10.Se leaga prieteni,

2.6K 128 15
                                    


-Hai sa mergem la noua ta casa babyboy. imi spune daandu-mi un sarut parintesc pe frunte.

Amandoi pornim catre masina neagra-bleumarin. Robert imi deschide portiera,eu urcaand greu,nu stiu de ce...dar ceva imi spunea ca mai bine nu plecam... Urc,portiera din dreapta mea fiind trantita cu forta,in momentul urmator imi puneam  capul pe genunchii mei goi.

Robert intra si el, iar in secunda urmatoare motorul toarce,pornind cu o viteza medie, eu incepaand sa-l studiez pe el. Era un barbat atragator,cu o privire blanda, care stia sa-si impuna punctul de vedere, doar cu o privire rece,dominanta, care te ingrozea uneori.

-Uite, Niall..am..esti ok? imi spune luaandu-si doar uneori privirea de la drum ca sa ma studieze.

In momentele acestea, ai nevoie de o masca, nu, nu o masca in senul propriu, o masca pentru sentimente, pentru a nu mai lasa pe nimieni sa-mi vada eu-ul adevarat,pentru a nu mai fi batjocorit. 

Dupa scurtul monolog tinut in minte ma asez mai bine pe scaun si incep sa zambesc, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.

-Eu? Eu sunt perfect. De ce n-as fi? spun,cu greu abia abtinaandu-ma sa nu plang, si sa incerc sa stopez glasul ragusit,sacadat pe care il are o persoana atunci cand plange.

O mana calda imi este asezata pe piciorul stang fapt care ma face sa tresar, dar reveniindu-mi imediat.

-Dar din pacate cred ca azi o sa ramai excitat.... spun zampiindu-i larg.

-E ok. Dar de data viitoare nu mai scapi. spuse obtinaand de la el un chicot.

Eu imi aplec capul pe spate si las somnul sa ma cuprinda.

**********

-hey,hey Niall hai sus pitic. ii spunea o voce cu tonul bland si soptit. eu tresar si ma uit pentru cateva secunde in jurul meu,dupa starea de oboseala cuprinzaandu-ma.

-E ok,gata bine,hai sus. 

Simt cum sunt ridicat in brate,eu fiind obosit,imi sprijineam obrazul de umarul puternic al lui Robert,picioarele mele incolacindu-se pe talia lui. Iar el cu o mana ma tinea de fese ca sa nu cad,si cu o mana ma mangaia pe spate,incepea sa grabeasca pasul deoarece eu eram doar in boxeri.

Dupa ce am intrat in casa Robert imi da un sarut pe frunte si imi spune:

-Vei sta in camera cu Simona pana iti vom aranja camera ok?

-O-ok...

--------------------

hey,postez si io din an in pasti :)) ce parere aveti? lasati-mi intrebari pt mine sau personaje si voi raspunde intr-un Q&a ce ziceti? infine...scuze,nu am fost foarte inspirat, wel...v-am lasat 

BOGDY OUT!

Jucaria sexualaWhere stories live. Discover now