4. ,,Cine e daddy al tau?'' partII

3.9K 168 64
                                    

Capitol dedicat lui:DanielaDana429
-Hei pustiulica tu esti Niall? aud un glas de femeie,imi intorc capul sa vad cine m-a strigat,si sunt surprins sa vad o femeie imbracata provocator,ea purtand doar o bustiera si niate blugi scruti.

-D-da eu sunt,de ce? o intreb fiind nedumerit,de ce? Pai..trebuia sa ma intalnesc cu un barbat,nu cu o femeie.

-Robert te asteapta la el acasa. in momentul accela m-am inecat cu aerul,cum pula mea sa ma duc in ajunul craciunului la un strain acasa,cand eu ar trebuii sa-mi impodobesc casa. Fie ce-o fi.

Pasesc incet si apasat umezindu-mi buzele,catre minunata masina,cand am ajuns am asteptat permisiunea femeii de a urca,ea aprobaand  cu o inclinare subtila a capului,ea tragand ultimul fum din tigara,dupa aruncaand-o intr-un cos de gunoi.

Aud o portiera trantita  in stanga mea,uitandu-ma in directia accea observ ca blonda se uita la mine cu un ranjet ciudat pe chipul ei aproape perfect.

-Robert o sa te adore! imi spune ea,dupa porneste motorul masini,conducand tacuta,fiind atenta la drum.

Eu imi scot castile din buzunar,si imi bag mana in buzunarul pantalonilor,scotaand de acolo telefonul meu,un samsing galaxy Grand Prime,toate sub privirile subtile ale femeii,ca nu cumva sa fac ceva,bagandu-mi castile si lasaand muzica sa-mi invadeze urechile. Imi las capul pe spate,asteptaand sa ajungem la destinatie. Dupa cateva minute simt cum incordarea mea incepe sa dispara,in locul ei apare o relaxare totala. Simtiindu-mi plopele grele mi le las in voia sorti,ai asa am atipit in masina care trebuie sa ma duca la barbatul care trebuie sa imi ia virginitatea si inocenta tot odata.

~~~Dupa un timp~~~

-Pssst,hey Niall hai trezestete Robert te asteapta inauntru. imi spune femeia mangaindu-mi parul,si inghiontindu-ma putin,pentru a deschide ochii.

-Hm? Ok...

Ies din masina incet si somnoros,simtind razele destul de calde pentru decembrie.Ma uit la cer si vad ca totusi e lumina,as fi crezut ca se insereaza macar,infine....Vad un ditamai conacul,accest lucru facaandu-mi somnul sa o ia la sanatoasa,eu facaand ochi cat farfuriile,o fac sa chicoteasca pe doamna,din spatele meu. Inghit in sec si pornesc catre mini-terasa,conaculii,si cand sa intru pe usa,usa se deschide si lasa la iveala un living,frumos decorat,iar eu intru inauntru,iar de la spate cineva ma prinde de la spate incolacindusi bratelenin jurul gatului meu.

-O ,ce sexy esti babyboy! exclama barbatul cu vocea impunatoare,ca accea voce de la telefon.

-Poftim? intreb eu incercaand sa par cat de calm puteam,dar obraji mei rosi din cauza rusinii ma dadeau de gol.

-In seara asta nu mai scapi virgin. imi spune si ma musca de spatele urechi,facandu-ma sa scot un geamat infundat de durere,dupa incepe sa lase saruturi umede pe ureche obraji,ceafa,gat si umar...

N.A
Heioooo v-am facut o surpriza...cred si am postat un capitol de craciun,apropo Merry Christmas for all!

Stiu ca-i capitol naspa,dar e scris pe loc...deci...crederi ca e ceva de capul carti? Cine mai vrea dedicatie?

Jucaria sexualaWhere stories live. Discover now