Bölüm 13

12.1K 125 20
                                    

Sabah uyandığımda karşımda duran Mert'i gördüm. Senin burada ne işin var ya dedim. Sana bir şey söyleyip çıkıcam deyip yanıma oturdu. Bende söyle ne söyleyeceksen hemen dedim. Akşam ne oldu bilmiyorum ama bana patlama, sen yukarı çıktıktan sonra Cenk bana senden çok özür dilediğini söyleyip gitti dedi. Tamam şimdi çıkabilirsin deyip kapıyı açtım. Oda pekala deyip çıktı odadan. Bende 10dk sonra mutfağa gidip kendime yiyecek bir şey alıp odama çıktım ve kapıyı kitledim. Bugünü kendime ayırmaya karar verdim. bilgisayarımı çıkarıp youtube'dan video izlemeye başladım. Videoyu izlerken bilgisayarın şarjzının bittiğini belli eden bil bildirim geldi. hemen şarja takıp videoyu kapattım, bilgisayarın biraz şarj olmasını bekledim. Şimdi ne yapsam diye düşünürken çalışma masamda duran GÖZLÜK kitabını okumaya başladım. Uzun zamandan beri okumuyordum kitabı.

Saate bakmak için telefonuma baktığımda 25 tane cevapsız arama olduğunu gördüm. Bunların 10 tanesi annemdi. Hemen annemi arayıp onunla konuştum. Bana baya sinirlenmişti. Konuşmamızın yarısı zaten bana bağırarak geçmişti. Pazartesi annemler geliyormuş. Bugün günlerden çarşambaydı. Yani daha vakit vardı. Annemle konuştuktan sonra kitabımı da alıp bahçeye çıktım ve kitabıma orada devam ettim. Kitabımı okurken yanıma Mert geldi. Bir şey demeden okumama devam ettim. Sessizliği bozan o olmuştu. Canım sıkıldı benim ne yapalım sence dedi. Bende ona bence benim gibi kitap okuyabilirsin dedim. O da bana yok ya beni kitap sarmaz başka şey yapalım beraber dedi. Bende sinirle gel o zaman öpüşelim ya dedim. Biran da Mert yaklaşıp bana baktı nefesini hissede biliyordum. Hemen şakasına dedim ya deyip kafamı geri çektim. O da bana korkma dedi. O sırada Cenk geldi yanımıza. Bende burasının havası değişti Mert ben odamdayım dedim. Cenk hemen arkamdan geliyordu. Tam odamın kapısını kapatırken Cenk kapıyı tutup içeri girdi. Lütfen çıkar mısın dedim. Tamam çıkıcam ama konuştuktan sonra lütfen bi konuşalım ya lütfen dedi. Bende kapıyı kitledim çünkü Mert'in gelmesini istemiyorum.

Akşam olanlar için ne kadar özür dilesem az ama sonra eve gidip annemle konuştum zaten anlamış o akşam arayanda ben değildim annemdi tatlım dedi. Ne yapacağı bilemedim belki fazla büyütüyordum ama baya alınmıştım. Bende biraz düşündükten sonra ona tamam birazcık fazla büyütmüş olabilirim tamam hadi affettim ama bir daha olmasın dedim. Hemen belime sarılıp seni seviyorum dedi ve öpüşmeye başladık. Telefonun çalmasıyla ayrılmamız bir oldu arayan annesiydi.
.
.
.
.
.

Yeni bölüm ne zamn gelebilir hiç bir fikrim yok ama yazmaya çalışıçam merak etmeyin ❤️. Performaslarım hep aynı hafta olduğu ve sonrasında da sınavlar başlayacağı için uzun süre bilir. Anlayışınız için teşekkür ederim. 😘

Üvey AbimHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin