✴Beşinci Bölüm✴

4K 311 245
                                    

(Bu bölüm senin için gelsin yazarolmadusleri . Geçen gün doğum günün için yeterince uzun yb yazamamıştım. :/ Üzgünüm. Biraz rahatsızlanmıştım.) Hikayenin önceki halinden kalan bir not... Silmek istemedim. :)

Bölüm şarkısı:Natalie Taylor- Who will fall

                      Kış Masalı

                      Kış Masalı

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.


            Beşinci Bölüm- Beyaz Saçlar

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.


            Beşinci Bölüm- Beyaz Saçlar

"Vaktinde çıkmalı doğru kişiler karşımıza, yoksa en yanlış olanları buluruz doğru zamanda yanımızda."

Bir zamanlar masmaviydi gök yüzü. Baktıkça bakardın. Özgürlüğü vaat ederdi sana. Kaybolurdun asaletinde. Pamuğu andıran beyaz bulutlar parça parça yayılırdı mavi tuvalin üzerinde karışmadan mavi renge. O mavi ki eşi benzeri yoktu.

Soldurdular. Mavinin en güzel tonunu soldurdular ve yok ettiler. Artık canlı görünümüne sahip değildi gök yüzü. Eskisi gibi umut dolu bakmıyordu insanlara.

Bakmayacakta... Gök yüzü artık yaşlı bir ihtiyarın dünyadan bıkmış, yorgun, feri gitmiş, solgun, parçalı bulutlu gri gözlerini andırıyordu. Dünya bile yorgundu artık. Çünkü diğer tüm gezegenlerin aksine dünya tüm evrendeki en aç gözlü yaratıkları barındırıyordu.

İnsanlar...

Asla gözleri doymazdı. Ders almaz, uslanmaz varlıklardı insanlar. Sürekli savaşıyorlardı. Bir önceki savaşta yiten canlar akıllarını başlarına getirmiyordu. Birinci dünya savaşının vahşeti yetmemişti gözlerini açmaya. İkinci dünya savaşı da öyle. Ama üçüncü dünya savaşı sondu. İnsanların bir birlerini öldürmeye çalıştığı son savaştı bu. Dünya halkının nüfusunun yarıdan aşağı inmesine sebep olan bu savaştan sonra ancak akıllanmıştı insanoğlu.

Yayımlanan bölümlerin sonuna geldiniz.

⏰ Son güncelleme: Apr 04, 2018 ⏰

Yeni bölümlerden haberdar olmak için bu hikayeyi Kütüphanenize ekleyin!

Paralelizasyon: Kış Masalı(Yakında)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin