaras sumurmėjau ir vėl atsidūriau jo šiltame glėbyje. - Myliu tave, - sumurmėjau jam į kaklą. - Tiksliau mylim, - sukikenau ir kiek atsitraukus suglaudžiau mūsų lūpas nuoširdžiam bučiniui, o visi aplinkiniai pradėjo mums ploti.

<...>

Sėdėjau ant sofos šalia Zayn ir kaip kokia kvailė šypsojausi, kai Niall pasakojo kažkokį juokingą anekdotą ir visi mes iš to juokiamės. Staiga nuo Liam kelių pakilo Cheryl ir suplojusi rankomis atkreipė mūsų visų dėmesį į save.

- Metas dovanoms, - iškilmingai jį pranešė ir visi pradėjo ūbauti. Sukikenau dėl to ir iš kart atsipalaidavau, kai pajaučiau Zayn ranką apsivejančią aplink savo liemenį. Šalia jo jaučiausi daug ramesnė ir saugesnė, nes žinau, jog jis mane apsaugos nuo visko.

Cheryr ištiesė man savo ir Liam bendrą dovaną suvyniotą į auksinės spalvos dovanų popierių. Malik padedama išvyniojau dovaną ir vos vėl neapsiverkiau tai pamačiusi. Rankose laikiau naujagimiui skirtą buteliukų rinkinį ir jau įsivaizdavau, kaip maitinu savo vaikelį laikydama jį arba ją ant rankų.

- Ir kodėl jūs mane verčiate verkti? - Suverkšlenau ir Cheryl mane apkabino ir stipriai suspaudė savo glėbyje.

- Tau hormonai, o vėliau jie bus dar stipresni, - moteris sukikeno man į plaukus. - Dar gerai, jog verki, nes greitai skraidys indai, - pridūrė atsitraukdama ir dabar aš jau sukikenau nuo savo skruostų nusibraukdama ašaras.

- Viskas gerai, mažute? - Pasiteiravo Malik ir aš linktelėjau.

Po Liam ir Cheryl sekė mano mama su seserimis. Jos man padovanojo didelę geltonų tulpių puokštę ir čekį apsipirkti vaikiškų drabužėlių parduotuvėje. Man tikrai patiko dovanos susijusios su vaikeliu, bet viena mano pusė lyg ir šnipštelėjo, jog visgi tai mano gimtadienis, o ne to, kas auga po mano širdimi.

Visiems sudovanojus dovanas kiek lengviau atsikvėpiau, nes tikrai nemėgau to momento, kai prie svečių akių reikėdavo man pakuoti dovanas. Visos dovanos buvo nuostabios ir visos skirtos mano vaikeliui. Na, nepavydėjau jam, bet visgi jautėsi šioks toks nesmagumas, bet stengiausi to niekam neparodyti. Čia beveik tas pats, kai esi gimęs žiemą ir tau visi dovanoja dovanas susijusias su žiema ar Kalėdomis. Mokykloje buvo viena tokia mano klasiokė, kuriai tai labai nepatikdavo, tada dabar pasijaučiau beveik kaip ji, tik kad mano gimtadienis vasaros viduryje ir gaunu dovanas skirtas mano vaikeliui.

Visi smagiai leidome laiką. Ilsėjausi šiltame Malik glėbyje ir sukiojau ant savo piršto esantį žiedą. Jei nesilaukčiau, tada visiems pasiūlyčiau vykti į klubą, tik vargu ar mūsų mamos ir mažosios sesutės ten norėtų vykti. Man jau dvidešimt penkeri ir aš greitai ištekėsiu ir pagimdysiu savo ir Zayn vaikelį. Man tikrai būtų labai įdomu sužinoti vaikelio lytį, bet kažkodėl jaučiu, jog tai bus berniukas. Nežinau kodėl, bet kartais glostydama savo pilvą jau net į arbūziuką kreipiuosi Cody vardu. Tai tikriausiai dėl to, nes nuo pat paauglystės jau dievinai šį berniuko vardą.

Iš tikrųjų man trūko Saros ir Mark. Manau, jog mano draugė man būtų padovanojusi kažką tokio wow ir tikrai nesusijusio su mano nėštumu, nes ji žino, kaip man nepatinka tai. Kažkada mums būnant kekšyne mes apie tai kalbėjome ir priėjome prie tokios temos. Tuo metu tai atrodė keista galvoti apie normalią ateitį, bet dabar aš ją turiu.

Kartais prabudusi naktį prisimenu tą baisų gyvenimą nuo tada, kai mane pagrobė, iki tada, kai Zayn mane pasiėmė iš kekšyno. Na, pirmosios savaitės su juo man tikrai nebuvo lengvos ir lyg pasaka, bet vis tiek jam atsiradus mano gyvenime viskas pradėjo keistis. Tikrai kiekvienai tokio likimo merginai linkėčiau tokios sėkmės, kokia teko man, nes man paprasčiausiai pasisekė arba kaip sako Zayn, kritau jam į akį vos tik įžengė į tą salė ir pamatė mane. Juk aš buvau pati pirmoji, kurią jis taip įdėmiai apžiūrėjo ir iš karto pasirinko. Vien už tokį jo sprendimą aš būsiu jam dėkinga visą likusį gyvenimą, nes jei ne jis, net neįsivaizduoju kur dabar būčiau ir ką veikčiau.

Passion and PowerWhere stories live. Discover now