8.KAPITOLA

320 23 1
                                    

8.KAPITOLA

.

Z pohledu Damona

Probudil jsem se. No vlastně, probudila mě rána a následný křik. Trhl jsem sebou a vyskočil z postele. Jess se probudila stejně jako já. Křik šel slyšet z přízemí. Upíří rychlostí jsem proběhl chodbou a seběhl schody.  Nikde nikdo. Neslyšel jsem křik paní Jacksonové,nepobíhaly tu její děti, u schodů nestála Anežka s tácem a snídaní. Zabočil jsem do kuchyně. Zařval jsem.

Bolest mě srazila na kolena. Řval jsem,brečel jsem, nemohl jsem dýchat.Proč? Proč!  Za mnou se objevila Jessica. Chytila se za pusu a z úst jí vyšel tichý ale hlasitý sten. Zacouvala do chodby.

Podíval jsem se znovu na to co mohlo udělat jen monstrum. Všude byla pečlivě napatlaná krev,nikde nezbyl kousíček kde by nebyla.

Ale nejhorší pohled byl na tu hromadu uprostřed. Ten pohled mi rval srdce. Na hromadě ležela paní Jacksonová, její děti, její manžel, Anežka..Mrtvá těla lidí které mám rád. V rohu hlava paní Jacksonové, na stole ruka s hodinkami pana Jacksona. Na židly nohy dětí a nakonec Anežka bez rukou pohozená pod stolem. Ničil mě ten pohled..

Sebral jsem síly a vstal. Na stole ležel bílý papírek. Krví tam bylo napsáno. - Nemuseli takhle skončit.Je to TVOJE chyba. Pokud mi tu upírku nevydáš do neďele, skončíte oba dva jako tahle rodina.   Hádej dvakrát kdo ti nechal vzkaz :*

Zabiju ho..Opravdu ho zabiju! Nahromadila se ve mě zlost. Třískl jsem do stolu a šel na chodbu. Panebože úplně jsem zapoměl na Jess. Seděla na zemi,opřená o zeď si svírala křečovitě hlavu. Žíly měla vylezlé a tesáky na mě cenila jako by se neovládala. Opatrně jsem si k ní sedl. Vzal jsem jí hlavu do rukou a přitáhl si jí k prsoum. Objal jsem jí.

,,Poslouchej mě.Všechno bude v pořádku.Poslouchej l. Slyšíš jak mi tluče srdce?Poslouchej jen to jo?''  

V dálce jsem slyšel houkat policii.Pevně jsem jí stiskl. Nepotřebuji další problémy.Vzal jsem ji do náruče a upíří rychlostí vyskočil z okna.Z plechové střechy jsem s ní seskočil na zem. Běžel jsem někam kde budeme v bezpečí...

.

Z pohledu Kaila

Našel jsem ji. Koukám že se seznámila s mým starým známým Damonem. Tak se mu aspoň pomstím. Dvě mouchy jednou ranou. Ráno jsem zašel za tou paní. Když jsem jí ovlivnil tak ráda mě pustila dovnitř a nabýdla mi svou krev. Zmasakroval jsem je.

Byl jsem se podívat i na tu dívku. Trochu mě bodlo u srdce když jsem ji našel v posteli s tím kreténem. Přešel jsem k ní a pohladil jí po vlasech. Je krásná. Moje nejoblíbenější oběť. Ale až ji dostanu tak si najdu zas jinou a zas jinou.

Probudili se. Vše jsem s chuťí sledoval. Měl jsem strašnou radost když jsem viděl jak to Damona zlomilo. Chtělo se mi smát. Napráskal jsem je policii aby to bylo zajímavější. Bohužel to nestihli a Damona s ní utekl. Fakt spoleh na tyhle lidi! Prokroutil jsem očima a šel se bavit do nějakého klubu. Musím si najít nějakou roštěnku abych měl něco ke snídani...

.

Z pohledu Jessicy

Probudila jsem se v posteli. Byly jsme někde v hotelu.Damona seděl na kraji postele a sledoval mě.

,,Tu máš. Vypij oboje,potřebuješ to..'' podal mi moje termosky naplněné krví.

Napila jsem se.Nejdřív opatrně ale potom už jsem nepřetržitě a bez přestání hladově pila.

,,Jess pomalu.'' chytil mě za ruku,ale já se po něm hladové ohnala. Byla jsem jako zvíře,jako monstrum..

.

Z pohledu Damona

,,Jess pomalu.'' chytil jsem ji za ruku aleeeee ona se po mě ohnala.

Nevěřil jsem svým očím. Byla tak hladová. Totálně to nezvládala.

Ozvalo se klepání na dveře.Ne to ne! Do našeho pokoje vešla nějaká stará dáma. Nejspíše uklízečka.

Jess vstala z postele a rychle se k ní přemýstila. Zakousla se jí do krku a trhala jí kůži. Rychle jsem k ní běžel. Nevěděl jsem co dělat.Chytil jsem jí za hlavu a zlomil jí vaz...

Paní jsem ovlivnil a vyhodil z pokoje. Naložil jsem Jess do auta. Jen tak jsem v mém Chevroletu seděl a přemýšlel. Vím jak jí napravit, jak jí vše naučit, ale bude to cesta na dlouhou trať.Bude složitý a bolestný pro nás oba. Otočil jsem klíčkem a nastartoval. Podíval jsem se na ní. Na tu která mi komplikuje život ale stejně mám pocit že ji musím ochránit.Ležela na zadních sedačkách připoutaná a nevinná. Natáhl jsem ruku a dal jí pramen vlasů z obličeje.

Otočil jsem se a rozjel auto.Vezmu jí tam kde budeme v bezpečí oba dva a rovnou jí oficiálně seznámím s upírstvím...

†††Tahle kapitola je celkem složitá.Doufám že se líbí! :)  Neměla jsem vůbec čas kvůli učení na pololetky a tak. Ale slibuji že už budu psát hodně,celkem mi to chybělo :)  Také bych chtěla o něco požádat :) Čtená kniha Forbiden love se z nějakého důvodu smazala a tak ji spisovatelka znovu obnovuje, tak kdyby jste v knížce zavítali a zvýšili jí sledovanost tak by to bylo úžasne :)  Kniha měla 1.5 K :(( 

Děkuji moc čtenářům :***†††

† The Vampires - Agony  CZ †Kde žijí příběhy. Začni objevovat