Imi dai un ultimatum?! IV

2.8K 140 58
                                    


-De ce nu-ce mama dracului faceti?!

In momentul accela eram mai ceva ca un rac la fata,da cum pula mea o auzit?! Ma ascund la pieptul lui Robert speraand din tot sufletul sa nu ma vada...

-Tu! spune arataand cu degetul catre Robert. Cum pana mea sa-i faci asa ceva lu fratimiu?! Iesi afara! Iar tu domnisorule du-te alegeti cureaua! tuna Andrew sa se auda in toata casa,in momentul accela incep sa tremur si Robert ma strange protector in brate soptindu-mi sa termin ca totul o sa fie bine.

Simt greutatea care era peste mine ca disparu-se,il vad pe Robert in fata,imbracandu-se,iar eu icercam sa-mi iau boxeri pe mine. Roby merge cantre fratele meu si ii spune de la o distanta rezonabila astfel incat mirosul de acool sa nu fie foarte puternic.

-Cred ca ai uitat ca mi l-ai dat in custodie prin contractul semnat jos. ii spuse ferm. Acum daca imi permiti te rog sa iesi afara.

Andrew nu il baga in seama si se indreapta catre mine,iar eu in loc sa fug stateam si ma uitam la el..sunt plesnit peste obrazul drept,cu putere astfel dezechilibrandu-ma si cazand pe pat. Robert reactioneaza si il prinde si il scoate afara pe Andrew inainte de a primi si a doua palma.

Eu eram ghemuit si tremuram neincetat,simt o caldura invaluindu-ma si cand imi scot capul dinte genunchi stransi la piept si observ ca e Robert strangandu-ma in brate,si mangaindu-ma pe spate.

-Nial,hai sus sa iti facem bagajele,si vi la mine si stai bine babyboy? ma intreaba uitaandu-se patrunzator la mine.

-B-b-ine. spun balbaindu-ma.

-Ai ceva in care sa iti punem hainele?

Eu ii arat cu degetul troller-ul de pe sifonier,iar el il ia cu usurinta si incepe sa puna toate hainele in el,dupa trecaand la accesori,si asa mai departe pana cand mi-a impachetat tot.

-Hai sa mergem. spune Robert punandu-si o mana pe talia mea si tragandu-ma mai aproape de el. 

Coboram scarile pana la parter,iar cand cobor il observ pe Andrew prin fereastra staand si asteptand ceva. Cand iesim el se ridica de pe iarba si se indreapta catre noi. Mie fiindu-mi frica de el ma ascund in spatele lui Robert.

-Nial,daca pleci si nu vi in doua ore inapoi, poti sa nu mai vi deloc. spune impasibil si trece pe langa noi,trandtiind usa casei.

-Niall,daca vrei du-te inapoi...nu cred ca e bine ce faci.

-Nu daddy,din moment ce el nu stie despre ,,afacerea" noatra,poate crede ca suntem un cuplu,iar daca el nu ma accepta asa cum sunt,nu pot sa fac nimic inafara de a incerca sa ma intretin singur. Robert se uita la mine impresionat,se apleaca daandu-mi un sarut pe frunte,si-mi spune:

-Hai la noua ta casa baby boy. spune,apandoi porniind spre masina.

--------------------------

v-am zis ca scriu naspa de pe PC dar am incercat.....decii cum vi se pare? lasati intrebari pt mine sau personaje ca sa fac un Q&A deci..ce ziceti? mno io v-am lasat puradei,deci.. BOGDY OUT!

Jucaria sexualaUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum