62.

3.4K 196 7
                                    

Tikriausiai drybsojimas lovoje kartu su Zayn nuo dabar bus mano mėgstamiausia veikla, nes aš be šio vyro tiesiog net nebegaliu ramiai miegoti, kaip ir jis.

Kambaryje buvo kaip niekad karšta, nes būtent kaip tyčia sugedo oro kondicionierius ir dabar mums tenka prakaituoti ir melstis, jog kuo greičiau sulauktume ryto, kada pas mus ateis meistras panaikinti šitą problemą, dėl kurios mes tikriausiai iškepsime.

Gulėjau galvą padėjusi ant savo sužadėtinio peties ir žvelgiau į šviesias lubas jausdama Zayn ranką, kuri bėgiojo po mano nuogą nugarą. Gulėjome lovoje vien su apatiniais ir net neapsikloję, nes tada tai jau tikrai mus galėtų rytoj ryte išnešti iš kambario perkaitusius.

- Apie ką galvoji? – Švelniai manęs paklausė Malik savo ranką padėdamas man ant pilvo ir švelniai jį paglostydamas.

- Apie kekšyną, - sumurmėjau atsidusdama ir pajaučiau, kaip vyras gulintis šalia manęs nežymiai įsitempia.

- Nebegalvok apie jį, - sumurmėjo Zayn priglausdamas savo lūpas prie mano kaktos ir ją pabučiavęs grįžo atgal į savo ankstesnę poziciją.

- Juk žinai, kad negaliu to padaryti, - tyliai sumurmėjau. Kekšynas buvo mano gyvenimo dalis ir kad ir kaip to norėčiau, kad tai dingtų, bet tai nenutiks. Tą skylę prisiminsiu tikrai labai ilgai.

- Tu ten nebegrįši, nes aš to neleisiu. Neleisiu niekam daugiau tavęs skaudinti, nes per daug tave myliu, kad nesaugočiau tavęs. Aš iki pat dabar griaužiu save, kam tą kartą baigiau pokalbį tavęs iki galo neišklausęs. Kaltinu save dėl to ir manau, jog jei tą kartą nebūčiau buvęs toks asilas, tada būčiau tave išgelbėjęs, - Malik kalbėjo ir ranka vis stipriau ir stipriau spaudė mane prie savęs.

- Tu dėl to nekaltas, - tyliai tariau pasukdama galvą į šoną, kad galėčiau matyti jo akis.

- Kodėl tu man visada viską atleidi? Aš nevertas to, - jis pasipiktino.

- Nes aš tave myliu, - pasakiau šiek tiek pasikeldama ir alkūne įsiremdama į lovą.

- Kiekvieną dieną dėkoju, jog tą vakarą aš su savo vyrais atvykome į tą kekšyną ir ten radau tave. Jei ne tu, tada iki pat dabar būčiau monstras, - jis atsiduso ir pakėlęs savo galvą nuo pagalvės pakštelėjo man į lūpas trumpu bučinuku.

- O kaip dabar ta skylė? – Susidomėjusi paklausiau, nes jau gan senai ten nebuvau ir manau, jog kažkas turėjo ten pasikeisti.

- Marcus radus tave ten mano vyrai nuvyko ten patikrinti situacijos ir rado tik tuščias patalpas. Na aišku, tos merginoms, kurioms patinka jų darbas, jos ten liko ir yra ten iki pat dabar, - paaiškino Zayn.

- Man patinka, kai esi toks atviras su manimi, - sukikenau ir pasilenkusi link jo veido suglaudžiau mūsų lūpas švelniam bučiniui.

- Tiek laiko buvai nežinioje, tad manau, jog nusipelnei bent žinoti tokius bereikšmius dalykus, - mano sužadėtinis nusišypsojo ir priglaudęs savo ranką man prie skruosto švelniai jį paglostė.

- Na, tada naudojuosi ta proga ir paklausiu dar kai ko, - išsišiepiau ir vėl įsipatoginusi jo glėbyje užsimerkiau bandydama suformuluoti klausimą.

- Ir kas dar neduoda ramybės mano karalienei? – Paklausė Malik.

- Kodėl tą kartą, kai aš buvau paskutinį kartą pagrobta su Helena buvo ir Tyler? – Paklausiau jau gan ilgai ramybės man nedavusio klausimo. Man tai tikrai buvo įdomu.

- Ah, tai ta boba vis dėl to veikė netik su Alan gauja. Na aišku, ji viena yra tik silpna višta, - suburbuliavo atsisėsdamas lovoje ir pažvelgusi į jo veidą mačiau, kad sugebėjau sugadinti jo gerą nuotaiką.

Passion and PowerWhere stories live. Discover now