Intors din morti

79 5 1
                                    

Shadows venira la Spring Bonnie. Era nemiscat, verde de la mucegai, rupt si plin de intestine in stare de putrefactie. Ochii lui, goi. Partile cadavrului s-au incalcit atat de bine in arcurile lui, incat nu iti mai puteai da seama unde e metalul si unde e carnea. 

          Trap:- Crezi ca e mort?

          Shadow Freddy:- S-a dus. ii spune Shadow Freddy garatand.

Trap s-a dus la acesta si ii apasa un buton din zona gatului. Arcurile endoscheletronului se activara si reintregi intreg costumul cu endoscheletronul. Arucrile intrata in carne unul cate unul tot mai violent si prindeau orice incheietura. Sangele incepuse sa tasneasca peste tot.

Cand lui Spring Bonnie i-a fost daruita viata, sfera lui devenise mov. Marioneta nu stia unde va duce asta. Dar se pare ca efectul ei a fost, ca nu l-a lasat sa moara din prima. Cand Trap intra in costum, si si-a contopit intreaga energie cu el, sufletul lui Spring Bonnie iesi pur si simplu de acolo. Sub forma unei umbre de culoare mov. Imediat ce a devenit constient de starea lui, s-a ascuns. 

          Shadow Freddy:- Deci contopirea e diferita de posesie... Practic tu esti acum un fel de... Monstru?

Trap a facut costumul sa se miste in acel moment. Arcurile erau stricate, dar el putand sa-l manipuleze, nu era o problema. Destul de incet si cu rabdare, reusi sa se ridice.

          Springtrap:- S͎̻̣e͙͐̋ p̎ͯ͐o̠̝͆a̷̱̐t̮̮͗e͍̔̒ s᷂ͫ̄p̧̭͍u̵͊͘ń᷇̚ë̬͘ s̰̖᷁i̢̪͚ a̫ͬ͝s̴͊͒ã̧᷾.̵̠̪.᷊͓̾.̮́̈   incepuse lui sa i se schimbe vocea. D̖᷀͝eͤ̊̃ a̷̧᷀c̨̊̕ų̥̝m̨̅̂,̠̠̊ n̹ͦ͟u̻᷈͢ḿ̜̅e͑᷾̚lͦ̒͞ẻ̥͆..meu este Springtrap..

          Shadow Freddy:- La fel de tampit ca intotdeauna. isi dadu Shadow Freddy ochii peste cap.

          Springtrap:- Imediat ce reusesc sa controlez costumul, mergem dupa ei. Si asculta-ma bine, cretinule, daca ma mai atingi o singura data jur ca te fac sa te dezintegrez in durere si agonie!! Ma auzi!?

Spring Bonnie se uita la ei si se gandea cum poate sa rezolve problema asta. Stia ca daca se duce la Marioneta, va sti ce sa faca. Asa ca a incercat sa si plece de acolo. Problema lui era ca nu era atat de obisnuit cu puterile de umbra. Cand s-a simtit atat de usor, aproape ca si-a luat zborul fara sa vrea, dar s-a prins de ceva de jos si se ascunse inainte sa atraga atentia. A asteptat momentul, si a trecut repede prin perete sa ajunga in STAJE. Toata lumea era ocupata, si dintre toti, Bonnie parea extrem de prost dispus.

          Freddy:- De asta ma temeam si eu... Bonnie, esti ok? vru Freddy sa-l ia de umar.

          Bonnie:- Nu ma atinge. Sunt bine, doar lasa-ma..

Freddy s-a indepartat incet. Atitudinea lui s-a schimbat radical.

          Shadow Bonnie:- Ce naiba s-a intamplat aici?

          TOY Freddy:- Chica, ai putea sa-mi aduci o pizza?!

          Chica:- Ca intotdeauna. zise Chica plecand in bucatarie.

          Shadow Bonnie:- Unde e Marioneta..? se intreba Shadow Bonnie mergand printre prietenii lui.

O gasi pe Marioneta la receptie. S-a dus repede la ea, stia ca ea poate sa-l vada. 

          Shadow Bonnie:- Marioneta!! Marioneta, uita-te la mine! zise el alergand catre ea.

          Marioneta:- Tu!! striga Marioneta sarind pe el.

Five Nights at Freddy's - VIATA CELOR MAI BUNI PRIETENI AI COPIILOR -Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum