65.

3.1K 178 14
                                    

Kaukių balus dar tik įsibėgėjo, o Zayn jau spėjo sergantiems vaikams paaukoti tikrai ne menką sumą pinigų. Didžiuojuosi savo sužadėtiniu ir vos nesusigraudinau jo tokiu mielumo. Yep, tikriausiai mane veikia nėštumas.

Zaynie manęs iš savo glėbio nepaleido nei sekundei. Visur vaikščiojome kartu ir kai koks vyras mane nužvelgdavo, Zayn iš karto įsitempdavo. Jis kaip tiksinti bomba, kuri nežinia kada sprogs. Tikriausiai dėl to aš jį taip ir dievinu, nors kartais tai tikrai knisa.

Laikydama Malik ranką savo rankoje patraukėme link gėrimų stalo ir man pasiėmus taurę šampano Zayn kreivai pažvairavo į mane ir išplėšęs taurę iš mano gniaužtų padėjo ją į vietą.

- Tu laukiesi, - jis man priminė, ką ir pati aš puikiai žinojau.

- Žinau, - sumurmėjau pavartydama akis ir mačiau, kaip Malik suraukia savo antakius.

- Tu negali elgtis neatsakingai, kai tavyje auga mūsų vaikelis, - sumurmėjo jis.

- Gerai, tada aš irgi turiu šiokių tokių savo sąlygų, - nusivaipiau. – Rūkalų kvapas taip pat kenkia mūsų mažyliui arba mažylei, - tariau nusišypsodama radusi svarią priežastį, kodėl jis turėtų mesti rūkyti, nes tai kartais tikrai užknisa.

- Juk tau tas kvapas patinka, - jis išsiviepė.

- Taip, man patinka, bet juk dabar aš ne viena, - vėl nusivaipiau iškišdama liežuvį ir Zayn jo vos nenukando.

- Gerai. Pasistengsiu dėl jūsų tai mesti, - jis tarė ir mano veidą iš karto nušvietė šypsena.

- Wow, nesitikėjau, jog bus taip lengva, - sukikenau ir susilaukiau mažo ir mielo pakštelėjimo į lūpas.

Man be proto patiko toks Zaynie. Galėčiau tokį jį švelnų matyti kiekvieną dieną ir net neturėčiau tada dėl ko skųstis, nors ir dabar neturiu. Dievinu tokį savo sužadėtinį ir man nerūpi, jog jis kartais būna nepakenčiamas.

- Zayn? Crystal? – Staiga kažkas į mus kreipėsi ir mums atsisukus pamačiau vaikiną, kurį... na... kažkada padūriau su virtuviniu peiliu.

- Ashton, - išsišiepė Zayn ir paspaudė jam ranką. Vaikinas nužvelgė mane nuo galvos iki kojų ir nusišypsojęs pažvelgė į jau rimtą Malik veidą.

- Aš taip ir tikėjau, jog ji tave suvystys, - jis sukikeno ir taip pat galėjau jaustos Zayn vibruojančią krūtinę, kuri rėmėsi man į nugarą.

- Aš ir pats iki dabar netikiu, jog ją myliu, o ji myli mane tokį subingalvį, - jis nusijuokė, kas privertė ir mane sukikenti. Pakėlusi galvą pažvelgiau į Zayn veidą ir jame pamačiau plačią šypseną.

- Kaip tai sekasi? – Paklausiau Ashton.

- Gerai. Mečiau visus savo nešvarius darbelius ir pradėjau studijuoti, - jis tarė nusišypsodamas.

- Nejau taip lengvai pasitraukei iš viso to šūdo? – Paklausiau susiraukdama.

- Juokauji? Aš be ginklo niekur neinu, nes visi tik ir nori mano mirties, bet šiaip, kai niekur nebesirodai po kažkiek laiko tas tos dėmesys dingsta, - jis sumurmėjo pavartydamas akis. – O kaip jums? Jau matau Zayn pagaliau sugebėjo suprasti kas jam svarbiausia šiam pasaulyje, - Ashton palingavo galva pamatęs ant mano rankos piršto žiedą, kuris aiškiai rodė kam aš priklausau.

- Gerai, bandom kažkaip kartu sugyventi nenurovę vienas kitam galvų, - pajuokavo Zayn ir tada aš rimtai susimąsčiau, jog net nepamenu, kada paskutinį kartą mes rimtai pykomės. Nebent tada, kai norėjau kažkur įsidarbinti ir užsidirbti pati pinigų, bet šito nepavadinčiau rimtu mūsų barniu.

Passion and PowerWhere stories live. Discover now