Alayına Karşı|29

10.7K 1.1K 3.3K
                                    

Ben geldim!!!
AK bence artık özlenmiştir değil mi?

O zaman benden size güzel ve uzun bir gece bölümü. Umarım beğenirsiniz.

Sizleri seviyorum.
Keyifli okumalar...

Bol bol satır Arası yorum yapmayı unutmayın.

Ha bir de yıldıza basmayı. Basın abiciğim şu yıldıza! Aaa sinirleniyorum valla.
Sınır; 500Oy 3K yorum

⛓🗝
Alayına Karşı|29

"Yine bana kaldın kainat güzeli." Dedi Denizhan gözlerime bakarken. Dudaklarımı ıslattım ve kollarımı göğüsümde bağlayıp gözlerimi ondan çektim. "Sana kaldığım falan yok,"Dedim gözlerimi o hariç her yerde gezdirirken. "Sen kıskançlığından kudurdun. Ne bok yedin bilmiyorum ama Menderes'i gönderdin."

"Belki, olabilir, yani." Denizhan'ın keyifli sözleriyle sinirle gülerek ona döndüm. "İtiraf et artık Denizhan," dedim keyifle. "Duş sahnesini, seksi ve tutkulu bir klip olacağını duyunca azdın. Hem de kendin planlamış olmana rağmen. Hele de Menderes ve beni yan yana görme fikri seni delirtti." Ona doğru bir adım attım. "Hastasın oğlum bana."

"Şarkı benim," dedi büyük bir özgüvenle. "Klip benim? İstersem Menderes'i kovadabilirdim. Ama nazik bir insan olduğum için ona en istediği işi ayarladım ve o da benim önümden çekildi."

"Dana." Dedim sinirle. "Resmen danasın."

"Ama dananın mavişi eksik civciv," dedi Denizhan ve yüzüne yalandan bir üzüntü ifadesi takındı. "Maviş danaydı o bak eksik söyleme. Üzme beni sonra."

"Senden bir bok olmaz. Ara Menderes'i gelsin," Dedim gayet mesafeli olmaya çalışarak. Ama her an tekme de atabilirdim hiç belli olmazdı. "O sahneleri seninle oynamayacağım. Menderes'le kimyamızın daha iyi uyduğunu ve onunla daha güzel bir uyum yakaladık. Üstelik ben esmerim o sarışın. Görsel olarak daha güzel durur."

"Sarışın?" Dedi Denizhan yüzünü buruşturarak. "Ve esmer uyumu? İzmir senin siyah saçlısın, siyah saçlıyım, ten renklerimiz bile aynı tonda. Zıtlıktan doğan güzellik mi, yoksa uyumun tutkusu mu?"

Haklıydı. Zıtlıklar hep göze güzel gelirdi. Mesela, siyah ve beyaz artık çok klişeleşmişti. Herkesin ilk aklına gelen şeylerdi.

Ama uyumlu olmak ya da aynı olmanıza rağmen birleştiğinizde farklı, bambaşka olmak tamamen görsel şölendi. Denizhan haklı olsa da bunu ona söylemedim.

"Ayrıca Menderes'le mi oynayacaktın," Dedi Denizhan keyifle tekrar konuşmaya başlarken. "İzmir yeme beni," elimi tutup avucumun içini gösterdi. Tırnak izleri kendini belli ederken yanağımı dişledim. "Tırnaklarını yine avucunun içine bastırmışsın ve sen bunu gerildiğinde yapıyorsun. Menderes'le oynarken gerilmişsin işte. Ama ne hikmetse beraberken hiç böyle yapmıyorsun." Dudaklarını ıslattı. "Aramıza başkaları girmediği müddetçe."

Elimi onun elinden çektim. Beni git gide daha da iyi tanıması sinirlerimi bozuyordu.  "Siktir git etrafımdan." Diye fısıldadım sinirle.

"Tabi," Dedi keyifle. "Az sonra klip çekerken ben göreceğim seni."

"Aç avucunu," Dedim kollarımı göğsümde bağlayıp. "Sonra da yala. Çünkü ben seninle seksi ve tutkulu(!) bir klip çekmeyeceğim. İstemiyorum seni. Bu kadar basit."

"Hadi ya," dedi Denizhan gülerek. "Çiçek İzmir hanımın imzaladığı sözleşmeyi getirir misin?"

Kaşlarımı çattım. "Denizhan git köşede azmaya devam et." Dedim soğukça onun buz mavisi gözlerine bakarken. "Çünkü seninle çekeceğim tek klip arkadaşım eşek klibi olur orada da eşek rolünü üstlenirsin koçum."

Alayına KarşıHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin