Bölüm 6

14.9K 151 2
                                    

Nikah günü gelmişti. Evde bir telaş vardı. Ben odamda hazırlanıyordum. Saçlarımı yaptırmak için eve kuaför gelmişti. Bir yandan saçım bir yanda da makyajımı yapıyorlardı. Elbisem önü kısa arkası uzun rengi gül kurusu gibi bir renkti.

Saat 2 gibi evden çıktık. Nikah salonunun olduğu yere gitmiştik. Annemi ilk defa gelinlikle görmüştüm. Annem istemese de gelinlik giymeyi, beni ve Ali abi için giydi. Biz ısrar etmiştik çünkü. Fazla abartı değil zaten. Herkes yerlerine geçmişti. Abim de yerinde oturmuştu. Mert'i görememiştim. Onu merak edip kapının önüne bakmak için gittiğimde Mert kolumdan tutup beni kendine çekti ve çok güzel olmuşsun güzelim dedi. Ben kendimi ondan uzaklaştırdığım an abimin yanıma gelmesi bir oldu.Ne oluyor burada hadi nikah başlıyor diye bize içeri soktu. Acaba abim bizi öyle gördü mü? Ve en tuhafı da Mert bana güzelim demişti. Ne oluyordu anlamadım. Sadece bir nikah olduğu için kısa sürmüştü. Ama biz bundan sonra aile yemeği yemek için bir restoran da gittik. Tabi annem gelinlikle gelmedi. Oda bir elbise giydi.

Tam kadro yemekteydik. Mert tam karşıma oturmuştu, neredeyse her an bana bakıyordu. O sıra Cenk mesaj attı nasılsın? diye bende ona şimdi bir aile yemeğindeyim yarın konuşsak olur mu dedim ve cevap gecikmeden geldi o zaman söz aldım yarın buluşuyor dedi bende evet bay bay deyip telefonu bıraktım. Mert bana bakıyordu gözleriyle sanki bana sen kiminle konuşuyorsun der gibi bakıyordu. Aile yemeği bitmiş sıra tatlılara gelmeden lavaboya gittim. Tam çıkarken lavabodan Mert elimden tutup kiminle konuşuyordun telefonla dedi. Sanane deyip masa ya döndüm. Tatlıları da bitirdikten sonra eve gittik. Abim de sadece bu akşamlık için burada kalacaktı yarın sabah annemlerle birlikte havaalanına gidecekler. Banyo etmeden yatağıma yatmıştım. Yatarken üzerimde sadece iç çamaşırlarım vardı.Telefondan alarmı kurup uyumaya çalıştım zaten hemen dalmıştım.

Alarm sesine uyanıp hemen hazırlanmaya koyulmuştum. Abimi ve annemleri havaalanına bıraktıktan sonra ben de Cenk'le buluşacağımız yere gelmiştim. İlk ben gelmiştim kafeye saate baktığımda daha buluşma saatine yarım saat vardı. Bende Cenk'i arayıp geldiğimi söyledim o da 10dk ya burada olacağını söyledi. Ben Cenk'i beklerken karşıma Mert oturmuştu bana Cenkle buluşacaksın dimi aşkamda konuştuğun oydu dedi bende evet sanane ya sen bana niye bu kadar karışıyorsun dedim ve birden ayağa kalkıp bana akşam bunu konuşucağız küçük kız dedi. Akşam güzelim şimdi küçük kız ne saçmalıyor bu diye düşünürken Cenk geldi ve konuştuk. Baya kaynaşmıştık Cenkle. Artık İzmir de benimde bir arkadaşım vardı. Saat 6 ya geliyordu bende kalkmak istediğimi söyledim ve beni evin kapısının önüne kadar beni bıraktı.Mert kapıyı açtı ve merhaba buyur geç dedi. Neredeyse 2 hafta koca evde yalnızdık evde. Annemler balayına gittiler. Koca bir 2 hafta onunla geçirmek.

Üvey AbimHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin