Zilele de aur

482 22 6
                                    

Marioneta:- Funtime Freddy, ce faci!??!

Funtime Freddy:- Asculta-ma bine! Fugi! PLEACA SI ASIGURA-TE CA NU TE MAI INTORCI VREO DATA!!!


-1983

A fost deja mutata? Au stins focul? Ok, sa vedem ce avem aici... Cum il chema pe Manager? Fred? Ok..

Totusi, dupa ce Fred a luat cutia Marionetei si a dus-o unde trebuia de fapt, plus alte obiecte care supravietuise unui incendiu de la marginea orasului, acesta a vrut neaparat sa inceapa afacerea dupa placul lui. Dusese deja dorinta lui Nick la sfarsit, deci de acum putea face ce dorea. O comanda rapida unui vechi prieten de a lui, a facut posibila construirea a doi animatroni care functioneaza pe arcuri, si au costume de material gros ca de plush. Doua luni dupa, mecanicul ii adusese cele doua prototipuri si i le prezenta. 

          Mecanic:- Am lucrat mai mult de data asta ca sa ma asigur ca constructia lor va ramane pe cat de simpla se poate. Am mai lucrat cu cei de la exact aceasi fabrica de unde o aveam pe robotica aia de la circ. 

          Manager:- As vrea sa nu mai pomenim de acel loc, te rog. 

          Mecanic:- Ma rog, cum zici.. Pastreaza-i cateva zile, si apoi vor fi si ceilalti gata, bine? Ursul de exeplu.. Este foarte bine facut. O sa reziste pana atunci, te asigur! Cu ei vei putea incepe mai repde ce ti-ai propus, dar sa pastrezi un ochi pe iepure. 

          Manager:- De ce?

          Mecanic:- Are o problema serioasa, el a fost facut dupa.. Nu e nimic grav, unele dintre arcuri nu sunt bine stranse, deci va avea o prblema minora la miscare. 

Managerul nu a comentat, pentru el conta ca afacerea sa creasca. Acest loc a fost gandit ca un restaurant specific pentru copii, si zilele de nastere. Cand Fred a preluat hartiile, s-a asigurat ca are tot ce trebuie pentru a incepe o astfel de afacere. 

          Mecanic:- Deci.. Iti plac?

          Manager:- Ii iubesc.. Crezi ca putem deschide maine ca o zi de proba?

          Mecanic:- Fa ce vrei, eu pana aici am fost platit. se indrepta el catre usa. 

Managerul a facut la fel. A lasat cei doi roboti in scena, s-a asigurat ca muzica cutiei merge si a inchis localul. 

Dupa ce intunericul si linistea s-au lasat, si muzica isi gasi sfarsitul, din cutie, apare o papusa de piele cu masca din portelan. Pictata cu obraji si ruj rosu, lacrimi mov, si avea un zambet mare. Aspectul ei slab, negru, simplu cu cateva dungi albe la maini si picioare, si trei nasturi albi pe piept. Aceasta plutea deasupra podelei, si din interiorul ei se auzea alta muzicuta. Miscarile ei provocau sunete de frecare a materialului de piele. 

S-a dus catre cei doi animatroni din scena. Un urs galben-auriu si un iepure. Isi daduse seama ca sunt prototipuri, si ca costumele lor ar putea fi degradabile. Asa ca avea deja cateva planuri cu ei. S-a dus catre urs. A verificat structura arucurilor.

          Marioneta:- ... Structura asta.. se uita ea pe spatele costumului, unde era o inscriptie. 

A aflat si numele fabricii, si locatia acesteia. Desi masca ei nu ii permitea schimbarea expresiei faciale, pot sa spun cat era de ingrijorata. Si-a luat repede gandul si a coborat din scena. 

Five Nights at Freddy's - VIATA CELOR MAI BUNI PRIETENI AI COPIILOR -Where stories live. Discover now