Bölüm 1

26.8K 211 28
                                    

Ben Begüm. Ankara da annemle birlikte yaşıyorum. Babam ben 4 yaşındayken trafik kazasında ölmüştü. Serseri bir abim var. Her hafta yeni bir kızla eve gelirdi . Annem ilk başlarda kızsada artık onun elinden de bir şey gelmiyordu. Beni sorarsanız bende yavaş yavaş abime benziyordum. Yaşım 17 meslek lisesinde okuyorum. Derslerim ne iyi ne de kötü sayılırdı aslında. 1 puanla teşekkürü kaçırdım. Abim geçen sene liseyi bitirdi. Onunla aynı lisede olmak çok zordu. Bu sene üniversiteye başlayacak. Nasıl kazandı bilmiyorum. Üniversite için İstanbul a gitti.

Ben abime benzemek istemiyordum ama kendime de engel olamıyordum. Arada bazen mastürbasyon yapıyorum. Çok zevkli oluyor açıkçası. Bunu nasıl öğrendim hatırlamıyorum ama bazen niye yapıyorum ki diyorum. Böyle diye diye tam 2 senemi geçirdim.

Bir gün annem yanıma geldi. Benimle konuşmak istediğini söyledi. Bende normal bir konuşma zannetmiştim ama öyle olmadı. Yeni birisiyle tanıştığını ve onunla niyetinin ciddi olduğunu söyle . Nasıl yani babamdan sonra başka birisi. Birde o yetmiyormuş gibi benim yaşlarında bir oğlu varmış. Akşam bir yemeğe gidip onlara beni tanıştıracakmış. Annem telefonunu açıp onların fotoğrafları gösterdi. Bende abimin haberi var mı diye sorduğumda bana tabi ki de var ona söylemeden sana bir şey söylemek istemedim dedi. Demek abimin haberi vardı ve bana söylemedi üstelik kabul etti. Tanıştığı kişinin adı Ali ,oğlunun adı da Mert. Ali abi bir temel lisesinde müdürmüş. Bende eğitimime o okulda devam edicekmişim. 2 hafta sonra İzmir e gideceğimizi ve temelli orada yaşayacağımızı söyledi. Akşam için hazırlanmamı söyledi. Ve odadan çıktı. Akşam için siyah kısa bir elbise giydim. Saçıma bir şey yapmak istemediğim için düzleştirip sabitledim. Makyajım sade bıraktım. Akşam için hazırdım artık.

Üvey AbimHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin