Bölüm 8

14K 130 2
                                    

Çocuğun yüzüne baka kaldım. Oda eğer çıkmak istemezsen anlarım sonuçta pek birbirimizi tanımıyoruz dedi. Bende, sadece biraz düşünmem lazım eğer izin verirsen ,böyle biraz ani oldu dedim. Cenk, tabi ki düşüne bilirsin dedi gülümseyerek. Saate baktım eve gitmem gerektiği ve cevabımı kısa bir süre içerisinde söyleyeceğimi söyleyip beni evime bıraktı. Odama çıkarken Mert'in odasından gülüşmeler geliyordu. Büyük bir ihtimalle sevgilisiydi. Biraz seslerini kısmaları için ses çıkarmaya başladım ve direk odama girdim. Cenk'in sorusunu düşünüyordum. Ne diyecektim şimdi evet mi hayır mı? Denemekten bir zarar gelmez diye düşünüp kararımı vermiştim. Hemen Cenk'e yarın aynı yerde ve aynı saate buluşmak istediğimi yazdım. O da tamam yarın görüşürüz o zaman deyip telefonu elimden bıraktım. Üzerimdekileri çıkarıp askılı salaş tişört altımada siyah ve kısa bir şort giydim. Sonra annemi arayıp her şeyin yolunda gittiğini ve merak etmemesini söyledim.

İnstagram da gezinirken karşıma bir anda öpüşen bir çift çıktı karşıma. Merak edip sayfaya tıkladım ,bir anda kendimi başka bir Begüm'e bürünmüş hissettim. Kendime şaşıyordum elim bir anda aşağıya doğru gitmişti yine aynı şeyi yapıyordum işte. Bir anda kapı çaldı elimi çektim ve yorganı üzerime çekip gir dedim. Gelen Mert'ti bana yine Cenkle buluştun dimi bir daha sakın buluşma onunla dedi. Bende ona sanane ya sen karışma benim işime,bıktım senden bana babam gibi davranma hem senin bu çocukla ne alıpveremediğin var? dedim. Mert'te sen orasına karışma ben uyarımı yaptım ister anlarsın ister anlamassın dedi ve çıktı gitti. Gerçekten de bunların arasında ne alıpvermedeği vardı ki? En iyisi bunu ben yarın Cenk'e sorayım dedim içimden. Saate baktığımda saat gece 12:30 tu hemen uyumam gerektiğini düşünüp uyudum.

Sabah hazırlanıp çıktım. Cenk'e biraz bana İzmir'i gezdirmesi istedim. O sırada gezerken ona soru sordum. Sizin Mertle alıp veremediğiniz ya da başka bir deyişle aranızda ne oldu? dedim. Bana sadece boş ver ya dedi. Ben de bir an sinirle nasıl yani ben bilmek istiyorum eğer senin sevgilin olacaksam bunu bilmem gerek dedim. Onda yüzü gülerek yani teklifimi kabul ediyorsun diyerek konuyu saptırmaya çalışıyordu.

Üvey AbimHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin