3.,,Cine e Daddy al tau?''

4.4K 179 127
                                    


Razele soarelui intra pe geamul de culoarea alba,inundandu-mi fata cu razele calde si mangaietoare ale soarelui.

Stau cinci minute incercand sa ma trezesc,si gandiindu-ma la ce va trebui sa fac azi.Ma uit la ceasul cu cifre fosforescente,indicandu-mi ca e ora 14:41. Ma duc lejer catre baia mea nu prea incapatore,facaandu-mi rutina,ca in fiecare dimineata,apoi pasesc incet  si apasat catre sifonierul meu,il deschid,si ma uit la ce haine as putea sa port azi...pentru ,,intalnire''. Pana la urma decid sa ma imbrac cu o pereche de blugi stramti,rupti in genunchi si cu lanturi,si un tricou pe care scrie ,,Sexul ucide,vino si omoara-ma!'' Iar peste aleg sa port o jaketa simpla de piele.

Ma imbrac,si ma duc jos sa mananc,oricum fratele meu e la munca....deci sunt singur acasa pana diseara,da..nu il condamn,nu el e de vina pentru greseala parintilor...dar vorba aia...,,Orice actiune aduce si consecite'' iar actiunile facute de parintii nostri au atras consecinte asupra lor,Andrew cred ca i-a iertat,dar eu nu...nu sunt slab,nu voi lasa pe nimeni sa isi bata joc de mine!

Zise baiatul care se duce sa se angajeze ca si curva personala. Imi zicea draga mea constiinta

Mori!....stai mai bine nu,ca mor si eu atunci..dute dracu!

Ma duc,dar promit ca te iau cu mine! Nu..mai am cuvinte....

Dupa scurtul lung prolog tinut in minte si dupa cearta cu cretina mea constinta,imi fac ceva de mancare pe fuga,mananc si fug sus sa-mi iau bocanci mei negri,pe care atunci cand pasesc zici ca am tocuri....

Femeie cu pula..ce mai vrei de la viata?

Imi ignor constiinta,si continui sa imi pun accesorile mele,accestea fiind,doua pirsuri false,unul in buza de jos pe partea stanga,si unul in spranceana dreapta,si un cercelcu un lantisor foarte scurt si o bufnita neagra de argint atasata,si o zgarda neagra din piele cu tinte,daandu-mi un aer badd-es.

Ma uit in oglinda si vad ca arat chiar ok,dar simt ca sunt provocator...eh lasa..doar nu ma fute in coffebar.

Telefonul incepe sa sune,si sa vibreze...este alarma,ma anunta ca mai am 15 min,pana sa trebuiasca sa ma intalnesc cu Robert.

Fug pe scari,incercand sa nu imi impleticesc picioarele si sa cad,iau o guma mentolata,din sertarul dulapului din living,si incep sa pornesc catre cofetarie(N.A stiu ca mai sus am zis coffebar dar ganditi-va ca e o combinatie intre cele doua) ajung in fata cofetariei,si vad un anunt cu ,,Inchis pentru dezinsectii'' .

Si uite-ma asteptand omul care trebuie sa imi ia virginitatea....

Dintr-o data aud un clacson in spatele meu,si ma uit la BMW-ul negru spre bleumarin,cand imi dau seama ca ma holbam....Imi intorc capul(N.A de pe umeri baaa!) Aud un alt clacson,dar nu bag in seama,aud o portiera trantindu-se,si aud pasi veniind spre mine.

-Hei pustiulica,tu esti Niall? aud vocea...

N.A neata....am postat inainte de craciun ieii,vreau sa va zic de pe acum craciun fericit! Scuze ca nu prea postez, dar trebuie timp,inspiratie,si trebuie sa am dispozitia necesara sa scriu,daca nu vreti sa gasiti personajele aruncate undeva in sant...moarte...si voi sa nu primiti coliva.sii cine vrea dedicatie?  Io v-am lasat Bogdy OUT!

Jucaria sexualaWhere stories live. Discover now