Vital pentru un animatron

185 19 0
                                    

Golden Freddy se trezi si se uita in jur punandusi si mana la cap scarpinanduse. In acel moment se auzira niste sunete la usa, de parca cineva incerca sa o deschida folosind cheiile. Asta i-a atras putin atentia si lui Spring Bonnie. Un barbat slab de aproximativ 1,60 imbracat in uniforma intrase in pizzerie si inainta catre STAJE. Golden Freddy inchise repede ochii si Spring Bonnie ramasese doar nemiscat. Tipul se opri in fata animatronilor si ii examina. Apoi s-a dus catre biroul sau. Golden Freddy si Spring Bonnie se uitara dupa el.

Spring Bonnie:- .. Asta ce vrea..?

Golden Freddy ridica din umeri. Spring Bonnie isi lasa chitara, si merse la cutia Marionetei dupa fratele lui. Golden Freddy observa ca Marioneta nu iesi din cutie si muzica se auzea de undeva din apropiere.

Spring Bonnie:- Frate.. ii atrase Spring Bonnie atentia. E o marioneta de cutie. Nu poate iesi daca merge muzica.

Golden Freddy:- Punem pariu? se incapatana el si deschise cutia pentru a o scoate pe Marioneta.

Aceasta a fost luata prin surprindere.

Marioneta:- Bine, sunt, aici, Golden Freddy. spuse aceasta ca sa o lase jos. S-a intamplat ceva?

Golden Freddy:- Avem un musafir.. se uita el catre iesirea din STAJE.

Marioneta simti in acel moment o prezenta noua. Si isi dadu seama ca era uman. A stat o secunda timp in care se uita la cutia ei, apoi a oftat.

Marioneta:- Speram sa nu trebuiasca sa trecem prin asta..

Spring Bonnie:- Nu vad ce atata agitatie. E doar un om. Adica, am fost plini de ei azi, poate lucreaza aici.

Marioneta:- Tocmai asta e problema, dragule. Stiu ca oamenii, parintii in general par niste persoane bune. Dar eu am vazut multe .. Mi s-au spus o gramada de lucruri, care.. Pur si simplu s-au adeverit.

Golden Freddy:- Și asta înseamnă..?

Marioneta:- Sunt pur si simplu niste fiinte oribile.. Stiti cat de bine v-ati simtit in compania copiilor. Ei sunt un factor vital pentru noi, pentru ca pana la urma, e scopul nostru. Dar o data ajunsi la maturitate, ceva se schimba complet. Adultii insala, mint, au o ura foarte puternica in ei, fac lucruri oribile, reactioneaza ca niste animale praduitoare fara creier. Nu vreau omul acela in cladirea asta.. Pur si simplu nu-si merita viata.

Spring Bonnie:- Sa mergem sa-l dam afara? veni Spring Bonnie cu o solutie si vazu cum se uitau la el. Ziceam si eu..

Marioneta:- Daca as putea as merge pur si simplu sa-l strangulez.. Dar muzica ma tine aici. E unul din dezavantajele mele. se uita ea in spate. Cred ca cutia muzicala e pe biroul lui. Atata timp cat o invarte, eu nu pot sa fac nimic.

Golden Freddy lua aceste lucruri in serios, si se gandi bine. Dar Spring Bonnie era mai indiferent cu privire la ce s-ar putea intampla.

Marioneta:- In orice caz.. Ar trebui sa intru.. se duse ea inapoi catre cutie. Nu as vrea sa ne suspecteze ca fiind in viata.. O data ce ar afla.. Ne-ar distruge. spuse ea inchizand capacul de la cutie.

Golden Freddy: - ...

Cei doi frati se dusera la o masa, si s-au gandit la ce le-a spus Marioneta. Era altfel pentru ei. Aveau o prespectiva diferita, care ii facea sa creada ca ce spunea Marioneta e adevarat. Golden Freddy chiar era nervos. Si incepuse sa il cuprinda niste furnicaturi in maini, si la gura. Incepuse sa dea cu degetele pe masa, in timp ce deja nu-l mai asculta pe Spring Bonnie.

Spring Bonnie:- [...] Adica nici mie nu-mi place ca unul dintre ei sa fie aici cu noi, dar ce sa facem noi, in privinta asta? ... Golden Freddy..? Frate, ma asculti?! ii flutura el mana in fata ochilor.

Five Nights at Freddy's - VIATA CELOR MAI BUNI PRIETENI AI COPIILOR -Where stories live. Discover now