49.Kapitola- Odhalenie

466 52 0
                                    

Vošla som do izby a hneď zamierila do skrine pre lano. Neunúvala som sa vyzliecť si tie obrovské šaty, tak som si len dala dole moje črievičky a zničila si doteraz môj nádherný účes. Na stôl som položila korunku a lano som pevne zaviazala o zábradlie na terase. Potom som ho hodila dole. No na niečo som zabudla. Keď som sa pozrela dole, tesne pod lanom bol strážca. Vydýchla som si. Aspoň mu to nesapdlo na hlavu.
Vyhupsla som sa na zábradlie a pomali som sa začala kĺzať dole. Keď som bola tesne nad strážcom zastavila som a na mojej tvári sa ukázal pokojný, ale aj vražedný úsmev. Silno som ho kopla do hlavy. On bezvládne spadol na zem a ja som pokojne skočila na trávu. Porozhliadla som sa  po okolí a zamierila si to do lesa.

Po chvíli som našla strom s červeným x. Už len chvíľu a som tam.
--------------------------------------------------
Prišla som k jazierku. Našťastie tu už Jack bol.
,,Bella!" Vykríkol na mňa a bežal ku mne. Silno ma objal, no ja som to neopätovala. Odtiahol sa a ustarostnene na mňa pozrel.
,, Čo sa deje? Prečo máš tak červené líco?" Spýtal sa. Pozrela som sa do zeme.
,,Na plese ma musel jeden chlapec požiadať o ruku. Ani on to nechcel. Ja som ho odmietla a utiekla som do izby." Nadýchla som sa. ,,Ale otec ma potom zavolal k sebe." Chytila som sa sukne šiat.
,,Ja som mu to povedala. Otcovi....." Potichu som povedala. ,,Čo si mu povedala?" Nechápal Jack. ,,Povedala som mu, že ťa milujem. Že milujem rebela." Znovu mi tiekli slzy. ,,Otec ma nazval zradkyňou. A potom...Potom. Neudržal si nervy." Pohľadkala som si líco. ,,Dal mi facku." Rozplakala som sa.
Jack ma znova objal a hladkal ma po vlasoch.
,,Bella to bude v poriadku." Upokojoval ma. ,,Nie nebude to v poriadku! Nikdy mi nedovolí byť s tebou." Smutne som povedala cez vzliky. ,,Bella! Aj keby som bol vyhostený z tejto krajiny, tak by som bol s tebou. Nikdy ťa neopustím." Potom sa odtiahol a chytil ma za ruky. ,,Prosím ukáž mi úsmev." Prosil ma Jack. Nič som nespravila. ,,Ukáž mi tie krásne zuby."trochu sa mi pohli kútiky úst. ,,Čo som to videl?" Radostne mi povedal. V tedy som sa usmiala. ,,Tu je tá moja šťastná Bella." Jack ma chytil a zobral si ma na ruky. Točil sa so mnou. Neudržala som to a začala sa smiať.
Potom troška zastal a dal mi pusu.
,,Bella!?" Niekto vykríkol pred nami. Bola to Eli s Adamom.

Twins [Dokončené]Where stories live. Discover now