De jury

116 9 6
                                    

Bij deze iets meer over mij en Hieke oftewel de jury.

Bij de eerste opdracht zul je een jurylid moeten kiezen die je als het ware als "coach" wil hebben. Met dit jurylid zul je het de rest van de wedstrijd moeten doen, dit houd in dat dit jurylid je de rest van de wedstrijd beoordeeld en verder helpt.
Daarom is het belangrijk dat jullie wat meer informatie over ons weten zodat jullie een goede keuze kunnen maken bij de eerste opdracht :D

Hieke
Hallo alle wezens in dit zonnestelsel,
ik ben Hieke en tevens lid van de jury.
Ik schrijf nu al 8 maanden op Wattpad. Het liefst schrijf ik gedichten of fantasy maar als ik een horror verhaal moet schrijven voor een wedstrijd lukt dit ook nog wel. Verder ga ik er vooral op letten dat je jouw eigen verhaal schrijft, niet een van de duizenden clichés. En ook vind ik het belangrijk dat je de emoties goed verwoord. See you later alligator!

Anne
Hallo allemaal, Ik ben Anne en ik schrijf al verhalen sinds dat ik nog heel klein was, maar ik ben op wattpad nog niet heel lang bekend. Mijn lievelings genres zijn fantasy en romantiek, maar horror kan er soms net zoals Hieke ook nog wel bij. Wat ik erg belangrijk vind van je verhalen is dat je verhaal lekker loopt. Er hoeft van mij heus niet veel te gebeuren in een verhaal zolang het maar boeiend blijft. Verder let ik er op dat de emoties goed worden uitgedrukt en dat je er voor zorgt dat ik bijna niet zou willen stoppen met lezen :)
Ik ga proberen om mijn teamleden zo goed mogelijk te helpen! Come join the dark sideeee. We gaan hieke verslaaannnn
Doeidoei

Ik en Hieke hebben er voor gekozen om alleen ons als jury te houden omdat er dan wat meer mensen per jury kunnen komen wat erg van belang is voor de volgende opdrachten.

Bij de 1ste opdracht zul je meteen al kunnen kiezen bij welk jury lid je wil. Verdere info komt later. Iedereen alvast veel succes!

Xx Anne en Hieke

Schrijfwedstrijd 2017Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu