Accidentul

56 6 0
                                    

Asa cum a fost aranjat, Foxy, Bonnie, TOY Bonnie, TOY Chica si Mangle erau activi. Foxy era rapid, Bonnie era in toane bune, TOY Chica era nerabdatoare. Dar. Fix azi si-a gasit TOY Bonnie sa fie mai lent. Singurul lucru care il dadea inca peste cap, era ca inca se recupera de la incidentul Marionetei. Era singurul care inca avea o problema mica, si nu era prea concentrat. La un moment dat TOY Chica ajunsese  in ventilatie, si TOY Bonnie in PARTY ROOM 2, ultima camera inainte sa intre in ventilatie. Aici e problema. Nu a fost atent câteva secunde, si TOY Chica înainta fara el. Când sari peste gardian, TOY Bonnie nu a fost acolo sa se asigure ca va ateriza in siguranță, si când sa iese si el prin ventilație, TOY Chica sari deja, si înainte sa facă contact, gardianul speriat și-a folosit electrocutorul. Știți cum toti agenții de paza au unul, no, asta nu era atât de prost, cum crede de obicei TOY Bonnie ca sunt oamenii. Curentul ajunse la TOY Chica, dezactivandui toate funcțiile, si căzând pe birou. Bonnie a văzut din hol, si a urlat după ea, alergând apoi către gardian. Acesta a folosit iar electrocutorul, reușind doar să-l tina pe Bonnie in loc. Ochii lui luminau tot mai tare si începea sa tremure.

          TOY Bonnie:- Bonnie!! striga TOY Bonnie alergând către el si impigand-ul, urmând sa primească el șocurile.

Asta l-a paralizat, dar Bonnie prinse momentul să-l ia pe gardian de cap, facand-ul sa scape electrocutorul.

          Bonnie:- Nu ti-a zis nimeni sa nu te joci cu curentul? întreabă el si ii stoarse craniul in mana, după care s-a dus repede sa o verifice pe TOY Chica.

TOY Bonnie s-a ridicat amețit de jos. Ce nu l-a făcut sa leșine, era faptul ca caracterul lui puternic si nepăsător, il ajuta sa fie mai rezistent. Desigur, chiar daca durea foarte tare, si ii venea sa vomite, nu se putea lăsa moale, nu in fața lui Bonnie. Deci, Bonnie il motivează pe TOY Bonnie. 

S-a dus si acesta si s-a pus in genunchi lângă Bonnie, uitanduse la TOY Chica

          TOY Bonnie:- Hm.. Pai, GAME OVER. zise TOY Bonnie indiferent.

          Bonnie:- Asta e tot ce ai de zis!?! Ar putea fi moarta!! zise Bonnie ridicandu-se si inaintand catre TOY Bonnie, care se tara cu spatele pentru a nu pati ceva.

Foxy văzu din hol ce se întâmpla, si a fost nevoit sa intervină.

         Foxy:- Bonnie!! Usor!! striga el venind către Bonnie sa nu il apuce nebunia.

Bonnie o lua pe TOY Chica si o duse la Marioneta. Ceilalti se dusera dupa el. Foxy i-a chemat pe toți cu ei.

Toți erau acum in STAJE, la cutia Marionetei.

Si intre timp, in MAIN HOLL, Shadow Bonnie râdea de mama focului întins pe jos, si Shadow Freddy se uita la el ca la ultimul nebun.

          Shadow Freddy:- Bine... Ce drăcie ți-ai injectat de faci ca o maimuta?

          Shadow Bonnie:- Stai, stai, mai lasă-mă o secunda.. inca răzând pana nu mai avea aer.

          Shadow Freddy:- Ti s-a declanșat un retard mintal, sau ce ai?

          Shadow Bonnie:- Nu! spune el ștergând-usi o lacrima. Dar a fost cel mai bun moment al nopții asteia, jur!! Adică, cum sa se întâmple așa ceva?! E ziua mea cumva?! Doar gândește! TOY Chica a leșinat, TOY Bonnie se simte dărâmat, are o eroare care s-a agravat de la soc, si Bonnie e in culmea furiei!! Sunt cea mai fericita persoana de pe planeta asta!

          Shadow Freddy:- .... Cretin...

Intre timp,  in STAJE nu era atât de multa veselie. TOY Chica era intinsa pe masa de langa cutia Marionetei, Golden Freddy si Marioneta o ajustau, toti erau in jurul lui TOY Chica, Mangle atarnand undeva deasupra ei. Bonnie era in genunchi, cu fata in jos, tinand-o de mana pe TOY Chica. TOY Bonnie era in spatele lui TOY Freddy. Practic, era o adevarata incurcatura. Chiar si Freddy era putin ametit. Nu se putea uita la ea asa. Dar se obisnui pana la urma.

Five Nights at Freddy's - VIATA CELOR MAI BUNI PRIETENI AI COPIILOR -Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang