Alayına Karşı|3

13.6K 1.1K 1.9K
                                    

Yazaraşkınız geldi !
Bugün iki bölüm BDR'ye bir bölüm de buraya atıyorum.

Lütfen sizde verdiğim emeği göz ardı etmeyin. Oy ve bolca yorum yapın olur mu ? Gerçekten az oy ve yorum sayısı görünce çok üzülüyorum.

5.bölümden itibaren sınır koyacağım büyük ihtimal zaten bebeklerim.

Bol bol satır arası yorum yapmayı unutmayın.
Keyifli okumalar.

⛓🗝
Alayına Karşı|3

"Şhh," Dedi Barkın. Hızlı adımlarla önüme geçip bana sımsıkı sarıldı ve Denizhan'ı görmeme engel oldu. Sarılışına karşılık verdim ve gözlerimi kısa bir süre yumdum.

Sevgilisi vardı....
Akrabası , kuzeni veyahut arkadaşı olsa bunu bilirdim. Denizhan'ı stolklayarak sabahlamışım zamanlar çoktu.

Derin bir nefes aldım.

"Tamam ya ," Dedim gülerek. "Sevgilisi olabilir ne var bunda ? Çocuk ünlü , yakışıklı."diye mırıldandım. Herkesten çok kendimi ikna etmeye çalışıyordum. Barkın'dan ayrılıp çaktırmadan gözlerimin altını sildim ve tekrar eden bir nefes aldım. Kalbim ağrıyordu.

"Gel istersen başka bi sahaya geçelim." Dedi Barkın gözlerime bakarak. Başımı olumsuz anlamda salladım. "İstersen onlarla aynı ülkede yaşıyoruz dire ülke falan da değiştirelim." Deyip Güldüm. İçim yanıyor ama bunu sizin görüp de üzülmenizi istemiyorum. Ben zaten yeterince üzülüyorum.

Hemde fazlasıyla.

"Hadi oyuna başlayalım ben çok sıkıldım." Dedim gülerek. Ya da kendimi gülmeye zorlayarak. Rüya ve Arya da yanıma geldi. "İzmir..." dedi Rüya gözlerini kırpıştırıp.

"Efendim ?" Dedim onlara gülümseyerek. Eğer üzüldüğümü farkedersem benden sonra en çok da Rüya üzülürdü. Rüya'nın yüzündeki endişe benim gülümsememle silindi ve o da gülümseyip beni kendide çekip sımsıkı sarıldı.

Yapma Rüya, şimdi hüngür hüngür ağlarım.

"Takma aşkım."Dedi Rüya. Dudaklarımı onun yanağına bastırırken tekrar Denizhan'la göz göze geldik. Umursamadım.

"Hadi gelin yeni arkadaşlarımızla tanışın." Dedi Barkın gülerek. "Kutay , Toprak , Ege gelsenize !"

Bakışlarım onun bağırmasıyla yanımıza doğru adımlayan üçlüyü bulduğunda en önde geleni tanımamla kaşlarımı çattım. Tanıyordum ama nereden ?

"Bak ," Dedi Barkın koyu kahve saçlı , yemyeşil gözlü esmer çocuğun omzuna elini koyup. "Bu Kutay , Kutay bunlarda bizim kızlar. İzmir ,Rüya ,Arya ve Selen."

"Çok memnun oldum ," Dedi ardından da bana baktı. "İzmir beni tanır zaten." Dudaklarımı ıslattım. "Tanıdık geliyorsun evette," diye mırıldandım. "Nerden onu çıkarmaya çalışıyorum."

Kutay güldü. "Ortaokuldan." Dedi. "Yapma İzmir ," Devam etti yüzünü buruşturup. "Biz yakın arkadaştık. Beden derslerinde falan birbirimiz olmadan takım bile kurmazdık." Şaşkınlıkla dudaklarım aralanırken kahkaha attım. "Kutay !" Dedim aklıma gelen görüntülerle. Ardından da dayanamayıp kollarımı onun boynuna sarıp kahkaha attım. "Ya ben nasıl unuturum o zamanları !" Dedim gülerek. Hayatımın en eğlenceli geçen zamanlarıydı.

Alayına KarşıHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin