Regula 1: Nu-l enervati pe Foxy

65 5 3
                                    

Animatronii se trezira, se faceau cateva pregatiri pentru craciun, Trap se plimba timid pe acolo si se uita. Toti pareau in toane bune. Foxy era in tura cu Golds si Toys. Mangle se odihnea. Foxy pleca dupa gardian si Trap prinse o oportunitate sa mearga sa vorbeasca cu Mangle.

          Trap:- Hey, dulc... M-Mangle, ce mai faci? intreba el timid.

          Mangle:- Ahh... Pai, ma relaxez. Tu cum esti?

          Trap:- Stresat. Ma rog, uite, vreau sa imi cer inca o data scuze pentru chestia aia de ieri.. Inca ma simt foarte aiurea..

Mangle se ridica si merse in fata lui.

          Mangle:- Uite, poate au fost neintelegeri. Dar asa cum ceilalti au vrut sa ne distruga dar am facut pace, asa si tu vei deveni parte din familie. Imediat ce treci de perioada de proba. Va fi bine.

          Trap:- Sper ca va fi asa. Vreau sa sti ca, chiar nu as fi vrut sa te ransc iar. Pentru ca sa fiu sincer, tu imi placeai cel mai mult..

Foxy deja venise din hol si ii vazu. A ramas intepenit.

          Mangle:- Oh, pe bune..?

          Trap:- Nu ca eram eu zapacit de putere dar.. Cred ca pur si simplu in viata dai de persoane care iti par mai.. Speciale.. Inca ma gandesc daca veneai tu in locul Marionetei sa-mi vorbesti, cred ca as fi renuntat de mult.. 

          Mangle:- Hei, pana la urma daca nu faceai nimic din toate astea, nu am fi acum aici, toti impreuna, si functionali... Eh.. Aproape functionali.. se gandi ca ea si Foxy nu mai sunt folositi de afacere. 

          Trap:- Eh, acum faptul ca v-am adus pe toti aici, e doar o coincidenta fericita.... Uite.. Nu sunt chiar fan imbratisari, dar, pot primi macar o imbratisare? zise el foarte timid.

Mangle chicoti si il imbratisa pe Trap. In mod normal Foxy nu s-ar enerva acum. Dar cand a vazut ca Trap o imbratiseaza pe Mangle, a intrat direct in modul agresiv, tremurand. A urlat si a alerat catre ei. Trap si Mangle si-au dat drumul, Trap fiind panicat si Foxy sari pe el. L-a ametit cu cativa pumni in acel moment.

          Foxy:- Niciodata sa nu o mai atingi pe Mangle!! E a mea!!! Sa nu te mai prind cu ea!! urla el, Trap reusi sa se faca transparent ca sa avite atacul.

S-a ridicat imediat prin Foxy si acesta imediat dupa el. 

          Trap:- Foxy, stai!!

          Foxy:- I-ati forma normala si lupta ca un barbat!!

          Trap:- Nu vreau sa ma lupt cu tine!!

          Spring Bonnie:- Foxy, lasa-l in pace!!

          Mangle:- Foxy, nu a venit sa faca rau!! se duse Mangle la el sa-l calmeze, dar a reusit doar sa-l scoata din criza.

          Freddy:- Foxy, controleaza-te!!

          Foxy:- Tu sa taci, Freddy!! Si Mangle!! Sa nu te mai prind ca te apropii de el!! o impinse el catre PIRATE COVE. 

          TOY Freddy:- Foxy!! ii atrase imediat TOY Freddy atentia cand il vazu. 

          Foxy:- Sa nu va aud pe nici unul! M-am saturat de probelemele lui! Daca i-am spus o data sa stea departe, atunci sa stea departe!! 

TOY Freddy veni sa o ia pe Mangle de acolo, si desi stia ca nu e bine, i-a dat lui Foxy peste bot. Acesta se dadu un spate. 

          TOY Freddy:- Foxy, inceteaza!! Te-ai dat destul in spectacol. o duse el pe Mangle in PIRATE COVE. 

Five Nights at Freddy's - VIATA CELOR MAI BUNI PRIETENI AI COPIILOR -Where stories live. Discover now