17. Mă Doare II

1.2K 48 16
                                    

Peste o săptămână..

Zilele se scurgeau rapid. Nu le voi povestii, deoarece este o rutina.
Noutățiile pe care le-am aflat ma dăduseră puțin peste cap, dar mi-am revenit repede. Aflasem ca Robert cu Simona erau frați. Câștigul lor se bazează pe o firma lăsată moștenire. Silvia e doar o panarama arsa de Robert într-un club la o beție. Datoria părinților mei fusese achitată, astfel scăpând de o grija.

Astăzi nu va fi nimic diferit. O sa stau sa frec menta toată ziua, pana vine Robert de la serviciu, și da, a început sa îmi permită sa ii zic Robert. Revenind la subiect, ma uitam la seriale și mâncăm pizza sau tot felul de porcarii, fratele meu a încercat de 2 ori sa vina cu politia la Robert sa ma ia, dar ghici ce, dobitocul a uitat ca prin contract ii dăduse custodia lui Daddy.  Simona venea și îmi ținea de urât, descoperisem prin ajutorul ei ca aveam o pasiune față de machiaj. Făceam tot felul de prostii. Asta pana venea domnu pula de aur de la firma și avea chef de cardeala. Și rămânea doar cu un preludiu, deoarece ma tot scuza ca încă ma doare zona...unde mi-a fost perturbata chakra.
Robert se dovedise fiind un tip mai ok decât ma așteptăm, îmi oferea libertate, și tot ce vroiam. Cumva, speram ca timpul sa se oprească în loc, deoarece ma atasasem de oamenii ăștia. În scurt timp am realizat ca într-un fel, ma completau. Îmi umpleau golol din înăuntrul meu. Un gol sufletesc lăsat de parintii și fratele meu. Robert vazuze semnele de pe spate, iar eu ii spusesem ca erau de la o partida la beție. Nu m-a crezut, dar nici nu a insistat, văzând ca nu ma atrage prea mult acea amintire.

-Halloo, pizdicii, Pământul către Niall.   glasul acestei femei ma trezii din somnul gândurilor mele.

-Ciao Silvia. ii răspund, carismatic.

Se așeza lângă mine și nu mai spusese nimic, urmărind serialul împreună cu mine și mai scoțând niște pufnete din nas când era o replica mai comica.

-Știi...  începuse a zice concentrata schimbând poziția aplecandusi coatele pe genunchii și uitându-se atent într-un punct fix.

-Hm? ma uitam întrebător la ea știind ca ea nu prea vroia sa aibă dialog cu mine, nu pentru faptul ca nu ma suporta dar a zis ca sunt prea prost pentru ceea ce fac acum.

-Nu pot sa înțeleg, bai copile. spusese cu o calamitate extraordinară.

Ma uitam la ea confuz, făcându-i un semn din cap sa continue, aceasta parca văzând a dat continuare unei replici.

-Ai grija la Robert pentru ca vei regre-
nici nu apucase sa își termine replica deoarece un glas masculin domina tot livingul.

-Ieși afară, până nu te dau de toți pereții, în morții tăi de curva ce ești.
Și tu mișcă sus.
Tună glasul lui Robert în încăpere, arătând cu degetul către mine la ultima fraza.

Vai, e nervos.

Am reveniit
Dupa zicala
Legendele și prostia nu mor niciodata
Legenda nu ma consider, deci am revenit :))
Sper sa va placa și sa observați ca am schimbat puțin stilul

Jucaria sexualaحيث تعيش القصص. اكتشف الآن